Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
editorial list heading

Where Chefs Eat in Calgary

​写真:Phaidon-author-logo​
提供:Phaidon
更新日:2024年6月07日
You’re in luck. The world’s best chefs are sharing their favorite places to dine out in Calgary. We’ve partnered with Phaidon’s Where Chefs Eat, the best-selling restaurant guidebook with over 7,000 recommendations across the globe, to create a list of restaurants in Calgary where chefs love to eat. Grab your copy of this must-have guide, and get 30% off, just for being an OpenTable diner.
Pigeonhole - 17th Ave​の写真
4.8
4.8 (1728)
31~50 カナダ・ドル
ダイニングバー
ダウンタウン
店舗情報
"Coming back home and having a meal of this quality with a surprising focus on vegetables, gives me hope for the restaurant scene in Calgary today." – Matt Abergel
River Café​の写真
4.6
4.6 (4845)
31~50 カナダ・ドル
カナダ料理
カルガリー
店舗情報
"River Café has created a beautiful place in an extraordinary setting and have tended to the details that make you feel at home– staff who care, chefs who are passionate about quality, and regional, seasonal ingredients that bring to your palate a sense of place." – John Jackson & Connie DeSousa
charbar​の写真
4.5
4.5 (2218)
31~50 カナダ・ドル
カナダ料理
ダウンタウン
店舗情報
"The culinary influence of Argentina is evident throughout the menu, with the personalized touch of tableside preparation for dishes like ceviche mixto. The extensive raw bar pays homage to the fresh, sustainable, West Coast seafood that is readily available here. Vegetarian cuisine is celebrated too – almost half of the options are vegetarian, particularly the small plates meant to share, such as the pistachio and avocado bruschetta, grilled provoleta and sourdough fugazza with Roman broccoli." – John Jackson & Connie DeSousa
ピックアップ!口コミ
KUMIKOM
2019年10月15日にご来店
料理はどれも美味しくシェアするのに丁度良い量でした。値段もリーズナブル。 雰囲気もとても良かったです。
Deane House​の写真
4.7
4.7 (1917)
31~50 カナダ・ドル
カナダ料理
イングルウッド
店舗情報
Recommended by Chefs John Jackson & Connie DeSousa from CHARCUT Roast House
Alloy​の写真
4.7
4.7 (4385)
51 カナダ・ドル~
グローバル料理
カルガリー
店舗情報
Recommended by Chefs John Jackson & Connie DeSousa from CHARCUT Roast House
Model Milk​の写真
4.8
4.8 (2048)
~30 カナダ・ドル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
カルガリー
店舗情報
Justin Leboe is a chef with an established haute pedigree, his CV including The French Laundry, Daniel and, closer to home, Accolade in Toronto. But in 2011 when he opened Model Milk, housed in a converted art deco dairy in uptown Calgary, he switched to serving up southern fried chicken, waffles and gravy, and "Sunday suppers" of BBQ ribs. On his menu, which does sharing plates and traditional mains, easy comforts sit alongside the more grown-up likes of handmade cavatelli, wagyu beef tartare and little gem lettuce with Asturian aioli. A fine modern wine list and an extensive list of cocktails encourage lingering into the early hours.
Ten Foot Henry​の写真
4.8
4.8 (6213)
31~50 カナダ・ドル
カナダ料理(コンテンポラリー)
カルガリー
店舗情報
Recommended by Chefs John Jackson & Connie DeSousa from CHARCUT Roast House
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ