Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
editorial list heading

10 restaurants vital to Honolulu

​写真:Red logo​
提供:Noelle Chun
更新日:2023年3月30日

Honolulu is a city of contrasts. Of sand and sea, yes. But the palm-fringed Hawaiian capital is also known for a rich and complex food scene, swirled with Hawaiian, Japanese, Chinese, Portuguese, and Filipino flavors, among others. Even when the names of the dishes they serve are recognizable, the city’s best restaurants shine by creating one-of-a-kind renditions.

A James Beard Award-winning chef in downtown Honolulu—the first Native Hawaiian woman to receive that honor—dishes up pristine fish plates and bavettes. Cantonese fare gets the island treatment at a longstanding King Street cafe. Crowds flock to a chic Italian restaurant in Kahala for its signature uni pasta.

New hits and old faithfuls define Honolulu’s eclectic dining scene. Read on for a guide to the 10 restaurants essential to Hawaiʻi’s largest city.

House Without a Key​の写真
4.6
4.6 (3581)
31~50 USドル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
ワイキキ
店舗情報
It’s hard to imagine a more quintessentially Waikīkī setting than House without a Key. Located in the historic Halekulani hotel in Waikīkī, the restaurant’s patio is set against a dramatic swoop of sand and sea leading up to majestic Diamond Head. The New American menu is equally iconic with the signature mai tai and cloud-like coconut cake and dishes such as char siu coconut baby back ribs and herb-crusted skirt steak, not to mention. Open-air dining is at the heart of the House Without a Key experience so diners can appreciate the cool Hawaiian tradewinds. Choose between the fully covered main dining room, newly opened Earl’s for a seat in front of the bartender, or the lānai (patio), which brings people closest to the main stage for nightly Hawaiian music and hula dancing. The scenic spot is popular for sunset drinks and pūpūs (small plates), though it’s also open for full-fledged lunch and dinner.
ピックアップ!口コミ
啓子
2024年11月15日にご来店
予約時間に20分近く遅れて、電話したけど繋がらず、ちょっと心配しましたが、少し待つだけで席まで案内してもらいました。 すごく素敵な場所で、美味しいお料理と音楽&フラのおもてなし♪最高でした!
Fête​の写真
4.8
4.8 (3740)
31~50 USドル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
ホノルル
店舗情報
In 2022, Hawaiʻi received its first James Beard award in 19 years with Robynne Maii’s Fête. Set in Honolulu’s trendy Chinatown district, Fête combines a Brooklyn-inspired approach (New American techniques, farm-to-table fare) to food with local flavors. The acclaimed menu is focused on sustainable, locally sourced ingredients from community partners. Chef Maii’s signatures include pristine housemade pastas, fish plates, and beautiful bavettes.
ピックアップ!口コミ
SHINGO
2024年11月13日にご来店
気持ちの良いサービス。スタッフは日本語は通じませんでした。ですが英語が得意ではない私に、スタッフはゆっくり分かりやすく料理の説明をしてくれました。料理も美味しかったです。位置的に夜間は治安が良くないようです。
Merriman's Honolulu​の写真
4.8
4.8 (4044)
31~50 USドル
ハワイ地方料理
ホノルル
店舗情報
Peter Merriman (one of the original pioneers of the Hawaii Regional Cuisine movement) has an impressive restaurant empire that stretches across Oʻahu, the Big Island, Kauaʻi, and Maui, all with a focus on locally sourced ingredients. His Honolulu outpost is located in Oʻahu’s trendy Kakaʻako neighborhood, a sunny spot for the dining room’s floor-to-ceiling windows. Find local classics on the menu, such as macadamia nut-crusted fish, and house specialities including tako (octopus) served escargot-style with toasted slices of baguette and cognac-parsley-garlic butter. To all that, add an acclaimed wine list—Merriman’s was singled out as one of Wine Enthusiast’s best restaurants in 2019—and you’ve got the formula for an evergreen hit.
ピックアップ!口コミ
みのり
2日前にご来店
新婚旅行の最終日ディナーで伺いました!控えめに言って最高の料理とおもてなしでした。オニオンスープとロブスターの入ったパイは絶品でした!またハワイに訪れたときは必ず来ようと夫婦で決めました!
MW Restaurant​の写真
4.8
4.8 (3206)
50 USドル~
シーフード・海鮮料理
ホノルル
店舗情報
Husband-and-wife duo Michelle Karr-Ueoka and Wade Ueoka are the forces behind this Honolulu mainstay. The elegant Ala Moana dining room entices diners with its sophisticated local dishes. Go for the five-course tasting menu or the a la carte option that features the MW’s signature mochi-crusted Kona kampachi. Don’t miss pastry chef Karr-Ueoka’s impeccable desserts, including feathery mango shaved ice and decadent chocolate cake.
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2024年1月4日にご来店
はわいに来たら絶対に行くレストランです!今回は裏切らない美味しさでした。まだハワイにいるのでもう一回行こうと思ってます。
Original Roy's, Hawaii Kai​の写真
4.8
4.8 (3217)
50 USドル~
ハワイ地方料理
ホノルル
店舗情報
Today, you’ll find Roy’s Hawaiian fusion restaurants sprawled across the mainland in California, Arizona, and Florida. But it all began in this original breezy dining room in Hawaiʻi Kai. As one of the founding members of the Hawaiʻi Regional Cuisine movement in the early 1990s, chef Roy Yamaguchi celebrates the melting pot of cultures in Hawaiʻi, mixing Hawaiian, Japanese, Chinese, Portuguese, and Filipino flavors, among others. The results include blackened ahi and crispy whole tai snapper, which you can still order today.
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2024年4月14日にご来店
お料理はどれも美味しくて、サーバーの方も皆さん感じが良くて、海を見ながら楽しい時間を過ごせました。娘のお誕生日ディナーでしたが、お誕生日と伝えたら、リリコイプディングをサービスで頂きました、美味しかったです!
Mud Hen Water​の写真
4.6
4.6 (1360)
~30 USドル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
ホノルル
店舗情報
Mud Hen Water is lauded chef Ed Kenny’s love song to Hawaiian food. The decades-long restaurateur (who earned local cred via Honolulu magazine’s Haleʻaina awards) remains steadfast in his commitment to a farm-to-table philosophy and adds modern twists to traditional dishes. Kenny’s riffs on familiar Island favorites include Molokaʻi venison lau lau and preserved akule (a local shallow-water ocean fish). During the day, the sun-drenched dining room and breezy outdoor lānai—ideal for a leisurely pancake brunch—make for one of the prettiest perches in town.
ピックアップ!口コミ
Erika
2019年5月2日にご来店
お肉が本当に美味しかったです!!味付けも日本人好みで、色々ステーキ屋さんでも食事をしたけど、シンプルで美味しかった!カルボナーラも、変わってたけど、とても美味しかった!!量はハワイにしては、少なめ。子連れで行きましたが、お酒を飲むところですね。個室でもないし、オープンスペースなので、大人がいくお店かな。
La Mer at Halekulani​の写真
4.9
4.9 (2224)
50 USドル~
フランス料理
ワイキキ
店舗情報
La Mer belongs to a vanguard of high-end places that define fine dining in the Islands. Today, it is Hawaiʻi’s only AAA Five Diamond and Forbes 5 Star restaurant. Classic French food graces tables with shimmering seaside views at sunset. Expect an elaborate symphony of kampachi tartare, filet de canard roti, souffles, and a cavalcade of cheeses as you listen to the gentle roar of the ocean. Opt for the full tasting menu experience—complete with caviar supplements and wine pairings—or choose your own way on the equally celebrated a la carte menu.
ピックアップ!口コミ
浩和
2024年10月23日にご来店
スタッフの皆さんのホスピタリティーが高く、料理も上品でとても美味しい。夕暮れの海の景色から、夜の大人の空間がとても素晴らしい。ハレクラニの最後の夜の晩餐だったので、より感動的でした。
Sushi Sasabune Hawaii​の写真
4.9
4.9 (989)
50 USドル~
寿司
ホノルル
店舗情報
“Trust us!” claims a sign at Sushi Sasabune. With no menus, no set prices, and no soy sauce on the tables, the restaurant’s sign foreshadows what’s to come. Diners are encouraged to sit back and enjoy the ride with chef Seiji Kumagawa as their unflinching guide. Kumagawa creates a customized omakase course for each guest, typically spanning 13 to 15 courses, with a focus on nigiri using local fish. Though it’s set against bustling King Street, Sushi Sasabune is a cozy retreat in Honolulu. Seats are limited, so be sure to reserve well in advance.
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2020年11月7日にご来店
他の高級お寿司屋さんと違って、ローカルのお魚をメインに提供されるレストランです。丁寧に下処理されてて、ハワイ近海で漁れたお魚とは思えないほどでした。
Arancino at The Kahala​の写真
4.8
4.8 (1307)
50 USドル~
イタリア料理
ホノルル
店舗情報
Since owner Ichiro Inamura opened its original Waikīkī location in 1998, Arancino has won hearts as a crowd favorite, most recently earning OpenTable’s Dinerʻs Choice Award (in addition to other distinctions including Honolulu magazine’s Hale’aina Award for best Italian food). Japanese-owned Italian restaurants are part of a well-loved dining genre in Hawaiʻi, and Arancinoʻs Kahala location is one of the Island’s most elegant examples of it. The menu is equal parts comforting and playful with dishes such as a signature uni pasta with white wine and tomato cream sauce and cacio e pepe presented tableside in a flaming pecorino wheel. Though Arancino’s Honolulu location came first, the restaurant has since expanded to Osaka and Kyoto in Japan—a testament to its popularity.
ピックアップ!口コミ
理絵
2024年9月25日にご来店
新婚旅行で行きました。ビーチと夕日と音楽、星空と共に絶品の地中海料理を堪能できました。ワインの種類も多く、サーブもスムーズでした。一生忘れることができない、心に残るディナーになりました。お値段はややはりますが、ホテルに泊まったら是非ここでディナーをしてください。後悔は有り得ません。
Yakitori Hachibei - Chinatown Hawaii​の写真
4.8
4.8 (727)
31~50 USドル
日本料理
ホノルル
店舗情報
An open-fire charcoal grill provides the dramatic centerpiece for Yakitori Hachibei. The restaurant’s hearth uses traditional Japanese techniques to dole out yakitori—succulent morsels of chicken, pork, beef, and vegetables grilled on wooden sticks. Find typical skewers such as chicken breast, quail eggs, and tsukune (minced chicken with chives and onions), alongside Hachibei specialties including foie gras and beef sukiyaki. Ending a meal with a bowl of paitan ramen is practically mandatory. In addition to the spectacular Japanese fare, Hachibei’s softly lit interiors and exposed brick walls make it one of most sought-after dinner spots in town.
ピックアップ!口コミ
Masashi
2024年9月19日にご来店
乾杯の際にお誕生日おめでとうという会話が聞こえたのか、何もリクエストしてなくても最後にバースデープレートのサービスが出てきてびっくり。 とてもサービスのクオリティが高くとても素敵な食事になりました。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ