Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
editorial list heading

San Diego's Award-winning Restaurants

​写真:Red logo​
提供:OpenTable
更新日:2023年4月18日
James Beard Award winners. MICHELIN-recognized restaurants. Perennial best-of picks. Book an award-winning spot in San Diego and find out for yourself why these restaurants are beloved by critics and diners alike.
Addison By William Bradley​の写真
4.8
4.8 (1884)
50 USドル~
カリフォルニア料理
デルマール
店舗情報
Addison, Southern California’s first three-star Michelin restaurant, showcases the beauty and allure of California Gastronomy. Chef William Bradley offers his distinct culinary perspective through an experience that celebrates regional ingredients and influences. With its picturesque views of the surrounding hillside, the dining room creates a transportive setting for Bradley’s ten-course tasting menu. To further enhance the experience, Addison’s 10,000 bottle wine program showcases small producers, rare Champagnes, and new discoveries from around the world.

Since 2006, the purity and precision of Addison's approach has led to global recognition for the restaurant and the San Diego culinary scene. Addison is among an exclusive selection of stand-alone Relais & Châteaux restaurants worldwide, and, in addition to its three-star Michelin designation, is honored on La Liste. It has consistently received the highest recognition from Wine Spectator for its wine program.

ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2018年5月27日にご来店
私のお誕生日のCelebration Dinnerでした。 来店前にこのapp(open table)にて以下の事を述べていました。 お誕生日のお祝いであること。 フォアグラが好きであること。 白と金色が好きであること。 するとお店からコースの中で二皿フォアグラ、白と金色を使った小物を用意していただいたり、お料理に金粉を沢山使っていただいて至れり尽くせりの神対応でした。 望むもの全て、またそれ以上の歓迎と応接を頂いて感動しました。
Animae​の写真
4.8
4.8 (3238)
50 USドル~
アジア料理(コンテンポラリー)
ダウンタウン/ガスランプ
店舗情報
ANIMAE’s eclectic West Coast cuisine, layered with Asian influences, comes to life under Celebrated Chef Brian Malarkey. Applying a California cooking style to ANIMAE’S traditional coal-fired oven and grill, Chef Malarkey’s menu is as thoughtful as it is refined, elevating local produce and seasonal ingredients to create a lively and progressive culinary program.
AR Valentien at The Lodge at Torrey Pines​の写真
4.8
4.8 (2507)
50 USドル~
ファーム・トゥ・テーブル
ラ ・ ホーヤ
店舗情報
シグネチャーレストランA.R. Valentienでは、シェフJeff Jacksonが市場に並ぶ新鮮な魚介類、肉、農産物、乳製品にこだわった料理を提供しています。 メニューは季節に応じて変更しています。一部の農家では、ロッジ専用の食材を生産しています。南カリフォルニアとバハで捕れた魚介類を扱う地元の小規模な海産物会社や、その他の西海岸の生産者から調達しています。 食材の質を重視し、素材本来の風味と食感を活かすように調理しています。 手を加えすぎないアプローチと、様々なオリーブオイルや味のバランスを取るための濃厚な出汁などのシンプルな調味料を使い、栄養素を最大限に残しています。
さらに検索する
Born & Raised​の写真
4.7
4.7 (6415)
50 USドル~
ステーキハウス
リトル ・ イタリー
店舗情報
The American steakhouse is an iconic restaurant institution. We’d wanted to tell that story for years, but waited until we had the skill, talent and ability to execute it properly, and the right space to be our canvas, an important corner in Little Italy, a neighborhood where we have deep roots. We brought an almost academic appreciation for steakhouse history and tradition to Born & Raised, while trying to stay relevant and authentic to ourselves and our city. Our dry-aged beef pays tribute to earlier, earthier, pre-government grading practices and is the centerpiece of a meal best savored at a slow pace. A timeless celebration of everything that makes restaurants so special. - Consortium Holdings. A 4% surcharge is added to all guest checks.

Campfire​の写真
4.8
4.8 (5252)
~30 USドル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
カールスバッド
店舗情報
Campfireは最近オープンしたアメリカ料理のレストラン&カクテルバーで、新鮮な食材を直火で調理しています。料理とおもてなしの原点を大切にするお店です。Campfireという名が示すように、火を囲みながら、丹精込めて作った料理を友人と分け合って食べられる雰囲気があります。
Catania​の写真
4.8
4.8 (2068)
31~50 USドル
イタリア料理
ラ ・ ホーヤ
店舗情報
イタリアのロードトリップで感銘を受けたシェフのライアンと私、アルトゥーロは、2008年に戻り、CataniaをWhisknladle Hospitalityの新しいメンバーとして導入することになりました。ここでは、シンプルな季節の素材を使用した、本格的なイタリア沿岸の料理(他で見られるようなテキサス・メキシコ風の料理は一切ありません)を提供しています。本格的な料理を提供しようとする私たちの熱意は、薪オーブンやグリルの使用、すべてのイタリア産のワインリスト、イタリアのクラフトビールのプログラムから明らかに分かることでしょう(イタリアは素晴らしいクラフトビールの流行を迎えているのです!)。
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2018年5月23日にご来店
スタッフがとても親切。 お料理も美味しかったです。 シーフード、おススメ!
Cesarina​の写真
4.9
4.9 (5514)
~30 USドル
イタリア料理
オーシャン ・ ビーチ
店舗情報
Cesarina is a grandmother, a mother, a daughter—our personification of a nurturer who feeds and cares for her community. From meticulous attention to detail and fresh ingredients to the warm and inviting atmosphere, this restaurant is a celebration of the power of food and family.

Cloak + Petal​の写真
4.6
4.6 (964)
31~50 USドル
寿司
リトル ・ イタリー
店舗情報
WELCOME TO CLOAK & PETAL!
Where we invite you to journey into a place of both intimacy and companionship
Our concept is drawn from our name. The word “cloak” implies secrecy, inspiring our concept of a social sphere humming beneath the levels of ordinary life. “Petal” alludes to the Japanese tradition of “hanami,” when family and friends gather under blooming cherry blossoms to savor food, drinks and fellowship.
Enter our space and travel underground to décor reminiscent of an abandoned Tokyo subway, a stratum of society all its own, an artist’s dream. Cross the threshold into a mystically transformed Japanese social dining lounge which appears to be an outdoor seating area, similar to a waiting platform. Sit beneath a trellis of draping vines and teardrop lights in the intimate space we’ve thoughtfully created, and feast on authentic Japanese sushi, appetizers, small plates and drinks with family and friends.

Journey down to Cloak + Petal… and come unwind your soul.



Coasterra​の写真
4.6
4.6 (7568)
~30 USドル
メキシコ料理
Harbor Island
店舗情報
Coasterra(コーステラ)は、エグゼクティブシェフ/パートナーのDeborah Scottが手掛ける現代風のメキシコ郷土料理を提供しています。ダイニングエリア全体から、サンディエゴの見事な街並みを楽しめます。湾を見下ろす床から天井までの窓があるダイニングルームで、または屋外の席で、シェフのDeborahがお気に入りのローズマリー・マルガリータとともに食事を楽しめます。 屋内のテーブルのみ予約可能です。パティオテーブルの予約は受け付けておりません。
Craft & Commerce​の写真
4.5
4.5 (1086)
31~50 USドル
アメリカ料理
リトル ・ イタリー
店舗情報
剥製と古い書籍が壁を埋め尽くすトレンディーなガストロパブで、季節の料理や生カクテルを提供しています。
CUCINA urbana​の写真
4.7
4.7 (7105)
~30 USドル
イタリア料理
バンカーズ・ヒル
店舗情報
CUCINA urbana(クチーナ・アルバーナ)は、バンカーズヒルの中心部に位置するカジュアルな近所のイタリアン・アメリカンキッチン&ワインショップです。メニューには、アーバン・キッチン・グループが知られるようになったカリフォルニアの「ファーム・トゥ・テーブル」をコンセプトにしたイタリア各地の料理を揃えています。シェフJoe Magnanelliは、彼自身のバックグラウンドであるイタリアの伝統を共有し、新鮮かつシンプルな季節に応じた料理を作ることに喜びを感じています。前菜、職人によるピザ、パスタ、ピアッティを提供しています。グラスワインを楽しんだり、ワインショップで100種類以上の小売価格のワインを選べます。8ドル(USD)の持ち込み料が適用されます。現代的な要素とヴィンテージの骨董品を取り入れたスペースは、古い素朴なカントリーファームハウスの歴史と居心地の良さを感じさせるモダンなイタリアンキッチンの雰囲気を作り出しています。
Great Maple San Diego​の写真
4.8
4.8 (4386)
~30 USドル
アメリカ料理
ヒルクレスト
店舗情報
ディナー、ランチ、ブランチ、平日の朝食を提供しています。「ヨーロッパ風ダイネット(食事コーナー)」で、季節の料理、新鮮な自家製パイ、と地元産のカクテルを特色としています。本格的なバーとソーシャル・ワインリスト、屋外ダイニング、カウンターバー、フードバー、フルルームダイニングを提供しています。約2.1mのボードで届けられる、特製カクテルやトスタ(スペイン風トースト)用のカクテルカートを用意しています。ご来店をお待ちしています。
Herb & Wood​の写真
4.7
4.7 (6473)
31~50 USドル
カリフォルニア料理
リトル ・ イタリー
店舗情報
Brian Malarkeyがサンディエゴにお届けする最新のコンセプト
Himitsu​の写真
4.9
4.9 (1124)
31~50 USドル
寿司
ラ ・ ホーヤ
店舗情報
A sushi bar and Japanese bistro. Inspired by the sushi bars in Tokyo. Himitsu introduces Japanese culture, design, and hospitality to San Diego.

Our 8 person sushi bar and 20 person patio is located in a discrete corner of La Jolla, a setting well suited to our name, which translate to "Secret" in Japanese.

Chef Mitsu Aihara presents a menu of traditional sushi and nigiri, along with Japanese style tapas using the high quality products and ingredients.

ピックアップ!口コミ
Isoppu
2019年1月11日にご来店
本格的に美味しい寿司を頂きました。清潔感もありとてもお勧めです。
Jeune et Jolie​の写真
4.9
4.9 (4064)
50 USドル~
フランス料理(コンテンポラリー)
カールスバッド
店舗情報
A culinary experience celebrating the moment, Jeune et Jolie reimagines French cuisine through the vibrant lens of our Southern California landscape with a 4-course menu offered at $120 per guest.

For those looking for a more casual evening, we feature "Le Menu du Bar”, an à la carte offering available for walk-in guests at our bar and lounge.







Juniper & Ivy​の写真
4.6
4.6 (8043)
31~50 USドル
未指定
リトル ・ イタリー
店舗情報
Juniper and Ivyでは、「太平洋岸の洗練されたアメリカ料理」を楽しめます。高い評価を受けているシェフのリチャード・ブライス(Bravoの「トップシェフ・オールスターズ」の優勝者として有名)が、オールスター料理チームとともに斬新な料理をサンディエゴへお届けします。西海岸にあるJuniper and Ivyは、屋外での食事と合う素晴らしいカクテルやワイン、ハイエネルギーなデザインで今話題のレストランです。
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2019年2月28日にご来店
とても美味しかったです
Little Frenchie​の写真
4.7
4.7 (1437)
~30 USドル
フランス料理
コロナド
店舗情報
Little Frenchie is a chef-driven approachable bistro modeled after Parisian neighborhood cafes. Enjoy our rotating menu of Provencal classics, our immense selection of unique cheeses imported from France and our extensive wine collection from both France and California. We take pride in the imported and local ingredients we use; our produce is sourced from regional farmers, and our seafood from local area fisherman.
Mille Fleurs​の写真
4.8
4.8 (2288)
50 USドル~
フレンチアメリカン料理
ランチョ サンタフェ
店舗情報
魅力あふれる歴史的な村、ランチョ・サンタフェの中心部にあるMille Fleurs(ミル・フルール)は、デル・マーからわずか約6.4km内地側に位置し、フランス風に大胆にアレンジした素晴らしい料理を提供しています。居心地の良い屋外パティオと上品で快適なフレンチカントリー風の内装は、優雅であたたかく快適な雰囲気を漂わせています。Mille Fleursは、フード&ワインマガジン誌の「アメリカのトップ25」、サンディエゴ・マガジン誌の「ベスト・フレンチ」と「ベスト・オブ・ザ・ベスト」に選ばれたほか、ニューヨーク・タイムズで「サンディエゴ周辺で最も優れたレストラン」としても紹介され、数々の賞賛を得てきました。受賞歴のあるワインセラーでは、世界中から集められた、様々な価格帯の700種類以上のワインから選べます。約1.6km離れたチノ・ファミリーファームでは、シェフが毎日足を運び上質の果物や野菜を厳選しています。
NINE-TEN​の写真
4.7
4.7 (2933)
31~50 USドル
カリフォルニア料理
ラ ・ ホーヤ
店舗情報
最も新鮮な地元食材のみを使用した創作料理を提供するNINE-TENは、美食を愛する方なら必ず訪れるべきレストランです。シェフのJason Knibbが率いる居心地の良いレストランは、洗練さ、カジュアルな優雅さ、ラホヤのProspect Streetの理想的な立地という完璧な組み合わせを誇っています。地元の熟練農家が毎日厳選した食材を使い、進化するカリフォルニア料理を提供するレストランです。地元の魚や、ハワイや北太平洋、大西洋地​​域から毎日届く食材を含む海の恵みも楽しめます。特別な均一価格のコース料理のメニューのほか、豊富なワインセラーから料理に合ったワインを提供しています。屋内、歩道のパティオ、またはオーシャンビューのテラスで食事を楽しめます。独立したバーでは一部メニュー、ハッピーアワースペシャルを毎日提供しています。朝食、ランチ、ディナータイムに毎日営業しています。
ピックアップ!口コミ
sato
2019年1月26日にご来店
非常に洗練された、良い意味でアメリカらしからぬ料理を頂けました。レストランウィークだったので、かなりお得でしたが、雰囲気、サービス全て心配りが行き届いてました。是非今度は夕陽を見ながら夏のあたたかいときに再訪したいです。
Puesto La Jolla​の写真
4.6
4.6 (2124)
~30 USドル
メキシコ料理
ラ ・ ホーヤ
店舗情報
カジュアルな雰囲気のPuestoは、メキシコのストリートフードやドリンクにオリジナルのツイストを加えたサンディエゴの人気レストランです。手作りのトルティーヤ、スクラッチサルサ、100%自然育ちの食肉、自然環境を考慮したシーフード、地元の有機野菜など、真の意味での新鮮さを大切にしています。新鮮で最高級の食材を使った極上の自家製タコスは、今までに経験したことがない最高の味になるでしょう!また、シェフのLuisteenは市場の食材を使ったサラダ、アントヒート(メキシコのタパス)、セビチェ、モーレ、トスターダなど本格的なメキシ​​コ料理を提供しています。Puestoでは新鮮さと品質を第一に考えたクラフト・バー・プログラムも開催しており、スクラッチ・マルガリータ、パロマ、ミケラーダ、季節のアンガス・フレスカを取り揃えています。¡SALUD!(乾杯!)
Seréa​の写真
4.6
4.6 (2260)
31~50 USドル
地中海料理
コロナド
店舗情報
Serẽa is proud to bring an exquisite sea-to-table dining experience to San Diego in a comfortable yet sophisticated setting.
Located just steps from the beach in the legendary Hotel del Coronado, the restaurant's key focus is the bounty of the sea. The menu focuses on sustainable seafood, with a coastal cuisine menu that spotlights the best of the region's oceans, farms and fields, ranging from the California Coast down to the Baja Peninsula.
Creative cuisine with a global flair is prepared by San Diego's own Chef Jojo Ruiz, who creates elegant, fresh dishes with just a hint of Mediterranean flair.

*Serea & The Hotel Del Coronado are currently undergoing a once in a century transformation, after 100 years, we felt a facelift was in order!
We wish you to be aware there will be evolving changes to the way we are able to serve you during this period as Serea and The Hotel Del Coronado are reimagined for generations to come.*

ピックアップ!口コミ
TSUYOSHIS
2019年8月18日にご来店
雰囲気も良く、料理も大変美味し買ったです。 テラス席からは夕焼けが綺麗で海風も心地よく楽しい時間が過ごせました,前菜の量も丁度よかったです。
Siamo Napoli​の写真
4.7
4.7 (1318)
~30 USドル
イタリア料理
ノース・パーク
店舗情報
Specializing in Napolitano style pizza and pasta. We focus on clean fresh ingredients that thrive in our home land and make simple foods the star. We have a full bar with hand crafted drinks and a range of wines from Napoli and beyond.
さらに検索する
Solare Ristorante Lounge​の写真
4.6
4.6 (2441)
~30 USドル
イタリア料理
ポイント ロマ
店舗情報
San Diego Magazineにより、2014年のベスト・イタリアンレストランとベストシェフ(Accursio Lotà)に選ばれました!歴史的なリバティーステーションにあるこのレストランの立地、サービス、内装、雰囲気は唯一無二です。家族経営のレストランでは、Randy Smerikとそのチームが素晴らしいダイニング体験を提供するために精進しています。地元の新鮮なオーガニック食材、自然飼育の肉、天然の魚介類の使用を信条にしている「持続可能な地球に優しいレストラン」です。お客様の心と魂を満たすため、すべての料理を愛情と情熱を込めて一から調理しています。 トップガンの撮影ロケ地として使用されたSolareは、サンディエゴのNTCプロムナードの歴史的建造物の維持に寄与しています。
The Fishery​の写真
4.7
4.7 (3062)
31~50 USドル
シーフード・海鮮料理
パシフィック ビーチ
店舗情報
全ての素晴らしいシーフードレストランの陰には、新鮮なシーフードを取り揃えた倉庫があります。 Fishery Restaurant & Marketは北太平洋のビーチからわずか数ブロックの場所に位置します。 シンプルながら、湾岸の漁場と地元の養殖場の最高の食材に重点を置いた「沿岸料理」のメニューを提供しています。シェフのPaul Ariasの情熱は、季節と鮮度のピークにある食材のみで成し得る味からも明らかです。 Fishery Marketでは新鮮な魚、調理済みのシーフード、サラダ、ソース、マリネなどを取り揃えており、ワイン、パン、専門食品も用意しています。
ピックアップ!口コミ
dandadanVIP
2019年12月22日にご来店
ダウンダウンからは車で15分以上離れた住宅街の中にあるにもかかわらず、期待以上に満足度の高いシーフードレストランであった。クオリティの高い食事とアットホームなサービス、混み合ってるレストラン特有の適度なガヤガヤした雰囲気といい、すべてにおいて楽しむことができた。ここは是非再訪したい。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ