Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
editorial list heading

National Restaurant Awards 2021

​写真:Red logo​
提供:OpenTable
更新日:2021年8月17日

The National Restaurant Awards 2021 – brought to you by BigHospitality – celebrate the brilliance and vibrancy of the UK restaurant scene, and reward the very best chefs and operators from across the UK.

Moor Hall Restaurant​の写真
0 (0)
41 ポンド~
イギリス料理
Ormskirk
店舗情報
Coming Soon!
CORE by Clare Smyth​の写真
4.9
4.9 (3465)
41 ポンド~
イギリス料理
ノッティング ・ ヒル
店舗情報
food was amazing, service was great, would go back again and again!
ピックアップ!口コミ
beat2555
2023年6月27日にご来店
ノッティングヒルの3つ星レストラン、おそらくは過去4人位しかいない三つ星女性シェフの店、ガラス越しに作業見られます。チラチラ客席見ながら目が合うとにっこり手を振る愛想の良さ(╹◡╹)意外に小柄な人です。予約は3ヶ月前からの争奪戦、やっと取れた21:45スタート、魚介系アラカルトにしましたが、ヨーロッパでは稀な旨さです。サービスもテキパキ、当方の食べるスピードに合わせて出てきます。これだけの物量トータル80分で終えられます(//∇//)
The Quality Chop House​の写真
4.8
4.8 (2521)
41 ポンド~
イギリス料理
ファーリンドン
店舗情報
Quality Chop House には、レストラン、精肉店、食料品店があります。 メニューは季節に応じており、朝に届いた最高の食材をもとに、毎日変更しています。 ご予約または直接のご来店のいずれも受け付けています。 アラカルトメニューに加えて、大変お得なエクスプレス・プレシアター・セットメニューも提供しています。 7人以上でテーブルをご利用になる場合は、最大10名(または間をつめて12名)まで収容可能なプライベートダイニングルームもあります。季節のメニューも提供しています。詳細についてはお電話でお問い合わせください。
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2021年10月16日にご来店
ロンドンで1番美味しいステーキが食べられました。 個人的にはホークスムーアよりもおすすめ。 最高の一言。 お店で使われているお肉はどれもブリティッシュのものとのこと。 ハンガリッツァ豚もウェールズ産らしい。 お店では食べれなかったので購入。 名物のポテトは最高に美味しい。 隣接している店舗でこれも購入可能。 スタッフも気持ちのいいサービスを提供してくれる。 ワインを頼むと何も聞かずに持ってくる。 かなり個性的なワインだが美味しい。本当に美味しい。 かなり挑戦的なワインだったが彼に迷いはなかった。 値段を見てさらにびっくり。グラス£6。 味よし。サービスよし。値段よし。 行かない選択肢がなくなった。
Frog by Adam Handling​の写真
4.9
4.9 (3322)
41 ポンド~
イギリス料理
コヴェント ・ ガーデン
店舗情報
Michelin starred Frog by Adam Handling is a place to really submerge yourself in a theatrical show. You’re facing the kitchen, the chefs come to your table and you are able to really interact with every member of the team. Frog is luxury in an environment where you feel comfortable being whoever you are and where all elements in the restaurant are connected to offer a truly memorable experience.

The dishes are very emotional and they all mean something to Adam. Each and every one of the dishes has a story behind it, whether it’s a memory from Adam’s childhood or something that has inspired him or the team.

ピックアップ!口コミ
DEBORA
2023年8月9日にご来店
とても楽しい食事でした。 少し味が濃い印象でした。量は多かったです。 全体的には最高でした。価格は高いと感じます。
Silo London​の写真
4.8
4.8 (82)
41 ポンド~
ヨーロッパ料理(コンテンポラリー)
ハックニー
店舗情報
The worlds first Zero Waste restaurant, Silo's menu is an expression of natural farming and closed loop cooking, demonstrating quality within sustainability.
Situated in Hackney Wick overlooking the River Lea, the restaurant features an open and spacious, relaxed dining room, counter seating around the kitchen and hearth, as well as a private dining room.
Awarded with a Green Michelin Star.

Casa​の写真
4.7
4.7 (390)
26~40 ポンド
イタリア料理
ブリストル
店舗情報
Reimagining their much-loved restaurant, Casa will offer a contemporary, accessible, yet refined take on traditional Italian dining, acting as a sibling to Peter’s Michelin-starred Spanish institution Paco Tapas next door. The 66-cover restaurant will offer a similarly relaxed environment in which to enjoy a dynamic menu created by Peter and Executive Chef Joel Breakwell.

Dishes will be made using high quality ingredients from the very best Italian and British producers, working with many of the same local suppliers that the team have partnered with for years. As a nod to the original Casamia

St. JOHN Smithfield​��の写真
4.8
4.8 (4078)
41 ポンド~
イギリス料理
ファーリンドン
店舗情報
ファーガス・ヘンダーソンの「Nose to Tail Eating(鼻から尻尾まで食べる)」の出発点として、1994年にスミスフィールド・マーケットからすぐの場所にある、かつての燻製場を利用して開業しました。 St. Johnはイギリスの最高級の食材を重視し、なかでも最高の旬の素材を活用して、小細工のない調理技術を使用しています。今では世界最高のレストラン50軒に選出され、2009年にはミシュランの星を獲得しています。 鼻から尻尾まで食べるというのは、食べられるのであれば、動物のあらゆる部位を台所で活用すべきという考え方です。そこで、ローストビーフやレモンソールのほか、豚の脾臓、腎臓、牛の心臓、レバー、腸を巻いたもののほか、ローストした骨髄とパセリのサラダといった「特製」料理を提供しています。 ベジタリアン向きではないレストランと言われますが、キッチンではベジタリアン向けの料理を、肉や魚、家禽類、デザートを扱うのと同じくらい心をこめて調理しています。
ピックアップ!口コミ
Galapagos
2018年6月4日にご来店
ミシェラン1つ星ですが、比較的予約しやすかったです(前日に予約できました)。肉料理、特に骨髄や肝臓といった内蔵料理が有名で、実際ボリュームもあり、濃厚で美味しかったです。ワインも手頃な料金のものが多数揃っていました。もしお肉料理がお好きならお薦めです。
Claude Bosi at Bibendum​の写真
4.7
4.7 (1680)
41 ポンド~
フランス料理
サウス ・ ケンジントン
店舗情報
Celebrated French chef Claude Bosi launched Claude Bosi at Bibendum back in 2017, with a ground-floor seafood and oyster bar and first-floor restaurant which is ‘unashamedly fine dining’, with the chef's signature contemporary and light-hearted flair.

The a la carte menu features some of his signature classics and the chef’s Michelin-starred alma matter, with ingredients sourced predominantly from the British Isles and France. The striking upstairs dining room with its dramatic and iconic floor-to-ceiling stained glass windows has been redesigned to house a larger central open kitchen. The light and airy dining room will feature the original Conran chairs with a soft colour palate of muted blues.

ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2019年9月8日にご来店
笑顔、サービス、設備は大関。 料理は小結。
The Freemasons at Wiswell​の写真
4.7
4.7 (2435)
26~40 ポンド
イギリス料理
クレドロー
店舗情報
Freemasons at Wiswellは素朴で落ち着ける雰囲気のエレガントなレストランで、素晴らしい料理を提供しています。美しいリブル・バレーのクリザーローからほど近い、「チョコレートボックス」のようなウィスウェル村に位置しています。2009年夏に改装・営業再開をした誠実でアットホームな雰囲気のお店で、常連客で賑わいます。石タイルの床、控えめで古風な色調の壁、アンティークの敷物と家具、古い絵画や版画などが渾然一体となり、スタイリッシュで快適な空間を作り出しています。バーでは、受賞歴のある民間の醸造所で製造された、伝統的な樽入りのエールを数多く提供しています。また、素晴らしいワインセラーには、世界各国から取り寄せた250種類以上のワインを用意しています。雰囲気やおもてなしも魅力的ですが、店の主役は何と言っても料理です。オーナーでシェフも務めるSteven Smithが、店の雰囲気にぴったりのユニークな料理を数多く提供しています。真のグルメ体験をお楽しみください。
ERST​の写真
4.8
4.8 (345)
26~40 ポンド
ヨーロッパ料理
マンチェスター
店舗情報
A casual restaurant and wine bar in Ancoats, Manchester
SOLA SOHO​の写真
4.5
4.5 (394)
41 ポンド~
カリフォルニア料理
ソーホー
店舗情報
1 Michelin Star, creative Californian cooking by Victor Garvey - in an elegant, intimate dining room in the heart of Soho, where abundant plants and sculptural lighting evoke the lush greenery and sunshine of The Golden State. SOLA celebrates the modern cuisine of America's Pacific West Coast, bringing a taste of California to Soho, via LA.

Private dining room available;
Lunch menu: £74, wine pairing £59;
Pre-theatre menu: £74
Tasting menu: £159, wine pairing £199;

* Please note we can accommodate most dietary requirements with enough notice.

Bentley's Oyster Bar & Grill​の写真
4.7
4.7 (2729)
41 ポンド~
シーフード・海鮮料理
メイフェア
店舗情報
今ではロンドンを象徴する創業100年のBentley’sは、1916年のオープン当時から現在と同じ優美で趣のあるビクトリア朝の建物内に位置しています。 2005年に売りに出されたBentley’sは、シェフのリチャード・コリガンによって修復され、かつての輝きを取り戻しました。リニューアルしたレストランでは、評判の良い生牡蠣やシーフード料理を1916年のオープンから変わらない技法で提供しています。リネンのテーブルクロス、ウッドフロア、壁を飾るシェフの美術コレクションが、暖かく居心地の良い空間を作り出しています。 Bentley's Oyster Bar and Grillは、美しい個室ダイニング2室も併設しています。クルステイシア(14席)、専用バーと屋外から直接アクセス可能な専用の入り口のあるスワロー・ストリート・ルーム(60席)を利用できます。
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2018年10月6日にご来店
感觉服务满分💯食材新鲜,生蚝比国内便宜,性价比不错的海鲜餐!
Opheem​の写真
4.9
4.9 (1383)
41 ポンド~
インド料理
バーミンガム
店舗情報
When you come to Opheem, you get an insight into the inner workings of my mind. We’re striving to push the boundaries with Indian flavours, but with cooking techniques from all over the world, some traditional, and some very modern. At Opheem, I’ll be using the same paints as I’ve always done, to create a very different picture, on a very, very different canvas. Why? Because to evolve and adapt is what makes us human, and cooking is what sets us apart from the animals.
The Fordwich Arms Restaurant​の写真
4.8
4.8 (42)
41 ポンド~
ガストロパブ
カンタベリー
店舗情報
The Michelin Starred, Fordwich Arms, located in the smallest town in England, dates as far back as 1828. Draped in ivory and wisteria in the most picturesque location over looking the Great River Stour, the perfect setting for an idyllic summers lunch. Boasting open fireplaces for the colder winter months, creating a cosy and welcoming ambiance.
Daniel and Natasha Smith took over The Fordwich Arms in 2017 and were awarded a Michelin Star within the first year, as well as being in the top 100 gastro pubs in the UK, multiple culinary awards, notable wine awards and various other accredits, a testament to their hair work and talent.
The seasonal menus focus on provenance, showcasing the best of local Kentish ingredients, sourced directly from local farms and producers. Dan's cooking is accomplished yet approachable, served in a relaxed pub environment with a choice of a la carte or tasting menus.

Sticky Walnut​の写真
4.7
4.7 (2765)
26~40 ポンド
ビストロ
チェスター
店舗情報
Welcome to Sticky Walnut, from the team behind Hispi, Burnt Truffle and Wreckfish. We look forward to welcoming you soon.
Midsummer House Restaurant​の写真
4.8
4.8 (367)
41 ポンド~
イギリス料理
ケンブリッジ
店舗情報
As Midsummer House forges ahead into its third decade, Daniel Clifford’s elegant, sophisticated modern British cooking continues to evolve. For over twenty years, passion and creativity have skilfully shaped the menu at Midsummer House, showcasing the finest seasonal produce and offering a contemporary British dining experience of the highest quality.


Important: Foods in this restaurant are processed in a kitchen that produces dishes with milk, wheat, soybean, fish, nuts, eggs, and egg products.

Perilla​の写真
4.6
4.6 (1328)
41 ポンド~
ヨーロッパ料理(コンテンポラリー)
イズリントン
店舗情報
Perilla is a restaurant based in Newington Green. Using humble ingredients of the highest quality, the food focuses on a modern interpretation of classical European flavours, in an informal and relaxed dining room.


Please be advised for tables of 5 or more we will only be serving our set menu (£75pp) with no a la carte. Please notify us of any dietary requirements.

The Crown - Burchetts Green​の写真
4.7
4.7 (269)
26~40 ポンド
イギリス料理
メイデン ヘッド
店舗情報
Welcome to The Crown at Burchetts Green.

My aim has always been to offer beautiful food in an authentic English pub. Dishes that are heart-warming, seasonal, and packed with flavor. All I wanted was for our guests to return home happy and contented! This aim established our reputation and remains firmly in place today.

At The Crown, our hospitality will be based on exactly these principles - seasoned, I hope, with a pinch of added ambition in the kitchen. And on the floor front-of-house, you will be greeted and looked after by Amber Flint and her team.
We look forward to welcoming you and cooking for you very soon.

Dominic Chapman



Harwood Arms​の写真
4.7
4.7 (3611)
41 ポンド~
ガストロパブ
フラム
店舗情報
Harwood Armsは、何度も重要な改修を経て2008年9月に再オープンしました。 フラム中心部にある郊外の隠れ家的なこのお店は、有名なレッドベリー・レストランのブレット・グラハム、バークシャー郊外の人気パブ、ポット・キルンのマイク・ロビンソン、有名なヴォー醸造所のエドウィン・ヴォーによるコラボレーションです。 美味しく調理された最高の英国産の食べ物を楽しみ、手頃な価格で上質のビールやワインを飲める、本当にくつろげる場所をロンドン市民に提供するのがこのレストランのコンセプトです。
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2021年12月2日にご来店
前菜,メインともに美味しく堪能致しました。 残念なのはデザートです。 もう少しシンプルな味でも良いのでは…と思いました。   総合的にお店の雰囲気もよく、店員さんの接客も親切でとても気に入りました🎶
Trinity​の写真
4.9
4.9 (3538)
41 ポンド~
ヨーロッパ料理
クラップハム
店舗情報
Trinityは、新しいさわやかな背景を再現しながら、同じ精神、文化、チームで10月に再オープンしました - その洗練さを保持し、Claphamの重要なレストランのまま。 屋外ダイニングエリアには24席、ダイニングルームには50席を用意し、翡翠色とくすんだヒース・ピンクの柔らかな色合いに囲まれた長椅子席とオープンプランのキッチンを見渡せます。 彼の料理のスタイルに忠実な新しいメニューは、リラックスした親しみやすい環境の中で偉大な古典のAdamの演出に焦点を当てます。 キッチンでは、前菜/メインとデザートのそれぞれ異なる料金の3コースメニュー6種類を提供し、ワインリストはお得なChef's Cellar List(VAT、持ち込み料別)を用意しています。 現在1階にあるワインセラーで、量・質共に増え全体的に拡張した最大400箱の主要なワインリストを展示中です。
The Grill by Tom Booton​の写真
4.7
4.7 (183)
41 ポンド~
イギリス料理
メイフェア
店舗情報
Introducing a new name to London’s finest restaurant portfolio, The Grill by Tom Booton is a modern British restaurant, boldly driving destination dining forward into a fresh era of creativity. Head chef Tom Booton is one of the London food scene’s most exciting talents and, with his dynamic team, promises fantastic food served with true care, splendid service, and a dash of the extraordinary thrown in for good measure.
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2019年2月27日にご来店
ロンドンに来る度に必ず訪れるレストラン。再訪10回以上。 リニューアルしてからも4回目。今回は最終日のランチで利用。相変わらず、心地良く、美味しかったです。 それぞれアラカルトで注文。世界な名を轟かすホテルのダイニングで、且つグリル・ローストの逸品がでてくるのに、カジュアルに使えるのが良いです。価格も安くはないですが、高くはありません。 ただ今回に限って残念だったのは、グラスシャンパンでした。 ソムリエのかたからボランジエを勧められたのですが、2007らしく、一杯40ポンド。3コースランチと同じ値段。ローペリが18ポンドだったのて、価格がわかってたら、ローペリにしたのに…と。ソムリエの方もいつもと異なる方だったので。 ただその他は大満足だったのだったのて、また利用します。
Hélène Darroze at The Connaught​の写真
4.6
4.6 (800)
41 ポンド~
フランス料理
メイフェア
店舗情報
Hélène Darroze at The Connaught is an elegant expression of craft. Warm and intimate yet bold and modern, every element is bespoke – from the Pierre Yovanovitch interiors to Hélène’s personally tailored menus, grounded in seasonal British produce, infused with French flair and shaped around you.

Our Chef’s Table puts you metres from the inventiveness and precision of the Hélène Darroze kitchen. Talk to the chefs at the pass, enjoy one-of-a-kind service and witness culinary creativity first-hand.

And for a more personalised dining experience with a difference, embark on a journey into the ultimate exploration of The Connaught wines at The Sommelier’s Table. Led by your private sommelier and accompanied by perfectly matched, Michelin-starred dishes, this is a truly bespoke dining experience.

ピックアップ!口コミ
AkiraKobayashi
2018年12月14日にご来店
テイスティングメニューとワインのペアリングを頂きました。9皿のコースでペアリングのワインも素晴らしいもので、3時間以上かかかりましたが体感的にはあという間。非常に満足な体験ができました。
Decimo at The Standard, London​の写真
4.2
4.2 (731)
41 ポンド~
メキシコ料理(コンテンポラリー)
キングス クロス
店舗情報
Michelin-starred Chef Peter Sanchez-Iglesias merges the Spanish cuisine of his family with his love of Mexico for his debut London restaurant, Decimo.

Expect lots of flavour - Gambas Rojas, mezcal cocktails, and a dramatically different tortilla. Situated on the 10th floor of The Standard, London, Decimo is uniquely positioned with floor-to-ceiling windows and dramatic views across the London skyline and is accessible by our exterior red-pill lift.

Please note: The last booking for children under 16 is 6pm

Restaurant Gordon Ramsay​の写真
4.7
4.7 (1950)
~25 ポンド
未指定
チェルシー
店舗情報
ミシュランの3つ星を獲得したシェフClare Smyth MBEが経営するレストランです。彼女が率いる情熱的なシェフたちが季節の最高級食材を用い、クラシックとモダン両方の調理法を使ってモダンでエレガントな高級フランス料理を提供しています。
Launceston Place​の写真
4.8
4.8 (2586)
41 ポンド~
ヨーロッパ料理(コンテンポラリー)
ケンジントン
店舗情報
Launceston Placeはケンジントン中心部にある隠れた名店です。シェフPatron Raphael Francoisはいつも新しいメニューを考案しており、どれもイギリス産の質の高い食材を使用することを大切にしています。レストランは2017年にAAロゼットを2つ獲得しました。ワインリストは、タトラーのベスト・ワイン・リスト賞とワインスペクテイターの優秀賞を獲得しているほか、AAガイドで注目のワインリスト2015に選ばれています。
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2024年3月16日にご来店
ランチをいただきました。お料理はどれも美しく美味しく、スタッフの方々は皆さんとても感じが良かったです。ロンドン旅行の良い思い出となりました。
The Little Fish Market​の写真
4.5
4.5 (11)
41 ポンド~
魚料理
ホーブ
店舗情報
Located in the heart of Brighton, The Little Fish Market is a renowned seafood restaurant known for its fresh, seasonal offerings and warm ambiance. The menu features a delightful range of meticulously prepared fish and shellfish, sourced locally to ensure top quality and sustainability. The restaurant’s inviting atmosphere complements its creative, flavourful dishes, offering a refined yet relaxed dining experience. With attentive service and a thoughtfully selected wine list, The Little Fish Market is a must-visit for seafood lovers and anyone seeking an exceptional meal.
Café Deco​の写真
4.9
4.9 (28)
41 ポンド~
ヨーロッパ料理
フィッツロヴィア
店舗情報
Café Deco is a restaurant & wine bar in Bloomsbury. We serve classic, broadly European food, with a focus on the best possible ingredients. To keep in step with the seasons - and to keep life interesting - we change our menu every week. And we do the same with our wines too - sourcing the most delicious bottles we can find from small producers who work with minimal intervention, sustainably and with respect for the land and the vine. Our list is always changing and we love nothing more than to help you pick the perfect thing to drink.

Nestled in our little corner of central London, our terrace buzzes on warm sunny days into the evening and inside hums to the sound of conversation all year. We want you to feel welcome, looked after and at home.

Akoko​の写真
4.8
4.8 (212)
41 ポンド~
アフリカ料理
フィッツロヴィア
店舗情報
Akoko brings a taste of West Africa to London. Combining the freshest seasonal local produce with vivid aromas and authentic spices, the restaurant offers a unique window on the still relatively unknown cuisine of West Africa, in a stylish and relaxed interior, right in the heart of Fitzrovia.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ