こちらもオススメ
2025年1月12日
19:00
2名
324のお店1/11
本日20回予約が入りました。
Le Petit Parisは自らを「文字通りレストランで生まれた」と語る才気あるオーナー、ファニーとデービッド・ロランによるレストランです。このレストランは日常生活の自然な一部として、祖父から父へ、そして二人へと受け継がれてきました。
二人の最初のレストランであるパリのブラッスリーLe Petit Parisは、国際映画祭の街カンヌの中心部に15年前にオープンしました。
カンヌに訪れる各国からのお客様に思い出深い経験を提供するため、 ビーチでリラックスしながらカクテルを飲んだり、グルメ料理を楽しめるビーチ沿いのレストランを始めたのです。
デービッドとファニーは真の「機転の良さ」を提供するため、常に良き協力者を得る努力を続けてきました。勤勉さと熱心さから二人は世界中で知られるようになりました。
本日11回予約が入りました。
Baar Baar, a reimagining of the Indian love affair with all things spirited. An elevated twist on High End Indian Cuisine that will challenge your perception of the subcontinent. Join us for this journey with India-inspired cocktails that pay homage to our beginnings and modern interpretation of regional Indian Cuisine crafted by Chef Sujan Sarkar.
本日33回予約が入りました。
The ultimate panoramic dining experience in Los Angeles. La Boucherie is an elegant American steak and seafood restaurant boasting an intimate bar featuring sophisticated mixologists crafting bespoke cocktails. Discreet private dining rooms, a Chef’s Table, and Starlight Booths are all available with floor-to-ceiling panoramic views of the L.A. skyline to accommodate discerning guests. La Boucherie’s menu features reimagined classics, all created with the finest and freshest ingredients available, many of which are sourced locally. The dining experience is enhanced by a cheese cave, charcuterie atelier, and an extensive, carefully curated Wine Spectator Award-winning wine list featuring over 1,200 hand-selected international and American wines.Smart Casual dress code. Jackets are not required; however, no hats, athletic wear, shorts, or flip-flops are allowed. Reservations are held for 15 minutes.
本日8回予約が入りました。
Joyce celebrates the essence of soulful Southern cuisine, spotlighting sustainable seafood and an exceptional raw bar. Our recipes reflect a heartfelt blend of flavors inspired by the coastal south. The menu features a a variety of small and large plates, inviting guests to enjoy in the spirit of a traditional southern table, where friends and family gather around for a shared dining experience. To complement our dishes, we curate a full wine list and zero-landfill cocktail program, blending innovation with a commitment to sustainability.