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Where Chefs Eat in London

​写真:Phaidon-author-logo​
提供:Phaidon
更新日:2023年11月09日
You’re in luck. The world’s best chefs are sharing their favorite places to dine out in London. We’ve partnered with Phaidon’s Where Chefs Eat, the best-selling restaurant guidebook with over 7,000 recommendations across the globe, to create a list of restaurants in London where chefs love to eat. Grab your copy of this must-have guide, and get 30% off, just for being an OpenTable diner.
4.3 (1437)
26~40 ポンド
イギリス料理
バービカン
"A great English pub using terrific seasonal produce." – Michael Reid
"A great English pub using terrific seasonal produce." – Michael Reid
4.7 (1613)
~25 ポンド
ガストロパブ
エンジェル
"Always seasonal, their Sunday roasts are banging, and the landlord Nick is a great host." – Hus Vedat
"Always seasonal, their Sunday roasts are banging, and the landlord Nick is a great host." – Hus Vedat
4.6 (6105)
41 ポンド~
インド料理
メイフェア
"An explosion of flavors, textures, and colors at this smart Mayfair restaurant." – Martin Morales
ピックアップ!口コミ
OJIOJI
2020年2月27日にご来店
イメージしているインド料理と異なり、洗練された味で辛いのがダメな人もOKです。 雰囲気も非常に高級感があり、スタッフのサービス洗練されつつも適度にフレンドリーで心地よいものです。 なんといっても3コースにウイスキーソーダ2杯ずつ飲んで2人で140ポンドはロンドンではお値打ちだと思います。
"An explosion of flavors, textures, and colors at this smart Mayfair restaurant." – Martin Morales
ピックアップ!口コミ
OJIOJI
2020年2月27日にご来店
イメージしているインド料理と異なり、洗練された味で辛いのがダメな人もOKです。 雰囲気も非常に高級感があり、スタッフのサービス洗練されつつも適度にフレンドリーで心地よいものです。 なんといっても3コースにウイスキーソーダ2杯ずつ飲んで2人で140ポンドはロンドンではお値打ちだと思います。
4.7 (2142)
26~40 ポンド
ヨーロッパ料理(コンテンポラリー)
ソーホー
"Andrew Edmunds is a Soho institution that's been around since the 1980s. It's a small, rambling little townhouse with a hand written menu, serving excellent classics that aren't over-priced." – Bruno Loubet
"Andrew Edmunds is a Soho institution that's been around since the 1980s. It's a small, rambling little townhouse with a hand written menu, serving excellent classics that aren't over-priced." – Bruno Loubet
4.6 (3039)
26~40 ポンド
イタリア料理
メイフェア
"Cecconi's is a modern-day classic Italian restaurant. They serve fantastic handmade pasta, seafood and dishes from Italy using very fine ingredients." – Shaun Rankin
"Cecconi's is a modern-day classic Italian restaurant. They serve fantastic handmade pasta, seafood and dishes from Italy using very fine ingredients." – Shaun Rankin
4.8 (1991)
26~40 ポンド
ヨーロッパ料理(コンテンポラリー)
フィッツロヴィア
"Clipstone is a new restaurant that manages to be a charming neighborhood restaurant in the center of town. The quality of cooking is outstanding and I love that much of the menu is very vegetable focused." – Bruno Loubet
"Clipstone is a new restaurant that manages to be a charming neighborhood restaurant in the center of town. The quality of cooking is outstanding and I love that much of the menu is very vegetable focused." – Bruno Loubet
4.6 (80)
41 ポンド~
フュージョン料理
ハイバリー、イズリントン
"Fun, irreverent, surprising, affordable and always delicious. Black Axe is the nuts." – Andy Oliver
"Fun, irreverent, surprising, affordable and always delicious. Black Axe is the nuts." – Andy Oliver
4.7 (414)
26~40 ポンド
タイ料理
ショアディッチ
"Fun, sexy food, cool and stylish with a completely relaxed atmosphere, taking Thai flavours to the max." – Martin Morales
"Fun, sexy food, cool and stylish with a completely relaxed atmosphere, taking Thai flavours to the max." – Martin Morales
4.8 (2240)
41 ポンド~
ステーキ
オックスフォード ・ サーカス
"Goodman is right around the corner from us and the team there offer exceptional service. Pair that with a great burger or steak and a glass of red and you can see that it's perfect for a quick bite and a drink at the end of a long day." – Cary Docherty
"Goodman is right around the corner from us and the team there offer exceptional service. Pair that with a great burger or steak and a glass of red and you can see that it's perfect for a quick bite and a drink at the end of a long day." – Cary Docherty
4.5 (441)
41 ポンド~
日本料理
アルドウィッチ
"Great food, great service, great vibe. Every time." – Miles Kirby
"Great food, great service, great vibe. Every time." – Miles Kirby
4.9 (319)
26~40 ポンド
ヨーロッパ料理
ハイバリー
"Great small place with a menu that is constantly changing. They have classics as well as experiments with different cuisines." – Tam Storrar
"Great small place with a menu that is constantly changing. They have classics as well as experiments with different cuisines." – Tam Storrar
4.6 (759)
41 ポンド~
中華料理
メイフェア
"High end Chinese restaurant with elegant interiors. Its menu is derived from authentic Chinese with superior quality ingredients. I love the individuality of all the dishes on the menu." – Rohit Ghai
"High end Chinese restaurant with elegant interiors. Its menu is derived from authentic Chinese with superior quality ingredients. I love the individuality of all the dishes on the menu." – Rohit Ghai
4.7 (6037)
~25 ポンド
ステーキ
ソーホー
"I go there whenever I crave chops. I always crave chops. Go there, eat chops!" – Tomer Amedi
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2024年4月28日にご来店
初めてローストビーフをいただきましたが、とてもおいしかったです。お肉、野菜ともに素晴らしかったです。 対応していただいた店員さんも、親切でありがたかったです。
"I go there whenever I crave chops. I always crave chops. Go there, eat chops!" – Tomer Amedi
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2024年4月28日にご来店
初めてローストビーフをいただきましたが、とてもおいしかったです。お肉、野菜ともに素晴らしかったです。 対応していただいた店員さんも、親切でありがたかったです。
4.6 (3951)
26~40 ポンド
ヨーロッパ料理
セント ・ ジェームズ
"It has an amazing buzz that sets the pace for a day in the center of town – and delivers exactly what it sets out to do – a great breakfast, suitable for all tastes and budgets." – Philip Howard
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2024年7月8日にご来店
建物は重厚で少し威圧感があり、私たちのテーブル周りはセレブ風の人が多く圧倒されていましたがスタッフの接客の良さでリラックスしてアフタヌーンティーを楽しめました
"It has an amazing buzz that sets the pace for a day in the center of town – and delivers exactly what it sets out to do – a great breakfast, suitable for all tastes and budgets." – Philip Howard
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2024年7月8日にご来店
建物は重厚で少し威圧感があり、私たちのテーブル周りはセレブ風の人が多く圧倒されていましたがスタッフの接客の良さでリラックスしてアフタヌーンティーを楽しめました
4.5 (731)
~25 ポンド
スペイン料理
チズウィック
"It's a beautiful building with a dining room and a bar with huge windows that face Acton Green. It also has a large garden, which in the summer you'll have to come in early to secure a table. Staff are super friendly. They mostly do Spanish food but also a mean Sunday roast." – Sami Tamimi
"It's a beautiful building with a dining room and a bar with huge windows that face Acton Green. It also has a large garden, which in the summer you'll have to come in early to secure a table. Staff are super friendly. They mostly do Spanish food but also a mean Sunday roast." – Sami Tamimi
4.6 (1133)
26~40 ポンド
ファーム・トゥ・テーブル
ストーク ・ ニューイントン
"It's a former garage which the team have converted into a friendly, neighborhood restaurant with a great interior. They have a daily changing menu with a strong French influence and a great selection of wines." – Jon Rotheram
"It's a former garage which the team have converted into a friendly, neighborhood restaurant with a great interior. They have a daily changing menu with a strong French influence and a great selection of wines." – Jon Rotheram
4.6 (2714)
41 ポンド~
シーフード・海鮮料理
メイフェア
"It's hard to pass this restaurant and not pop in for a cheeky oyster or two! Steeped in history and with a great ambience, especially when eating at the bar." – Jocky Petrie
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2018年10月6日にご来店
感觉服务满分💯食材新鲜,生蚝比国内便宜,性价比不错的海鲜餐!
"It's hard to pass this restaurant and not pop in for a cheeky oyster or two! Steeped in history and with a great ambience, especially when eating at the bar." – Jocky Petrie
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2018年10月6日にご来店
感觉服务满分💯食材新鲜,生蚝比国内便宜,性价比不错的海鲜餐!
4.6 (3484)
41 ポンド~
地中海料理
エンジェル
"Moro is a timeless institution that is as relevant still today as it was when it first opened twenty years ago. It serves exceptional Spanish and North African-influenced food in a beautiful room that generates such a convivial atmosphere, one where you can feel both relaxed and indulged at the same time. It is, for me, the perfect restaurant." – Joshua Katz
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2024年5月30日にご来店
2回目の訪問。 以前食べたプレートが忘れられず、11年振りに再訪。変わらない味でとても満足できました。
"Moro is a timeless institution that is as relevant still today as it was when it first opened twenty years ago. It serves exceptional Spanish and North African-influenced food in a beautiful room that generates such a convivial atmosphere, one where you can feel both relaxed and indulged at the same time. It is, for me, the perfect restaurant." – Joshua Katz
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2024年5月30日にご来店
2回目の訪問。 以前食べたプレートが忘れられず、11年振りに再訪。変わらない味でとても満足できました。
4.6 (2468)
~25 ポンド
インド料理
コヴェント ・ ガーデン
"Premium cuts of meat, spiced and grilled over a charcoal tandoor." – Sameer Taneja
ピックアップ!口コミ
太二羽
2019年5月20日にご来店
趣向を凝らし、様々なスパイスを混ぜ合わせたタンドール料理は絶品。 食感が口の中で何度も変わり、全く飽きなかった。 ランチはカリフラワーのタンドールがおすすめ! 是非また来たい!
"Premium cuts of meat, spiced and grilled over a charcoal tandoor." – Sameer Taneja
ピックアップ!口コミ
太二羽
2019年5月20日にご来店
趣向を凝らし、様々なスパイスを混ぜ合わせたタンドール料理は絶品。 食感が口の中で何度も変わり、全く飽きなかった。 ランチはカリフラワーのタンドールがおすすめ! 是非また来たい!
4.4 (560)
26~40 ポンド
フランス料理
イズリントン
"The atmosphere and food is fantastic." – Francesco Mazzei
4.3 (18697)
26~40 ポンド
イギリス料理(コンテンポラリー)
コヴェント ・ ガーデン
"The people running The Ivy Market Grill are very talented and very smart. They are rolling them out everywhere. Well done!" – Cary Docherty
"The people running The Ivy Market Grill are very talented and very smart. They are rolling them out everywhere. Well done!" – Cary Docherty
4.5 (4481)
26~40 ポンド
イギリス料理
オックスフォード ・ サーカス
"The room is stunning and the food is great. It always feels like an occasion to go." – Tom Sellers
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2023年4月11日にご来店
お料理美味しかったです。日本のお醤油を使った物もありました。デザートは甘さ控えめで美味しかったです。サービスしてくれた男性は、日本語を覚えたいと聞いてくれていました。enjoyは日本語でなんというのかと聞かれたので、楽しんで!だよと伝えると、すぐメモに取り、使ってくれてました。他のスタッフもニコニコと笑顔で対応してくれて、素晴らしいディナーになりました、
"The room is stunning and the food is great. It always feels like an occasion to go." – Tom Sellers
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2023年4月11日にご来店
お料理美味しかったです。日本のお醤油を使った物もありました。デザートは甘さ控えめで美味しかったです。サービスしてくれた男性は、日本語を覚えたいと聞いてくれていました。enjoyは日本語でなんというのかと聞かれたので、楽しんで!だよと伝えると、すぐメモに取り、使ってくれてました。他のスタッフもニコニコと笑顔で対応してくれて、素晴らしいディナーになりました、
4.7 (994)
41 ポンド~
フランス料理
メイフェア
"The stunning dining room, the service, and Monsieur Ducasse's cuisine is mind blowing." – Francesco Mazzei
"The stunning dining room, the service, and Monsieur Ducasse's cuisine is mind blowing." – Francesco Mazzei
4.6 (577)
41 ポンド~
アジア料理
メリルボーン
"This is exactly the sort of food I want: food that both comforts and surprises at once. I love the atmosphere of the restaurant too: so much colour and comfort." – Yotam Ottolenghi
"This is exactly the sort of food I want: food that both comforts and surprises at once. I love the atmosphere of the restaurant too: so much colour and comfort." – Yotam Ottolenghi
4.7 (1951)
~25 ポンド
フランス料理
チェルシー
"This restaurant is still the place to go to celebrate a special occasion. Everything about it is top of the class in London. The precision in the cooking always impresses, as does the way the team in the front of house make it all look effortless." – Cary Docherty
"This restaurant is still the place to go to celebrate a special occasion. Everything about it is top of the class in London. The precision in the cooking always impresses, as does the way the team in the front of house make it all look effortless." – Cary Docherty
4.8 (1087)
41 ポンド~
イギリス料理
ロンドン ・ ブリッジ
"Top-quality food in a great restaurant by chef Tom Sellers. Expect some great surprises and all beautifully presented with real thought, care and attention to detail." – Tom Aikens
"Top-quality food in a great restaurant by chef Tom Sellers. Expect some great surprises and all beautifully presented with real thought, care and attention to detail." – Tom Aikens
4.6 (542)
41 ポンド~
地中海料理
フィッツロヴィア
"Very high-quality food in a relaxed and warm atmosphere. Good choice of sharing plates." – Henrik Ritzen
"Very high-quality food in a relaxed and warm atmosphere. Good choice of sharing plates." – Henrik Ritzen
4.7 (627)
41 ポンド~
イタリア料理
メイフェア
"White truffle tagliolini, when in season, is not to be missed!" – Hus Vedat
"White truffle tagliolini, when in season, is not to be missed!" – Hus Vedat
4.7 (703)
26~40 ポンド
オーストリア料理
メリルボーン
Recommended by Chef Shaun Hill from The Walnut Tree
Recommended by Chef Shaun Hill from The Walnut Tree
4.3 (702)
~25 ポンド
イギリス料理
マイル ・ エンド
Recommended by Chef Ben Tish from Restaurant Norma
Recommended by Chef Ben Tish from Restaurant Norma
4.7 (1522)
41 ポンド~
ギリシャ料理
メリルボーン
Recommended by Chef Michael Reid from Restaurant M
ピックアップ!口コミ
herbman1182
2019年10月15日にご来店
伝統的ギリシャ料理のアレンジでとても興味深いメニュー。
Recommended by Chef Michael Reid from Restaurant M
ピックアップ!口コミ
herbman1182
2019年10月15日にご来店
伝統的ギリシャ料理のアレンジでとても興味深いメニュー。
4.5 (647)
41 ポンド~
日本料理
カナリー ・ ワーフ
Recommended by Chef Mark Sargeant from Rocksalt
4.4 (2417)
41 ポンド~
ペルー料理
ソーホー
Recommended by Chef Jose Luis (Chele) Gonzalez from Gallery VASK
Recommended by Chef Jose Luis (Chele) Gonzalez from Gallery VASK
4.5 (270)
41 ポンド~
日本料理
フィッツロヴィア
"Great food, great service, great vibe. Every time." – Miles Kirby
"Great food, great service, great vibe. Every time." – Miles Kirby
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