Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
editorial list heading

10 Best Eco-Friendly Restaurants in Mexico

​写真:Red logo​
提供:The OpenTable Team
更新日:2019年4月12日

Get your green-on in these restaurants going above and beyond to do good for Mother Earth. From using sustainable ingredients to reducing their energy usage, these spots are serving up incredible dishes with an ultra-light carbon footprint. Book today to do your part.

Acre Restaurant & Cocktail Bar​の写真
4.8
4.8 (2988)
500 メキシコ・ペソ~
グローバル料理
サン ・ ホセ ・ デル ・ カボ
店舗情報
Acre Restaurant and Cocktail Bar is a showcase of the produce grown on Acre, a 25-acre organic farm and boutique resort in the foothills just outside San Jose Del Cabo. Most of the ingredients used to create the restaurant’s globally influenced cuisine comes from the farm; the rest is from neighboring suppliers in the community.
Benno at Hotel San Cristóbal​の写真
4.7
4.7 (130)
500 メキシコ・ペソ~
メキシコ料理
El Pescadero
店舗情報
Benno at Hotel San Cristobal presents Mexican-Mediterranean fusion cuisine using the best, freshest local Baja produce and seafood. The restaurant’s wine list features organic and biodynamic wines from Mexico and across the world, as well as local artisanal mezcals and tequilas.
Comal Restaurant & Bar - Chileno Bay Resort & Residences​の写真
4.7
4.7 (612)
310~500 メキシコ・ペソ
中南米料理
カボ サン ルーカス
店舗情報
Comal Restaurant and Bar, inside the upscale Chileno Bay Resort in Los Cabos, presents casual Latin cuisine and creative cocktails prepared with local, seasonal ingredients. The restaurant features a raw bar offering fresh-off-the-boat Baja seafood.
Los Tamarindos​の写真
4.7
4.7 (782)
500 メキシコ・ペソ~
メキシコ料理
サン ・ ホセ ・ デル ・ カボ
店舗情報
Los Tamarindos bills itself a farm-to-table restaurant, but it’s really a farm and restaurant in one, comprising one of the region’s first sustainable organic farms, the restaurant and a cooking school on the grounds of a historic former sugar plantation. Its menus are packed with the freshest fruits, vegetables, herbs and spices from the farm along with fresh Baja seafood, quality local meats and free-range chicken.
Maximo​の写真
4.7
4.7 (3024)
500 メキシコ・ペソ~
グローバル料理
コンデサ/ローマ
店舗情報
Maximo Bistrot specializes in Mexican and French cuisines created around produce from farms around Mexico City – in fact the restaurant sources around two-thirds of the ingredients for its daily menus from local farms. Further, all Maximo Bistrot’s furnishings and fixtures are sourced locally and sustainably.
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2023年3月4日にご来店
全てのお料理が繊細かつ複雑な味でとても満足しました。 特にえんどう豆とミントのスープは、ミントの香りのバランスが良くてとても美味しかったです。
Sartoria​の写真
4.6
4.6 (2033)
500 メキシコ・ペソ~
イタリア料理(コンテンポラリー)
コンデサ/ローマ
店舗情報
Sartoria, from acclaimed Italian chef Marco Carboni, emphasizes hand-made, seasonal, sustainable cuisine showcasing ingredients sourced from small-scale purveyors. Its wine list exclusively features natural wines.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ