Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
editorial list heading

Los Angeles' Award-winning Restaurants

​写真:Red logo​
提供:OpenTable
更新日:2023年4月18日
James Beard Award winners. MICHELIN-recognized restaurants. Perennial best-of picks. Book an award-winning spot in Los Angeles and find out for yourself why these restaurants are beloved by critics and diners alike.
Angelini Osteria - Beverly Blvd​の写真
4.8
4.8 (2600)
31~50 USドル
イタリア料理
ビバリー、フェアファックス、ラブレア、サードストリート
店舗情報
最高級のレストランRex and Vincentiでコンロを受け持っていることで知られているシェフのジーノ・アンジェリーニは、自身のレストランでクオリティの高いイタリア料理を提供しています。最も優れた食通でさえも、紙のように薄い生地のピザや蒸したムール貝、アサリのガーリックスープなど、シンプルながら崇高なスターターの味わいを楽しむでしょう。ノンナ・エルビラの緑のラザニアは、マイルドチーズを包んだパスタが何層も重なった至福の料理です。その後はおいしく柔らかく、しっとりしたブランチーノ(塩をまぶしたスズキ)、またはポークチョップと赤キャベツの蒸し煮をお試しください。デザートには、バターのようなマスカルポーネ、バニラジェラートのエスプレッソがけなど、見逃せないメニューを揃えています。
Antico Nuovo​の写真
4.7
4.7 (890)
31~50 USドル
イタリア料理
ハリウッド
店舗情報
Antico Nuovo is a restaurant nestled in "East Larchmont Village" that draws inspiration from the Italian countryside. The menu features Chef Chad Colby's ode to Italian ancient tradition and technique with hand-made pasta, wood-fired meats, vegetables, and fish.

Curated and tailored to the menu, the wine program offers a deep dive into varietals from Italy and beyond.

AOC - 3rd Street​の写真
4.7
4.7 (5111)
~30 USドル
カリフォルニア料理
ビバリー、フェアファックス、ラブレア、サードストリート
店舗情報
A.O.C.は、地元産の旬の食材を中心とする、小皿料理のレストランです。シェフのスザンヌ・ゴワンによるカリフォルニア・フレンチ・キュイジーヌは、地中海の影響も感じさせます。キャロライン・スタインが厳選した、オーガニック、バイオダイナミック、またはサステイナブルな24種類のグラスワインや、150種類のボトルワインを用意しています。また、新たに高級スピリッツや特製カクテルを提供する本格的なバーの営業を開始しました。ぜひご予約ください。
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2019年1月21日にご来店
雰囲気も良くてお料理も美味しかったです
Asterid​の写真
3.9
3.9 (317)
50 USドル~
カリフォルニア料理
ダウンタウン
店舗情報
Inspired by Chef Garcia’s Angeleno experience, asterid lives to discover and celebrate Los Angeles’ mosaic of diverse cultures and culinary richness through vibrant, ingredient-driven menus in a warm, lively atmosphere. Authentically from and for Los Angeles, asterid features Chef Garcia’s California-inspired menu and bar program that celebrates the spirit of L.A.
BADMAASH Downtown LA​の写真
4.6
4.6 (1285)
~30 USドル
インド料理
ダウンタウン
店舗情報
BADMAASHは、ロサンゼルスのダウンタウンに位置するインド系ガストロパブです。
Carlitos Gardel Argentine Steakhouse​の写真
4.9
4.9 (2098)
50 USドル~
ステーキハウス
ビバリー、フェアファックス、ラブレア、サードストリート
店舗情報
メルローズアベニューに位置するArgentinean Steakhouseは、ブエノスアイレスの本格的な家庭のレシピ、全てのメニューで持続可能な方法での食材を調達していること、牧草飼育牛肉の認定USDAプライムカットを重視していることが、20年以上にわたって評価されています。たくさんの木製パネルを使用したダイニングルームの壁にはビンテージ写真が並んでおり、パリの影響を受けたブエノスアイレスのエッセンスと、昔の世界の魅力を伝えています。レストランには、AISおよびコート・オブ・マスター認定ソムリエのMax Bozoghlianの監修による、アルゼンチン、イタリア、フランスの数々のヴィンテージワインを初めとする豊富な種類のワインがそろうワインセラーがあります。
ピックアップ!口コミ
KatsuyaH
2020年1月20日にご来店
VERY GOOD!とっても美味しく頂きました。次回LAに行った時もいきます!ステーキ は一番上の赤身がおすすめです。
Girl & the Goat L.A.​の写真
4.7
4.7 (4103)
31~50 USドル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
ダウンタウン
店舗情報
Chef Stephanie Izard and her team are thrilled to have joined LA’s vibrant restaurant community and continue our tradition of serving bold-flavored foods in a fun and lively family-style setting. Stephanie and her team have also crafted new dishes inspired by California produce and local flavors, like carrot-tahini dip with tahini tofu, and curried goat with radishes, pickled vegetables, and masa chips. To enhance the experience we offer a selection of wines from around the world with a focus on small producers, a rotating list of craft beers, and a list of innovative cocktails created by our bartenders.

Located in the Arts District at 555 Mateo, Girl & the Goat offers dinner service Monday through Sunday, plus brunch Sunday. Girl & the Goat accepts reservations but always welcomes walk-ins, travelers and adventurers!

Ima​の写真
4.8
4.8 (105)
50 USドル~
しゃぶしゃぶ
ビバリー ・ ヒルズ
店舗情報
Japanese Black A5 Wagyu beef is one of the masterpieces of Japanese culture. At IMA, we use this premium beef praised highly all over the world by chefs and food connoisseurs, and we serve them in true Japanese fashion. Our Sukiyaki and Shabu-Shabu courses come with the best ingredients available hand-picked by our Japanese chefs. We promise you the exceptional experience without any compromise.
Our a la carte selections are served with the finest , in-season ingredients in a relaxed environment . Join us at IMA and allow us to show you one of the highest regarded culinary delights of Japan.

IMA has been chosen as one of the recommended restaurants in Los Angeles in Michelin Guide 2021.

ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2022年3月28日にご来店
とても素晴らしかったです。またロスに来た際は是非行きたいです。
Jar​の写真
4.8
4.8 (3298)
50 USドル~
アメリカ料理
ビバリー、フェアファックス、ラブレア、サードストリート
店舗情報
JarはシェフのSuzanne Trachtによる、高評価を受けているレストランです。 すばらしい前菜とサラダ、アラカルトのBroilers & Roasts(グリルとロースト)とBraises & Sautes(蒸し煮とソテー)、サイドディッシュやソース、デザートを提供する、現代のステーキレストランです。シェフのSuzanne Trachtと料理長のPreech Narkthongは、誰もが愛する現代的なアメリカ料理を作り続けています。部屋は1940年代のサパークラブのハイセンスな芸術性に満ちあふれ、名物料理は1世紀にもわたって絶賛されてきました。Jar Bar か Loungeで、ぜひ深夜のディナーをお楽しみください。メニューその他については、ウェブサイトをご覧ください。
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2017年12月25日にご来店
とても良い雰囲気でした
Le Comptoir​の写真
4.9
4.9 (196)
50 USドル~
アメリカ料理
ダウンタウン
店舗情報
Michelin-starred chef Gary Menes shares his unique culinary philosophy at Le Comptoir, featuring an 6-course vegetable-inspired tasting menu showcasing seasonal ingredients sourced from our very own organic kitchen garden and local farmer friends. Enjoy an intimate, sensory dining experience at our 10-seat counter and see each dish unfold up-close before your eyes.
Lumière Brasserie​の写真
4.4
4.4 (303)
31~50 USドル
フレンチアメリカン料理
ビバリー ・ ヒルズ
店舗情報
Lumière, our French-inspired brasserie with a fresh West Coast perspective. Honoring the Parisian love of delicious food, good company, and beautiful things, Lumière evokes the feeling of being transported to 1920s Paris. It is open for all-day service including weekend brunch and daily Happy Hour. Led by Executive Chef Ramon Bojorquez, Lumière is driven by the pulse of the season, using fresh, seasonal ingredients in refined dishes including vegan, vegetarian and gluten-free options. The restaurant embodies a design that is classic yet modern and chic, with authentically vintage furniture and fixtures paired with sumptuously rich jewel tones. Lumière offers unique identities within its restaurant - the brasserie for a longer stay, the patisserie for daily Parisian provisions, the bar for delightful cocktails and specialty wines and our outdoor French garden. For those guests interested in hosting private events, we offer a number of customizable spaces for parties, large and small including the Writer's Den and Solarium.
Meteora​の写真
4.7
4.7 (1119)
50 USドル~
カリフォルニア料理
ハリウッド
店舗情報
Meteora's gastronomy is a 1-star Michelin contemporary and creative showcase of exceptional California ingredients. Chef Jordan Kahn (Vespertine, Destroyer) and the team work exclusively with aligned farmers, foragers, fishermen, and ranchers to bring guests the ultimate dining experience.

Fire cooking, innovation, and seasonality blend for an elegant tasting menu or indulgent small plates in the bar. The holistic approach extends to every facet of the restaurant including beverage, hospitality, and design.

Groups of 6-12 are welcome to book one of our private dining areas for a food and beverage minimum. See individual experiences for applicable pricing for our selenite Chef's Table and Private Dining Room. Service fees and taxes not included.

Openaire​の写真
4.4
4.4 (2337)
31~50 USドル
カリフォルニア料理
コリアタウン
店舗情報
Native Angeleno, surfer and two-Michelin star chef Josiah Citrin brings a culinary vision built around California’s bounty from land and sea to Openaire. The menu and ingredients reflect the seasons and the interplay of cultural influences that define LA, serving in a lush greenhouse and tented garden oasis on the 2nd floor terrace at the LINE hotel, in the heart of K-Town.

For inquiries of 10+ guests, please email us at: Openaire@TheLineHotel.com.


ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2019年5月4日にご来店
朝食で訪れたがとても気持ちの良い空間で食事が出来た。
Rossoblu​の写真
4.6
4.6 (2136)
31~50 USドル
イタリア料理
ダウンタウン
店舗情報
Rossoblu celebrates chef Steve Samson’s two home cities, Los Angeles and Bologna, Italy. The menu features house made salumi, soulful pastas, market produce, and wood grilled fish and meats.

Located in downtown’s City Market South, the site of Los Angeles’s original produce market, Rossoblu’s vaulted dining room and open kitchen create a festive dining environment. The restaurant’s private outdoor piazza allows al fresco diners to feel far removed from the nearby city bustle. An intimate basement wine cellar can be reserved for private parties.

Saffy's​の写真
4.8
4.8 (1216)
31~50 USドル
中近東料理
East Hollywood
店舗情報
A multi-regional Middle Eastern restaurant in East Hollywood, from Chefs Ori Menashe and Genevieve Gergis of Bestia and Bavel.
All Day Baby​の写真
4.6
4.6 (225)
~30 USドル
アメリカ料理
シルバー ・ レイク
店舗情報
Walk-ins only. We do not take reservations. Come on in!

We are a joyful feel-good restaurant, bakery & cocktail bar with the soul of a diner. We serve BREAKFAST, LUNCH, COCKTAILS, PASTRIES and more. We have an additional HAPPY HOUR MENU (2:00-4:00p Monday-Friday). You can view our menus at: alldaybabyla.com/menu. We offer indoor & outdoor seating, plus bar seating.

We are a proud Michelin Bib Gourmand restaurant and among LA Times' 101 Best Restaurants.

The Factory Kitchen - Los Angeles​の写真
4.6
4.6 (3650)
31~50 USドル
イタリア料理
ダウンタウン
店舗情報
2013年10月13日のオープン以来、高評価を得ているThe Factory Kitchenは、FactoryPlaceHospitalityGroup社が最初に創立したレストランです。 レストラン経営者のマッテオ・フェルディナンディと彼の妻でありソムリエ兼ビバレッジ・ディレクターのフランシーン・ダイアモンド=フェルディナンディを筆頭に、夫妻の長年の友人であるアンジェロ・ オーリアナをパートナー・エグゼクティブ・シェフに迎えたFactory Kitchenは、料理、サービス、デザインを巧みに織り交ぜたスタイルで、カジュアルダイニングを革新しました。 ロサンゼルスのダウンタウンにあるFactory Kitchenは、アート地区の中心部に位置する伝統的なイタリアンレストラン&バーで、イタリア北部の郷土料理を中心に、マンディッリ・ペスト・アッラ・ジェノヴェーゼ(Mandilli di Seta al Pesto alla Genovese)やフォッカチーナ・カルダ・アル・フォルマッジョ・ディ・ レッコ(Focaccina Calda al Formaggio di Recco)などの伝統的なリグリア料理にも力を入れています。
ピックアップ!口コミ
JUNYA
2018年5月3日にご来店
ロサンゼルス滞在2日間の2日共、ディナータイムに予約して行きました。 食事のメニューはどれもとても美味で、店員さんの愛想も良く楽しい時間が過ごせました。 また、ロサンゼルスに行った際は予約したいと思います。
Yangban​の写真
4.7
4.7 (678)
31~50 USドル
韓国料理
Arts District
店舗情報
Yangban, the genre-defying Korean American culinary ‘conversation’, which opened in Los Angeles’ Arts District, re-opens after a transformative interior overhaul of the space, revealing an evolution of the highly acclaimed restaurant. Now featuring a full-service dining room and updated food and beverage programs, the concept remains at its core a Modern-Korean American restaurant as told through the lens of husband-and-wife chefs Katianna and John Hong.
Recent awards include: Bon Appetit's 10 Best New Restaurants, Esquire's Best New Restaurants in America + Chefs of the Year, David Chang's Restaurant of the Year, Condé Nast Traveler's Best New Restaurants in the World and recognition from the James Beard Foundation and Michelin.

If you do not see availability, we keep a significant portion of the restaurant for walk-ins.

役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ