Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
editorial list heading

Explore the first-ever MICHELIN picks for Texas

​写真:Red logo​
提供:OpenTable
更新日:2024年11月12日

For over a century, Inspectors from the MICHELIN Guide have been traveling the world to find the world’s most incredible fine dining, recognized by MICHELIN Stars, while also highlighting great restaurants with reasonable prices through the Bib Gourmands. And now, it’s Texas’s turn in the spotlight. Explore all of the OpenTable restaurants who have received this prestigious designation and book a table to go congratulate them in person!

BCN Taste & Tradition​の写真
4.9
4.9 (1835)
50 USドル~
スペイン料理
Southeast Houston
店舗情報
6名以上の予約にはクレジットカード情報が必要となります。予約時間の48時間前以降にキャンセルした場合、または予約の24時間前以降にグループの人数が減った場合は、1名につき50ドル(USD)の手数料が課金されます。予約を別の名前に変更する場合には、手数料はかかりません。BCN Taste & Traditionは、バルセロナのレストランのように、スペインの伝統料理とモダンな料理を融合させた料理を提供しています。シェフLuis Rogerは、 - elBulliでミシュラン・シェフのフェラン・アドリアの下で訓練を受け - 有名な料理学校Aula Gastronomica de l’Emporadaで教鞭を執ったスペインのジローナから移り住んできたばかりです。 1920年代のビクトリア朝様式の家屋を利用し、トレンディなモントローズ/美術館地区に位置しています(4210 Roseland St.)。BCN Taste & Traditionでは、比類のないサービスで本格的なスペインスタイルのダイニングを楽しめます。メニューには、スペインを国際舞台に登場させる、すべての最先端を行く素晴らしい高級料理を用意しています。
ピックアップ!口コミ
Coruna
2021年6月7日にご来店
雰囲気、お酒、料理、全て良かったです。
Emmer & Rye​の写真
4.7
4.7 (3460)
50 USドル~
アメリカ料理
ダウンタウン
店舗情報
Emmer & Ryeは、テキサス州オースティンのRainey Streetで季節ごとの素朴な料理を提供しています。Emmer & Ryeはオースティンで最初の現代アメリカンレストランで、サービスの一環として、各テーブルを回るワゴンから直接選べる点心、地元の農家直送の食材を使用した週替わりのメニューを提供しています。Emmer & Ryeでは粉ひき器で毎日新しく古代穀物を製粉し、パン、パスタ、デザートに使用しています。レストランではディナーに加え、週末のブランチ、木・金・土の深夜の特別メニューも用意しています。
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2018年6月14日にご来店
アメリカに来て2年経つが、これまでレストランで食事した中で、最も繊細な味だったという印象。同席した他の5人もアメリカらしくないアメリカンという評価だった。 非常に美味しく、また利用したい。
Hestia​の写真
4.8
4.8 (1905)
50 USドル~
アメリカ料理(コンテンポラリー)
ダウンタウン
店舗情報
Hestia, named after the Greek goddess of the hearth, is a modern live-fire grill house. Dishes find inspiration from a custom 20-ft hearth which anchors the kitchen and dining room. Our menus offers an opportunity to explore and showcase techniques that highlight the role of fire in food. You may choose to order from our a la carte menu or experience our chef curated tasting menu.

We accept reservations 60 days in advance. For event inquiries, please visit our website.

2024 Michelin One Star

Kemuri Tatsu-ya​の写真
4.6
4.6 (28)
31~50 USドル
日本料理
Austin
店舗情報
Recognized by the James Beard Foundation, Michelin Guide and named one of the best restaurants in the U.S. by Food & Wine, Bon Appétit, GQ and more! Japanese izakaya and Texas barbecue are arguably the two best cuisines to enjoy while imbibing. Kemuri Tatsu-ya offers a mash-up of the two, plus an excellent selection of booze—including a ‘whisky bible.’ Guests are welcomed into the space with an enthusiastic “irasshaimase!” from the staff. The experience only gets better from there with creative dishes like Taiyaki Cornbread, Brisket Tsukemen and Guaca-Poke. Bright, innovative cocktails, including super-chilled Toki highballs cranked out from a machine, are
an essential part of the experience. Reserve a table today to get a taste of this iconic Austin
restaurant, brought to you by Tatsu Aikawa and the team behind Ramen Tatsu-Ya.

Ladino​の写真
4.8
4.8 (983)
31~50 USドル
地中海料理
ダウンタウン
店舗情報
Located in the Historic Pearl, Ladino is a modern Mediterranean grill house celebrating all the cultures and cuisines of the Mediterranean region. Ladino features fresh-made pita from a wood-burning oven, an abundance of dips and small plates, and entrees from the 'mangal' - regional specialties cooked on a live-fire, charcoal grill. Desserts are inspired by the sweet and savory staples of the region with a modern touch, and the beverage program highlights the area's wines and spirits.

2024 Michelin Bib Gourmand

Le Jardinier - Houston​の写真
4.7
4.7 (180)
50 USドル~
フランス料理
ハイツ/ワシントン
店舗情報
Michelin-starred Le Jardinier is a unique and refined restaurant from Michelin-starred Chef Alain Verzeroli located in The Museum of Fine Arts Houston.

Rooted in timeless French approach, Chef Verzeroli has created a menu where plants play a prominent role: seasonal fruits and vegetables, fresh herbs, and greens are complemented by wild and sustainable fish with local Texas meats. All our breads are gluten-free and baked in house.

Le Jardinier's light-filled space will evoke a feeling of relaxed-luxury and incorporate custom art pieces with outdoor dining set within an Isamu Noguchi-designed sculpture garden. In 2024, Le Jardinier was awarded one Michelin Star at Texas' Inaugural Michelin Guide.

March​の写真
4.9
4.9 (41)
50 USドル~
地中海料理
モントローズ
店舗情報
In the heart of Houston’s Montrose neighborhood, MARCH Restaurant is an intimate Mediterranean restaurant from Chef Felipe Riccio. Serving both 6 and 9 course tasting menus, we study the gastronomy, history, and cultures of the region to answer the question:

“What is Mediterranean cuisine?”

After many years of personal and professional exploration of the Mediterranean – including extended stints at three-Michelin-starred Osteria Francescana and Azurmendi –Felipe has brought this spirit of exploration back to his home in Houston.

The word ‘MARCH’ signifies an area of land on the border between two territories; a frontier between realms. The menu is the team’s love letter to the Mediterranean where we will explore the unique, layered evolution of its many connected cuisines, with beverage pairings/selections artfully curated by partner and Master Sommelier, June Rodil, and the acclaimed beverage team.

Mot Hai Ba - Lakewood​の写真
4.9
4.9 (1259)
31~50 USドル
ベトナム料理
レイクウッド/ホワイト ロック湖
店舗情報
Mot Hai Ba has been an East Dallas staple since 2013, offering a seasonal menu inspired by locally sourced farms and ingredients, as well as influences from France, Asia & Italy.
Our original location in Lakewood offers a cozy, intimate dining room, and a lovely enclosed patio for your enjoyment.

Due to our limited seating capacity we ask that guests adhere to the following reservation timeframes:
parties of 1 to 2 guests - 1 hour 45 minutes .
2 to 4 guests - 2 hours .
5 guests and up - 2.5 hours .

Parties of 5 and larger must call the restaurant to reserve, as a credit card hold will be required.

Musaafer​の写真
4.7
4.7 (1044)
50 USドル~
インド料理
ガレリア/アップタウン
店舗情報
Two chefs of The Spice Route Co. were sent on this ambitious task of traveling 29 states of India; gathering stories and experiences along the way and bringing home age-old regional recipes, which have been translated into our eclectic menu. You’ll find Musaafer in Houston in the Galleria shopping complex, close to the city’s lively business district. The elegant two-story space with sweeping windows offers a luxurious and memorable dining experience. Guests are treated to unforgettable Indian cuisine, a world-class wine program and unparalleled hospitality.
Rosie Cannonball​の写真
4.7
4.7 (39)
31~50 USドル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
モントローズ
店舗情報
At Rosie Cannonball, we’re serving European comfort food in a lively atmosphere. The restaurant celebrates the origins of cooking through open, live fire and is centered around a wood-burning oven and grill.

The menu draws inspiration from individual ingredients: local vegetables, pastas and pizzas, simple seafood and locally-sourced meat cooked over live fire.

Master Sommelier June Rodil curated an expansive list of delicious wines with a strong Italian, Spanish and French focus from their favorite producers new and old, along with options from progressive New World producers.

The cocktail menu has strong Italian influences, mirroring the focus of the food.

Chef de Cuisine: Matt Hamilton
Sous Chef: Karla Moreno
Executive Pastry Chef: Samantha Mendoza
General Manager: Brandi Kinney
Front of House Managers: Lauren Allen
Goodnight Hospitality Partners: Bailey & Peter McCarthy, Felipe Riccio, June Rodil

Southerleigh Fine Food & Brewery​の写真
4.8
4.8 (3104)
~30 USドル
アメリカ地方料理(南部)
ダウンタウン
店舗情報
昔のビール醸造組合のビル内にあるSoutherleighは、湾からのそよ風とテキサス州沿岸部の土地に対する誇りにちなんで名付けられました。Southerleighでは、シェフJeff Balfourが現代風にアレンジしたテキサスの異文化料理を提供しています。併設する醸造所では、ビール醸造者のLes Lockeがさまざまなオリジナルレシピを順番に用いて仕込んだクラフトビールを提供しています。
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2017年8月20日にご来店
素晴らしいレストランです。歴史的建造物を改築した、サンアントニオの穴場スポットです。
Street To Kitchen​の写真
4.7
4.7 (853)
31~50 USドル
タイ料理
East End
店舗情報
Enjoy unapologetically authentic Thai food in the East End. All food is made from scratch by native Thai chef and James Beard Award winner for Best Chef: Texas Benchawan Jabthong Painter.

Chef Benchawan and her husband—who also spend time in their Bangkok home each year—have painstakingly built out a restaurant that would fit into Bangkok’s hip Thong Lor neighborhood, but they have located it in Houston. Expect trendy Thai vibes, music, strong cocktails and an adventurous wine list to accompany Chef Benchawan’s acclaimed dishes.

The largest party Street to Kitchen can accommodate is 6 people. If more than 6, you can arrange a private Thai tasting menu, including a minimum spend. please contact us via email at eatthai@streettokitchen.org Thai tasting menus can also be made available for smaller parties if confirmed at least one week before via the same email.

役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ