Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. Must Book
  3. Honolulu’s 6 most exciting restaurant debuts of 2023
editorial list heading

Honolulu’s 6 most exciting restaurant debuts of 2023

​写真:Red logo​
提供:Noelle Chun
更新日:2023年12月18日
Honolulu’s heart-of-the-Pacific location means it’s a unique swirl of eastern, western, and local influences—and that applies to its newest crop of restaurants, too. From a next-gen izakaya to a truffle lover’s dream, the tropical city continues to surprise diners with newcomers that are just as great at pushing boundaries as they are at serving reliable comfort food. Read on for a guide to Honolulu’s six most exciting restaurant debuts of 2023.
Margotto Hawaii​の写真
4.7
4.7 (177)
50 USドル~
イタリア料理
Ala Moana
店舗情報

Margotto Hawaii opened its doors in June and is undeniably one of the fanciest restaurants to ever hit Honolulu. Its menu is a lavish love letter to everyone’s favorite fungus—the almighty truffle—and recently earned it USA Today’s “Best Restaurant in Hawaii” award. Chefs Kenta Kayama and Yohei Yagishita, who opened Margotto’s first location in Tokyo in 2014, go all out to give the earthy ingredient its main-character moment with a supporting cast that includes caviar, wagyu, and New Zealand lamb. If you’re feeling especially extra, pair your truffle-centric feast with Champagne—Margotto gets bonus points for being Hawaiʻi’s only “Krug ambassador” restaurant with special access to a wide selection of bottles and pairings.


ピックアップ!口コミ
DAISUKE
2024年8月19日にご来店
2度目ですが、何を食べても美味しい。前回と同じものも頼みましたが、少し変化が加わっていて楽しめました。ただ、金額が高いのだけが難点です。
Nami Kaze​の写真
4.8
4.8 (1483)
31~50 USドル
シーフード・海鮮料理
Kalihi-Palama
店舗情報

Nami Kaze lives on the same dock that’s home to the Honolulu Fish Auction—which makes sense, considering its chef and owner Jason Peel (a Roy Yamaguchi alum) is all about super-fresh seafood and vegetables. The inventive izakaya opened in late 2022 and adds modern riffs to familiar Japanese dishes like lobster chawanmushi with brown butter and gochugaru. That outside-the-box thinking earned Nami Kaze a series of honors including James Beard semifinalist status, a Haleʻaina Award for Best New Restaurant of 2023, and an OpenTable Diners’ Choice award, so it’s no surprise that this creative hotspot is one of the most sought-after reservations in Honolulu right now.


ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2024年7月14日にご来店
朝10時前に入店。 すでに大にぎわいの店内。 人気の高さがうかがえる。 食事は想像を超える美味しさで、人気の高さに納得。 量もいわゆるアメリカンサイズではないですが、十分な量で満足できました。 店員の接客も良く、またおうかがいしたいお店になりました。 ごちそうさまでした。
Peso​の写真
4.2
4.2 (101)
31~50 USドル
フィリピン料理
Kaka'ako
店舗情報

Filipino cooking is an unmissable part of Hawaiʻian culture (the community makes up 25 percent of the state’s population), and Peso is where you come for playful twists on traditions. Chef Ria Dolly Barbosa, whose Los Angeles-based restaurant Petite Peso received glowing reviews from the Los Angeles Times, opened Honolulu’s first modern Filipino restaurant in April. It wasn’t long before the ultra-creative spot earned an Ilima Award for Hawaiʻi’s Best New Restaurant of 2023. Barbosa’s cultural mashups are best sampled in eight-course omakase form that includes hits like kinilaw tostadas and wagyu beef cheek stew.


UMI by Vikram Garg​の写真
4.6
4.6 (263)
31~50 USドル
シーフード・海鮮料理
ワイキキ
店舗情報

After making a name for himself at the Halekulani Hotel and MICHELIN-starred kitchens around the world, chef Vikram Garg brought his international firepower to the Halepuna Waikīkī resort in April. This time, he focuses firmly on the sea (“umi” is Japanese for the ocean) with masterpieces like kampachi with squid-ink tuile and tender, swoon-worthy abalone with a mushroom-miso crust. UMI recently landed a Critic’s Choice distinction at the ʻIlima Awards for its ultra-artistic and thoughtful dishes, proving its a force to be reckoned with on Honolulu’s fine-dining scene.


ピックアップ!口コミ
Yuka
2024年10月31日にご来店
お料理とサービングしてくださる方々とのコミュニケーション、両方ともが素晴らしい体験でした! お酒が好きな方は、ペアリングをお願いするのがおすすめです。 日本の食材も使われているので、やっぱりおいしさに安心感があって、その点もよかったです。 テイスティングメニュー(コースメニュー)のワイキキコースとカレーコース、アラカルトをオーダーしました。 量の点でいうと、日本人でしたらカレーコースで十分、ワイキキコースはもうお腹いっぱい、、という感じです。アラカルも3つたのむと料理数はワイキキコースと同じです。 デザートもすごくおいしいのでコースをぜひ!なので、朝食よりもディナーで。
Arden Waikiki​の写真
4.6
4.6 (177)
31~50 USドル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
ワイキキ
店舗情報

Arden’s postcard-perfect location—in a sanctuary at the foot of Diamond Head—is reason enough to check it out. But so are its contemporary Hawaiʻian dishes by chefs Makoto Ono and Amanda Cheng. The pretty Waikīkī restaurant opened in October and is set against a very sought-after, sunset-facing stretch of sand. Despite its swanky backdrop, Arden’s menu doesn’t hold back on the fun. Cases in point: lamb lollipops with cilantro pistou and shiso and a local take on baked Alaska, aka black sesame cake encased in toasted meringue.


ピックアップ!口コミ
OpenTable DinerVIP
2024年5月23日にご来店
あまり期待していなかったのですが、とても美味しくてサービスも良くて嬉しい驚きでした!また行きたいです。
Cino​の写真
4.5
4.5 (335)
50 USドル~
イタリア料理
Kaka'ako
店舗情報

If an Italian chophouse and crudo bar sound super traditional, think again. Cino is anything but, as hinted by the trendy diners who have packed its gold and velvety dining room since it opened in September. Local chef Arnold Corpuz worked through Italian kitchens in New York and that experience shines on beautiful fusion plates like crab spaghetti and miso-charred butterfish with slow-roasted eggplant. For a quicker meal or a solo affair, post up at the bar—and consider a drink by cocktail pro Jen Len.


ピックアップ!口コミ
mika
2024年9月15日にご来店
娘に勧められて行きましたが、とても感じよく気持ちのいいブランチタイムを過ごせました,また,行きます!お友達にも勧めます。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ