Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
editorial list heading

Miami's Award-winning Restaurants

​写真:Red logo​
提供:OpenTable
更新日:2023年4月18日
James Beard Award winners. MICHELIN-recognized restaurants. Perennial best-of picks. Book an award-winning spot in Miami and find out for yourself why these restaurants are beloved by critics and diners alike.
Doce Provisions​の写真
4.6
4.6 (463)
~30 USドル
キューバ料理
Little Havana
店舗情報
Chef Owners Justin Sherrer and Lisetty Llampalla welcome you to “Doce Provisions”, Miami’s newest urban dining experience; featuring culturally creative cuisine, high performance, locally sourced quality ingredients and Miami inspired unpretentious Food.

We Have a Lovely Tropical Private Courtyard!

Newly Opened our Sister Restaurant on Calle 8, Social 27 Miami featuring Vintage Modern Decor, Full Cocktail Bar and the same Michelin worthy Food Quality!

www.social27miami.com

Doce Provisions' mission is to become a main stay on the food landscape of Miami, serving fresh artisanal dishes, selection of Local Craft Beer, wine List and Live Music.

#comeandgetit

DOYA​の写真
4.8
4.8 (2496)
31~50 USドル
地中海料理
ウィンウッド
店舗情報
Welcome to DOYA! We are a modern Aegean Meze + Bar restaurant in Wynwood. Chef Erhan Kostepen (formerly of Mandolin) offers plates to share, prepared over wood and coal fire. Besides a beautifully decorated dining room, we offer a theater kitchen with counter seats where guests can interact with the chefs directly. Our outdoor seating is a garden oasis unlike any other in Wynwood/ Miami.
El Cielo Miami​の写真
4.7
4.7 (1031)
50 USドル~
コロンビア料理
ブリッケル
店舗情報
El Cielo Miami ⭐ By Juan Manuel Barrientos.


Nestled in the vibrant heart of Brickell, El Cielo stands out as the only Colombian restaurant in Florida graced with a Michelin Star⭐.

Our signature culinary offering is a tasting menu that melds modern cuisine with an innovative sensory dining experience. Immerse yourself in a captivating atmosphere and relish our terrace with exclusive yacht access, embodying the magic of Miami.

Dedicated to sustainability, we prioritize local products to deliver unforgettable experiences that celebrate our deep Latin roots. Join us on this unparalleled culinary journey in Miami."

We do not accept late show to reservations, after 15 minutes the reservation will be considered a no show and no show fee/Cancellation will be applied.

-Dress Code: Business Casual.




El Turco - Miami​の写真
4.6
4.6 (328)
31~50 USドル
トルコ料理
デザイン地区/ブエナ ビスタ
店舗情報
Chosen as one of the best new restaurants 2021 by top Chefs (bloomberg.com) located in a beautiful retail sanctuary Upper Buena Vista in Design District. El Turco won the prestigious 'Michelin' Bib Gourmand award in 2022, 2023, and 2024 , three years in a row.
In 2023 El Turco was chosen ' The best Mediterranean Restaurant' by Miami New Times and one of the best 7 restaurant by Bon Appetit magazine.
We serve Family Style dishes such as hand made Manti, Izmir Kofte, Kavurma, Lamb Casserole, Hand made Boreks as well as Aegean, Mediterranean Mezes such as Babaganush, Hand rolled grape leaves with rice, and hummus.
We are proud of serving legendary Turkish breakfast and Sucuk with eggs and Menemen.
Under the shades of a 150 years old banyan tree with an incredible spiritual atmosphere we know you will enjoy this great dining experience.
Our Tiki hut is heat and rain protected and perfect for small events.
Simple but tasty food, casual and spiritual atmosphere and relaxing music.

さらに検索する
Estiatorio Milos – Miami​の写真
4.8
4.8 (4520)
50 USドル~
シーフード・海鮮料理
サウス・ビーチ(フロリダ)
店舗情報
エレガントでスタイリッシュな雰囲気と、洗練されたギリシャ料理で定評のあるEstiatorio Milos by Costas Spiliadisは、とりわけ魚料理やシーフード料理で有名です。Milosは35年間にわたり研究を重ね、地中海諸島やギリシャ沿岸の養殖者、生産者、小規模の家族漁業と密接な関係を築き、新鮮な魚を毎日仕入れています。オープンキッチンを引き立てているのが、魚のディスプレイです。何種類もの淡水魚が丸ごと並び、ポンド単位で切り売りされています。魚の種類は潮に応じて変わりますが、価格に応じて好きな魚を選び、調理してもらうことができます。
Ghee - Downtown Dadeland​の写真
4.7
4.7 (1525)
~30 USドル
インド料理
ケンダル
店舗情報
A pursuit for knowledge was the stimulus and continues to be the driving force behind Chef Niven’s career. Ghee means PURE and has a symbolic meaning both spiritually and in the kitchen of an Indian home. The restaurant encompass traditional Indian home cooking, ingredient driven using local artisan purveyors. Chef Niven highlights the experience of dining at Ghee: "I want to my guests to walk into Ghee with the sense of entering my home. I want them to feel at home. I want them to smell the aromas and spices and get more engaged in their meal. One of the things that I always tell my cooks is, ask questions, be inquisitive if you don’t know. I want the same for my guests."
Hakkasan - Fontainebleau Miami Beach​の写真
4.6
4.6 (5286)
50 USドル~
中華料理
サウス・ビーチ(フロリダ)
店舗情報
Hakkasanは、先駆的な考えによりイギリス内の中国料理の様相を自力で変えたレストランとして知られています。ミシュランの星を獲得したロンドン店は、2003年以来中国料理と中国の高級インテリアデザインの基準を打ち立ててきました。Hakkasan at Fontainebleauでは、昔ながらの伝統的な広東料理や伝統料理を現代風にアレンジした特製料理が楽しめます。 ワインの開栓料は、2本までが750mlにつき30ドル、3本目以降が750mlにつき70ドルとなります。
Le Zoo​の写真
4.7
4.7 (2164)
~30 USドル
フランス料理
バルハーバー
店舗情報
Le Zoo is an energetic celebration of timeless French-Mediterranean flavors. Capturing the coveted common ground between European elegance and effortless South Florida sophistication, the 200-seat restaurant is a special place where gilded Old World decor plays alongside tropical planters and vintage French design touches. The food, drawing deeply from the refined cooking of Provence, is a transporting experience, ranging from the freshest fruits de mer and chic pizzas to pristine carpaccios, tartares and other signatures of Gallic coastal cuisine. Serving lunch, dinner and weekend brunch, Le Zoo brings out Francophile in all of us.
Michael's Genuine Food & Drink - Miami​の写真
4.5
4.5 (6456)
31~50 USドル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
Design District
店舗情報
Michael’s Genuine Food & Drinkは、2007年春にマイアミのデザイン地区にオープンしました。オープン以来、シェフ/オーナーのMichael Schwartzが得意とする地元の素晴らしい食材を重視した自家製の気取らないおいしい食べものを基本とし、くつろいだ雰囲気と本当においしい料理を楽しめる近所のビストロを目指しています。レストランは毎日オープンし、ランチ、午後のメニュー、ディナー、ブランチを提供しています。メインのダイニングルームと中庭には100席、The Bar Roomには16席、月曜から土曜の15:00~17:30までraw bar(ロウバー)などの午後のメニューを提供するウェルカムバーに24席があります。セイボリー&スイート(甘味・塩味)の食品の週替わりメニューを揃えたサンデーブランチも楽しめます。レストランはマイアミの豪華なファッションの新しいプレイグラウンド、賑やかなデザイン地区に位置しています。
Mignonette​の写真
4.7
4.7 (2419)
31~50 USドル
シーフード・海鮮料理
ダウンタウン・マイアミ
店舗情報
Mignonetteは、シェフのダニエル・サーファーとライアン・ローマンによるマイアミのオイスターバーです。豊富な種類のカキ、魚介類、野菜を提供しています。 マイアミ出身のダニエル・サーファーは、2012年1月に彼の最初のレストランBlue Collarをオープンしました。地元の人や観光客が頻繁に訪れるBlue Collarは、モーテル風のカジュアルな雰囲気の中で心がやすらぐアメリカ料理を提供しています。 Blue Collarの成功に続いているMignonetteは親しみやすい楽しい雰囲気で、常連客たちはたくさんの牡蠣、シャンパン、オイスター・ロックフェラーやクラムズ・カジノのようなシーフード料理、お洒落な魚介のタワーなどを楽しんでいます。自分自身が楽しめるレストランを作り上げるために努力してきたサーファーは、Blue Collarの顧客たちにユニークなオイスターバー体験をもたらすことを楽しみにしています。この新しいお店は売春婦のモーテルと関係があるわけではありませんが、カキは媚薬ですから、最後にはモーテルに滞在なんてこともあるかもしれません!
MILA​の写真
4.6
4.6 (5401)
50 USドル~
日本料理
サウス・ビーチ(フロリダ)
店舗情報
Located in the heart of Miami Beach, MILA is a MediterrAsian multi-experience venue that combines an elevated culinary journey with a magical, glamorous, and vibrant atmosphere. Designed to celebrate the night in style, MILA immerses guests in eclectic sounds and embraces the effortless beauty of the five elements. This unique destination awakens all the senses with refined flavors, bespoke mixology, transporting ethnic rhythms, and unparalleled ambiance. Explore the different experiences at MILA Restaurant, MILA Lounge, MILA Omakase, and the exclusive members-only space, MM.
Pao by Paul Qui – Faena Hotel Miami Beach​の写真
4.6
4.6 (1076)
50 USドル~
アジア料理
サウス・ビーチ(フロリダ)
店舗情報
Paoは、人気シェフPaul Quiが受け継ぐ伝統や、フィリピン、スペイン、日本、フランスなど各国の様々なスタイルにヒントを得たモダンなアジア料理を提供する彼の有名ブランドを大胆に反映したレストランです。クルード料理や、お米を使用した独自の料理、日本の備長炭を使用してテーブル横でお作りする新鮮な魚やお肉などの特製料理を提供しています。 Paoは、旧世界や新世界の様々なワインを取り揃えたワインリストや、各国のリキュール、素晴らしいバーテンダーたちによる斬新なカクテル、遊び心溢れるノンアルコールドリンクなどの飲み物を提供しています。
Phuc Yea​の写真
4.7
4.7 (1292)
31~50 USドル
アジア料理
MiMo/アッパー イースト サイド
店舗情報
Phuc Yea offers a selection of shareable plates that capture the soulfulness and passion behind family-rooted recipes, the restaurant is inspired by Aniece Meinhold's Vietnamese heritage and Cesar Zapata's Third Coast culinary roots. Under one roof, guests are invited to marvel at Biscayne's blossoming Mimo District; embrace 90's hip-hop, street-cool music; and enjoy Cesar's version of Viet- Cajun cuisine - a lively mash up of fresh and colorful Vietnamese ingredients pumped up with spicy, bold Cajun flavors. This grown up version of Phuc Yea is largely seafood driven.

Brunch features a dim sum style menu that highlights classic American brunch preparations. It is at brunch, Chef Zapata will feature his Gulf and Southern influences more prominently while still integrating Vietnamese breakfast tradition.

Red Rooster Overtown​の写真
4.3
4.3 (2571)
~30 USドル
アメリカ料理
Overtown
店舗情報
Located in the heart of Overtown, Red Rooster serves comfort food celebrating the roots of American cuisine and the diverse culinary traditions of the neighborhood. At Red Rooster, we want to share the story of Overtown with our guests, and offer a platform to celebrate local artists, musicians and culinary talents. We embrace today's Overtown with a spirit of inclusiveness and community by hiring our family of staff from within the community; inspiring better eating through buying from local purveyors. Overtown is a unique and historically rich neighborhood that we are honored to be a part of. We invite you to please join us and share in the spirit of Overtown at Red Rooster, where Chef Marcus Samuelsson brings his passion for food to the neighborhood. In 2022, Red Rooster was awarded the Bib Gourmand by the world's most famous international restaurant rating guide, Michelin. The Bib Gourmand spotlights restaurants that showcase exceptional food at a great value.
Stubborn Seed​の写真
4.8
4.8 (2861)
50 USドル~
アメリカ料理
サウス・ビーチ(フロリダ)
店舗情報
Michelin Starred Stubborn Seed is the result of pairing unrelenting passion with an unapologetic approach. It aims to unearth cravings of the palate while constructing a reward in each bite. This philosophy takes honest ingredients and elevates them. At the helm is 2022 James Beard Award Semi-Finalist and Bravo’s Top Chef Season 13 Winner, Chef Jeremy Ford. In 2022, Stubborn Seed was awarded one Michelin star in the highly coveted inaugural Florida guide.


Stubborn Seed is a tasting menu only restaurant, with the option of a la carte service or the tasting menu at the bar. Reservations are available for table service and also available for the bar. Dress code strictly enforced as smart-casual. We are unable to accommodate tasting menus for guests following a vegetarian or vegan diet.

A cancellation fee of $50 per person will incur if cancelled within 24 hours of the reservation. On holidays and special occasions, cancellations fees will be $100 per person.



The Den​の写真
4.8
4.8 (244)
50 USドル~
寿司
サウス・ビーチ(フロリダ)
店舗情報
Azabu Miami Beach, houses various experiences under one roof; tied together with the spirit of Omatenashi, the essence of Japanese hospitality. Beyond Azabu lies The Den, an exclusive hidden omakase room specializing in the art of Edomae Sushi helmed by Master Sushi Chefs. Located inside The Stanton Hotel, The Den at Azabu Miami Beach elevates the local culinary scene with authentic Japanese cuisine and transportive experiences.
The Den serves Edomae Tokyo style sushi. The Den is a 18 seat counter, omakase style sushi restaurant, where Sushi chefs will guide guests through an authentic omakase experience. Most ingredients will be flown in directly from the Toyosu fish market in Tokyo. The Den serves a multi course menu with no a la carte options. Food menus are $300++ or $185++ per guest. The Den has set seating times, open Tuesday-Saturday. All guest must consume raw fish. Bookings must be prepaid. Strict 24 hour cancellation with no acception. Please see cancellation policy.

役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ