Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. Find Restaurants Where Chefs Eat
  3. Where Chefs Eat in Tokyo
editorial list heading

Where Chefs Eat in Tokyo

​写真:Phaidon-author-logo​
提供:Phaidon
更新日:2021年9月13日
You’re in luck. The world’s best chefs are sharing their favorite places to dine out in Tokyo. We’ve partnered with Phaidon's Where Chefs Eat, the best-selling restaurant guidebook with over 7,000 recommendations across the globe, to create a list of restaurants in Tokyo where chefs love to eat. Grab your copy of this must-have guide, and get 30% off, just for being an OpenTable diner.
宗胡​の写真
4.6
4.6 (79)
10,001 円~
日本料理
六本木
店舗情報
The family behind the legendary – and expensive – Daigo reach out to a more mass-market audience at this casual shojin ryori (Buddhist vegetarian cuisine) eatery, where the lunch course starts from just ¥1,500 ($14; £11) and dinner starts at ¥6,000 ($54; £44). To cater to the drinking crowd, an à la carte bar menu is served from 10.00 p.m. to 5.00 a.m., offering items like handmade soba (buckwheat noodles), truffled fries and salad; perfect accompaniments to your glass of wine, whisky or shochu. If your diet means you avoid fish, eggs or dairy products, it’s wise to inform the restaurant at least two days ahead of your visit.
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2022年11月12日にご来店
食事とサービスは良かったです。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ