Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
editorial list heading

San Francisco's Award-winning Restaurants

​写真:Red logo​
提供:OpenTable
更新日:2023年4月18日
James Beard Award winners. MICHELIN-recognized restaurants. Perennial best-of picks. Book an award-winning spot in San Francisco and find out for yourself why these restaurants are beloved by critics and diners alike.
A16 - San Francisco​の写真
4.6
4.6 (5012)
31~50 USドル
イタリア料理
マリーナ、カウホロー、プレシディオ
店舗情報
A16は、カンパニア州のおいしい料理と伝統的なおもてなしをサンフランシスコで楽しめるレストラン&ワインバーです。イタリアの南部を横断する高速道路にちなんだ店名で、シックなシンプルで落ち着ける空間を提供しています。 窯焼きのナポリ風ピザのほか、ナポリ風ラグー、自家製リコッタのサラダなどのカンパニア州の郷土料理を堪能できます。ワインバーでは40種類のワインをグラスやハーフボトルのカラフで楽しめます。60%はイタリア産、他の40%は新世界ワインで、カリフォルニアで栽培したイタリア品種を使ったの高級バライエタルワインを含め、カリフォルニアワインを多く取り揃えています。
Boulevard​の写真
4.7
4.7 (9049)
50 USドル~
カリフォルニア料理
フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
店舗情報
1993年のオープン以来、Boulevardレストランはサンフランシスコで最高のレストランの一つとして評判を集めてきました。Boulevardには、デザイナーPat Kuletoと共同で作りあげた、ベル・エポック様式のエレガントで温かみのある居心地の良い内装が施され、シェフNancy Oakesによる心のこもった、風味豊かな、美しい料理にピッタリの雰囲気を演出しています。アメリカの地方料理、フランスの影響を受けたスタイル、魅惑的なデザインをすべて満喫できるBoulevardは、サンフランシスコの復活したウォーターフロントエリア中心部に位置する歴史的なAudiffredビル内にあります。Boulevardは、ジェームズ・ビアード・アワードの2012年アウトスタンディング・レストランを筆頭に、数々の賞を受賞しています。
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2016年2月28日にご来店
なかなか時間が取れず、サンフランシスコ入りギリギリまで妻の誕生日のディナーが予約できてませんでした。 Opentableで、なんとか予約をして、コメントに誕生日と入れただけで、カードを用意してくれてました。料理も美味しく、満足しました。
Che Fico San Francisco​の写真
4.7
4.7 (1854)
31~50 USドル
イタリア料理
ノース・パンハンドル、USF
店舗情報
Che Fico, is a California Italian restaurant from Chefs David Nayfeld and Matt Brewer in San Francisco's NOPA neighborhood. The food focuses on Italian cuisine through the lens of California. It’s our vision of Northern California as if it is a region in Italy, our connection to the region, and our love for Italian culinary practices. The rustic, market-driven menu features handmade pasta, pizzas, antipasti, housemade salumi, meat, and fish plus dishes from the Jewish-Roman heritage known as “Cucina Ebraica.” The beverage program focuses heavily on both Italian and Californian wines with a cocktail program that utilizes a variety of spirits, amaros, and seasonal ingredients. Che Fico is a place to gather with friends and enjoy warm hospitality, food, and drink, through an approachable menu and convivial ambiance.

Delfina Restaurant​の写真
4.8
4.8 (949)
31~50 USドル
イタリア料理
ミッション
店舗情報
Delfina(デルフィナ)は、サンフランシスコのミッション・ディストリクトに位置する、ジェームズ・ビアード賞を受賞した賑やかなレストランです。レストランの所有者はAnne&Craig Stollです。ご注意:Delfinaは、OpenTableでの予約数を限定しています。その他の予約や空席状況に関しては、Delfinaのウェブサイトをご覧いただくか、直接お問い合わせください。
Fiorella Clement​の写真
4.7
4.7 (1205)
~30 USドル
イタリア料理
リッチモンド地区
店舗情報
新しいお気に入りのイタリアンレストランになるでしょう。 Fiorellaはリッチモンド地区の中心部にある地元のカジュアルなイタリアンレストランで、薪釜で作るピザや、パスタ、前菜、イタリアワインを提供しています。
Frances​の写真
4.8
4.8 (3642)
50 USドル~
カリフォルニア料理
カストロ
店舗情報
オーナーシェフMelissa Perelloの祖母の名にちなんだFrancesは、カストロ地区中心部の17st通り沿いのノー通りとサンチェス通りの間の賑やかな地区にオープンしたレストランです。温かみのある快適な空間で、厳選した食材を使った料理とペアリングしたワインをお楽しみください。旬の食材にこだわっているため、メニューは頻繁に変わります。 Francesではできる限り、生産者から直接届く地元産の持続可能なオーガニックの食材をお届けできるように努力しています。
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2017年4月28日にご来店
とても美味しかったです。
Gary Danko​の写真
4.8
4.8 (1603)
50 USドル~
フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー)
フィッシャーマンズ ・ ワーフ
店舗情報
Twenty-five years after opening its doors in San Francisco’s iconic Fisherman’s Wharf neighborhood, Restaurant Gary Danko continues to refine its award-winning combination of classic French cooking, thoughtful and inventive use of local ingredients and personable yet impeccable service.

In a warm, enveloping space overhung with fresh flowers and vibrant artworks, an evening at Gary Danko is both intimate and theatrical—a loving nod to an old-world dining experience with its heart thoroughly planted in the new: fresh, locally grown and raised foods drawn from the region’s vast seasonal offerings, prepared with precision and flair.

ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2023年11月12日にご来店
とても素敵な接客でした。ハネムーンと伝えたらサプライズでお祝いしてもらえました!ありがとうございました!
Harborview Restaurant & Bar​の写真
4.5
4.5 (1405)
31~50 USドル
中華料理
フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
店舗情報
Located at Four Embarcadero Center, Harborview Restaurant & Bar serves quintessential Cantonese Cuisine and traditional yet innovative dim sum and banquet menus, with impeccable service in an elegant and relaxed atmosphere. With a main dining room seating more than 200, Harborview also features a full bar, patio, private dining and special event space. Harborview is a combination of traditional Cantonese classics and our own original recipes, using the finest ingredients.

We look forward to serving you soon!

Harborview Restaurant Team

ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2022年9月1日にご来店
とてもホスピタリティのあるお店で、かつ料理も大変美味しかったです!
Kokkari Estiatorio​の写真
4.9
4.9 (9091)
31~50 USドル
地中海料理
フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
店舗情報
Kokkariは、エーゲ海にあるサモス島の小さな漁村の名前で、近隣の畑でかつて生産されていた小さなタマネギに由来しています。肥沃な土壌と地中海気候が、新鮮な農産物や魚介類と野生動物の肉を豊富に生みだしました。伝説によると、すばらしい狩人で、巨人のような背丈と稀に見る美貌の若い男性オリオンが、キオス王の娘に恋をした場所です。彼女を愛したオリオンは、手の込んだ愛の祝宴を開くために野生動物の肉と魚介類を準備しました。今日でも、Kokkari Estiatorioの「神々にふさわしい」食事である、エーゲ海の味覚と革新的なカリフォルニアスタイルの料理を食べて、皆さん自身の祝いごとを楽しめます。
ピックアップ!口コミ
Kamakura23
2018年8月10日にご来店
とても、美味しくサービスも良かった。
KUSAKABE​の写真
4.8
4.8 (401)
50 USドル~
寿司
フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
店舗情報
Come and experience San Francisco's original Omakase (chef's choice) sushi in the Kyoto-kaiseki style.

Kyoto-kaiseki is considered to represent the ultimate in Japanese dining; combining art and the finest seasonal ingredients.

Kyoto-born and trained chef Mitsunori Kusakabe's creative accolades include winning the Creative Sushi Award from the National Sushi Society and Sushi of the Year in competition against other world-renowned sushi chefs.

If your party size is more than 11 guests or if you are considering a buyout, please contact us at info@kusakabe-sf.com.

ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2019年4月20日にご来店
サービスもお寿司も雰囲気も最高でした。
Miller & Lux​の写真
4.7
4.7 (1149)
50 USドル~
ステーキハウス
ミッション ・ ベイ/サウス ビーチ
店舗情報
Tyler Florence’s new modern American Steakhouse Miller & Lux at the Chase Center, home of the Golden State Warriors, delivers a refined and comfortable restaurant experience through a sophisticated lens.

The highest-quality steaks with impeccable flavor from the best ranches in America; a robust raw bar; fresh sustainable seafood; and farm direct vegetables – all perfectly complemented by a globally curated wine list – combine to inspire the next chapter in Tyler Florence’s mark on innovative American cuisine.

Miller & Lux is the new frontier, showcasing Tyler’s spin on unique steakhouse fare and his passion for classic American luxury.

Nightbird​の写真
4.7
4.7 (819)
50 USドル~
カリフォルニア料理
シビック センター/ヘイズ バレー/ヴァン ・ ネス
店舗情報
Nightbirdではテイスティング・メニューを1名あたり125ドル(USD)で提供しています。サンフランシスコ中心部に位置するエレガントなブティックレストランで、一体性と多様性をあわせ持ち、温かくユニークなおもてなしを提供しています。 ヘイズバレーの路地裏に佇むシックで落ち着いた雰囲気のバーLinden Roomでは、スタイリッシュでクリエイティブなカクテルを楽しめます。
Niku Steakhouse​の写真
4.8
4.8 (787)
50 USドル~
ステーキハウス
相馬
店舗情報
Located in San Francisco’s Design District, Niku Steakhouse is a meat-focused restaurant, highlighting an in-house dry aging program, exclusive cuts of coveted Japanese A5 wagyu with an emphasis on wood fired cooking.

Niku, by the Omakase Restaurant Group, hosts a dining room oriented around a roaring custom binchotan charcoal and wood-fired grill, where guests watch as Executive Chef Dustin Falcon (Lazy Bear, The French Laundry) and his team prepare steaks to perfection. At Niku, there is a true marriage of American and Japanese sensibilities. Falcon’s cooking is driven by the terroir of Northern California — which finds its way onto the menu through foraged ingredients and products from local farmers — met with the highest quality domestic and A5 Japanese Beef.

O' by Claude Le Tohic​の写真
4.8
4.8 (457)
50 USドル~
フランス料理(コンテンポラリー)
ダウンタウン/ユニオン スクエア
店舗情報
Located on the 5th floor of ONE65 San Francisco, O' is Chef Claude Le Tohic's inaugural solo venture after earning Meilleur Ouvrier de France, winning the James Beard Award for Best Chef in America and carrying the coveted 3-Michelin star rating at Joël Robuchon Las Vegas. Luxurious but not pretentious, O’ offers modern French cuisine with elegant and attentive service.

O' offers a 5-course Tasting Menu for $210, and a 9-course Grand Tasting Menu for $295. Optional wine pairings are available, along with a wine list of 1000+ selections from the USA and France.

Please note that 20% service charge (which includes gratuity) and 1% San Francisco Health Mandate is added onto every check.

Though dinner attire is always encouraged, we ask our guests to abide by "smart casual" dress code; no shorts, t-shirts, or sandals.

Octavia​の写真
4.8
4.8 (2610)
50 USドル~
アメリカ料理(コンテンポラリー)
パシフィック ・ ハイツ
店舗情報
OctaviaはレストランFrancesに続き、受賞歴のあるエグゼクティブシェフMelissa Perelloが指揮する最新のレストランです。Octaviaは洗練された優雅な雰囲気ながらもリラックスできる親しみやすいレストランで、毎晩ディナーを提供しています。見事なまでに明確にされた風味と季節に根付いた料理がOctaviaのメニューの基礎となっています。長年の付き合いを持つ地域一の食品業者や農場との関係を活用したPerelloシェフの日々進化するメニューは、サステナビリティとベイエリアの農業資源の豊かさに対する彼女の献身ぶりが如実に現れています。
ピックアップ!口コミ
Bunko
2023年3月25日にご来店
思っていたより味が良くなかった。値段もかなり高い。コースを頼んだが、アラカルトの方が良かったのかもしれない。
Okane​の写真
4.5
4.5 (431)
~30 USドル
日本料理
相馬
店舗情報
Okaneは居酒屋メニューと寿司を専門とし、ベイエリアで新しい料理とドリンクを提供しています。伝統的な料理に重点を置き、都市で最も本格的な居酒屋体験を楽しめます。
Perbacco​の写真
4.8
4.8 (6987)
~30 USドル
イタリア料理
フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
店舗情報
洗練されたモダンなPerbaccoは旧世界の雰囲気にあふれるレストランで、1913年築の歴史あるハインドビルディング内にあります。建築当時のレンガの壁、白いカララ大理石から作られたバーカウンターとフロアタイルが特徴で、バーの16席と居心地の良い7つのテーブルがあります。Perbaccoはワインや軽食を楽しむのにぴったりの雰囲気です。ダイニングルーム2室(メインフロアに1室、メザニンに小さめの部屋が1室)には下のキッチンの様子が見える窓があり、「劇場」のような役目を果たしています。
シェフStaffan Terjeはイタリアのピエモンテとリグーリア州を反映した最高級の料理を用意しています。手作り、自家製サラミ、生ハムやその他のシャルキュトリのほか、伝統的なラビオリから、よりエキゾチックなアニョロッティまでピエモンテの伝統である季節のパスタを幅広く楽しめます。メインコースには、スタッフィング入りウズラの胸肉、各種シーフード料理、ベジタリアン料理などを提供しています。

Prospect​の写真
4.7
4.7 (2707)
31~50 USドル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
相馬
店舗情報
Prospectは、サンフランシスコにある有名なBoulevardのチームによる、さらにカジュアルなダイニングホールです。ナンシー・オークス(ジェームズ・ビアード賞を受賞したBoulevardのオーナーシェフ)、パム・マッゾーラ、キャシー・キングらパートナーが作った、活気あるレストランです。モダンなアメリカ料理を提供しています。バーでのカクテルと軽食、共用のテーブルでのカジュアルな食事、メインダイニングルームでのくつろいだランチやディナーなど、種類豊富なメニューと優れたサービスを楽しめます。Brand + Allen設計事務所によるデザインのロフトのようなスペースは、アースカラー、天然の繊維、再生木材の温かみのある雰囲気です。職人の作った錬鉄製シャンデリアなどのユニークな要素が、印象的な広さのある店内の特徴的なアクセントになっています。独立したダイニングルームは、プライベートなイベントに利用できます。
Sato Omakase​の写真
4.7
4.7 (226)
50 USドル~
寿司
Tenderloin
店舗情報
***Sato Omakase is offering TASTING MENU ONLY***
An invitation to our limited tranquil Omakase Sushi Bar area. Immerse yourself into an intimate experience with the chef and the exclusive drink service. Omakase begins at 5:00pm, 5:30pm, 7:30pm, and at 8:00pm.
- Omakase Bar seatings are where you can directly interact with the chefs in action right in front,
- Omakase Table seatings are cozy tables against wall where you are offered with the full omakase dishes and drinks.

If you have allergies or dietary restrictions, please kindly let us know ahead of time. We will do our best to accommodate.

Sociale - San Francisco​の写真
4.8
4.8 (2409)
31~50 USドル
イタリア料理
プレシディオ ハイツ
店舗情報
Sociale(ソシアーレ)はフィレンツェのビストロで生まれ、ここプレシド・ハイツで育ったレストランです。下にある目立たない庭園の路地に位置する、星明かりに照らされた暖房付きパティオから、笑い声やイタリアの音楽が聞こえてきます。ご家族やご友人たちとともに街の喧騒を後にして、温かいパスタや、ハーブを使用したお肉、甘い蜂蜜とナッツでコーティングされたスフィンギ、バニラビーン・ジェラートシェイクの魅力的な香りが広がる、当店の新しい個室ダイニングルームや、伝統的なお部屋、またはパティオで、軽く、よりはっきりとイタリアらしい雰囲気をお楽しみください。様々なイタリアやカリフォルニアの魅力的なワインとともに、シェフのティア・ハリソンが、喜びと幸せを込めた週替りのメニューを地域の皆様にお届けします。
Sorella​の写真
4.8
4.8 (737)
31~50 USドル
イタリア料理
ロシアンヒル
店舗情報
モダンで材料を重視しているとは、どういう意味でしょう?これは、私たちが食べたいと思う方法から生まれた、食事やドリンクへのこれまでにはないアプローチです。外出すると多くのものを試そうとし、さまざまな料理をオーダーしてできる限りたくさん味わうことが多いです。これまでとは違うアプローチの食事や異なるスタイルのドリンクに出会うと、わくわくします。私たちの探求の中心となるテーマは、本来の品質や風味、質感が表現されるように、高品質の食材を巧みに扱うことです。特に、すべてのものをおいしく提供することが、私たちの目標です。
ピックアップ!口コミ
mikaVIP
2022年9月11日にご来店
久しぶりに美味しいと思う店でした。
Spruce​の写真
4.8
4.8 (5365)
31~50 USドル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
プレシディオ ハイツ
店舗情報
Spruceには温かみのある居心地の良い「近所」のレストランのような、洗練されかつリラックスした雰囲気が漂います。ライブラリの暖炉のそばでのシャンパン、スピリッツが種類豊富に揃うゆったりとしたバーでのくつろいだ食事、ダークブルネットのモヘアが並ぶフォーマルなダイニングルームでコース料理を堪能する至福のひと時をお楽しみください。 シェフMark Sullivanは、地元の農家の食材を使い、季節に応じたクラシックなアメリカ料理を中心に提供しています。ワイン&スピリッツディレクターAndrew Greenが厳選した種類豊富な大変丸みのあるワインとのペアリングも楽しめます。 ウッドサイドのThe Village Pubの姉妹店Spruceは、お客様の五感が刺激し、期待感を高まらせ、細部にまで行き届いた優雅なサービスを提供しています。
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2018年12月29日にご来店
メニューのセレクションが少ない。パンが自家製の焼きたてでなく、普通の購入したもの。食事は美味しい。サービスはよいが帰る時はレセプションに誰もいなく見送りなし。
State Bird Provisions​の写真
4.8
4.8 (3208)
50 USドル~
カリフォルニア料理
ウェスタン ・ アディション
店舗情報
State Bird Provisionsは、冒険的で独創的、美味しく心のこもった現代アメリカ料理のレストランです。これはウズラ料理のレシピからスタートし、やがてプログラム要素を除いたレストランへと進化してきました。
ピックアップ!口コミ
AKIARA
2018年12月31日にご来店
スタッフが皆とても優しく気配りも素晴らしかったです。食事もどれも美味しかったです。またサンフランシスコに来た際には行きたいです。
The Empress by Boon​の写真
4.5
4.5 (1358)
50 USドル~
中華料理
チャイナタウン
店舗情報
Empress by Boon is San Francisco’s newest, must-visit epicurean destination, offering a seasonal menu in modern Cantonese gastronomy. Michelin-starred Chef Ho Chee Boon applies traditional techniques to fresh, local ingredients to produce distinctive contemporary dishes infused with Cantonese flavors.

The spacious restaurant occupies the former location of Chinatown’s celebrated Empress of China with striking city views. Reimagined by Chef Boon and team, the Empress was brought back to its former glory by embracing modern design elements while incorporating restored original features, creating a welcoming atmosphere that pays homage to the history of the beloved location.

Trestle​の写真
4.8
4.8 (2747)
31~50 USドル
アメリカ料理
フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
店舗情報
Trestleは、それほど遠い昔ではない時代、人々が一息ついて素敵な仲間と食事を楽しんだ時代に、敬意を表しリスペクトしています。当店では家族の集まりで見られる満足や温かさを提供し、適切な食事のベースとなるコース料理によるダイニング体験を楽しめます。 1名につき35ドル(USD)の3コースのプリフィックスメニューを毎晩日替わりで用意し、1名につき10ドルのパスタコースの追加オプションもあります。 午前零時までに毎晩翌日のメニューの案内をしていますので、www.trestlesf.comでメニューをご覧ください。 毎晩ベジタリアンメニューも提供しています。その夜のメニューに基づいて、アレルギー対応食や特別食を用意できるよう最善を尽くしています。
Violet’s​の写真
4.5
4.5 (504)
31~50 USドル
アメリカ料理
リッチモンド地区
店舗情報
Welcome to Violet's (under new ownership as of Sept 1, 2024), San Francisco's favorite Richmond neighborhood restaurant! We are a Craft Cocktail Bar and California-Latino restaurant with classic American and fun latino-inspired dishes. Our cozy confines serves up Classic Burgers, Fried Chicken, Chimichurri Fries and Salt & Spicy chicken wings to pair with our Crossover Old-Fashions (Bourbon, Rye, & Brandy) & Family Business (Hibiscus Infused Tequila) cocktails just to start. Or pair with one of our great global wines hand selected by our in-house Sommelier. The team at Violet's looks forward to providing a great dinner experience and look forward to hosting you soon.
Yank Sing - Stevenson Street​の写真
4.7
4.7 (2096)
~30 USドル
飲茶
相馬
店舗情報
サンフランシスコの飲茶と言えば必ずというほど名前が挙がるYank Singは、アリス・チャンが1958年に創立したレストランです。アリスの息子のヘンリーは9歳から点心を手がけており、1974年にスティーヴンソン通り(49 Stevenson)に移転してからは、瞬く間に金融街の人気レストランとなりました。3代目を迎える今も、チャン家の伝統レシピを継承した100種類近くの点心がトロリーに並びます。Yank Singの最大の魅力は、伝統的な点心だけでなく、「クリエイティブコレクション」と呼ばれる創作点心も楽しめるところです。にんにく、ヒシの実、コリアンダーでスパイスを効かせたアリスおばあちゃんの有名な「鶏とキノコの餃子」や、市内一と評判の伝統的なシュウマイをぜひお試しください。
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2023年8月18日にご来店
飲茶が食べたくてYang singへ行ってきました。 サンフランシスコで飲茶と探すと上位に出てきて気になったのでネットで予約していってきました。 飲茶がワゴンに乗って運ばれてきて食べたいものを選んで食べるスタイルになっています。 たくさん種類がありすぎて悩みました。お腹を空かして行くことをオススメします。 食後のデザートも美味しかったです。
さらに検索する
Z & Y Restaurant​の写真
4.6
4.6 (313)
~30 USドル
中華料理
チャイナタウン
店舗情報
Chef Han has served two Chinese Presidents and was the previous Executive Chef in the office of the Consulate General of China in San Francisco.

Z & Y Restaurant is an award winning and Michelin Guide recommended San Francisco Chinese restaurant which prepares all your favorite authentic Chinese cuisine, Szechuan regional specialties including spicy and non-spicy dishes, Mandarin style dim sum and family dishes.

San Francisco residents, as well as tourist and dignitaries from all around the world come to Z & Y Restaurant for business lunch, dinners, special events and to order our fast and reliable Chinese take out.

At Z & Y Restaurant, we prepare delicious Chinese cuisine that is full of flavor. We consider ourselves to be the best Chinese food restaurant around and with one bite from our amazing menu, we are confident you will feel the same. We invite you to come in and become a new loyal customer.

Zuni Cafe​の写真
4.7
4.7 (7819)
31~50 USドル
ヨーロッパ料理(コンテンポラリー)
シビック センター/ヘイズ バレー/ヴァン ・ ネス
店舗情報
1979年にサンフランシスコでオープンしたZuniは、ジェームズ・ビアード賞を獲得した客層豊かなレストランです。銅に彩られたパリ風の賑やかな立ち飲みバーは、ローズ通りの入口にあります。Zuniでは、伝統的なイタリア料理とフランス料理の影響を受けた日替わり料理を用意しています。料理に使う食材は、そのほとんどが持続可能な方法で収穫、飼育、養殖された農産物、肉、魚です。 予約なしでも、バーのテーブル(先着順)で本格的な食事を楽しめます。接客の見事なバーでは、上等の材料を使った伝統的なカクテルやそれに合った軽食も用意しています。Zuniは早めの夕食や観劇後の夕食にも最適です。 -共同経営者ギルバート・ピルグラム
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2024年9月12日にご来店
店の趣き、アテンドの対応そして料理も大変バランスがとれた素晴らしいレストランです👍オーダーした全ての料理に文句無し!
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ