Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
editorial list heading

Where we love to eat in Chicago

​写真:Red logo​
提供:The OpenTable team
更新日:2021年10月05日
Chicago's a city that loves its restaurants, and OpenTable loves food. So there was no shortage of suggestions when we asked employees to name their favorite spots to book around the Windy City. Check out the list below for Japanese in Lincoln Park, Mexican in the South Loop, barbecue in Berwyn, and more.
Willow Room​の写真
4.8
4.8 (1905)
31~50 USドル
アメリカ料理
リンカーン パーク
店舗情報
リンカーンパークに位置する新しいレストラン、Willow Room(ウィロー・ルーム)では、伝統的でありながらユニークな雰囲気の中、ヨーロッパ/アメリカのビストロの食事が楽しめます。
Juno​の写真
4.6
4.6 (1526)
50 USドル~
日本料理
リンカーン パーク
店舗情報
Junoは、リンカーン・パークの中心部にある居心地の良い和食レストランです。Junoでは、知識の豊富なエグゼクティブ・シェフ兼オーナーであるBKパークが主導し、料理やサービスのクオリティと一貫性を極める努力を重ねています。革新的でエレガントなJunoの「おまかせ」メニューは有名で、伝統的/現代的な和食メニューのほか、刺身、にぎり、プレミアム日本酒など様々なメニューを用意しています。
Brindille​の写真
4.6
4.6 (1146)
50 USドル~
フランス料理
リバー・ノース(シカゴ)
店舗情報
シカゴ・トリビューンに「2013年のベストニューレストラン」と名付けられた Brindille は、あなたを NAHA へと誘ったチームからの洗練されたパリの料理と雰囲気をうかがわせます。レストランのすべての情報については www.brindille-chicago.com をご覧ください。
Coco Pazzo​の写真
4.7
4.7 (3868)
31~50 USドル
イタリア料理
リバー・ノース(シカゴ)
店舗情報
木製の梁天井、大きな出窓、演劇照明、ブルーベルベットのカーテンなどの装飾が施された快適なCoco Pazzoは、モダンで温かみのある洗練されたレストランです。ファッショナブルなリバーノース周辺に位置し、トスカーナ風の季節のメニュー、ワインスペクテイター賞を受賞した全イタリアのワインリストを提供しています。オープンキッチンと薪オーブンがある約15mのアンティークバーで食事を楽しめます。
ピックアップ!口コミ
OpenTable Diner
2019年7月23日にご来店
お客様をお連れしても安心できるお店です。
Mercat a la Planxa - Located in The Blackstone Hotel, Chicago​の写真
4.3
4.3 (4917)
31~50 USドル
未指定
サウス ・ ループ
店舗情報
Mercat a La Planxaは、注文を受けてから切り分ける加工肉やチーズ、新鮮なシーフード、ステーキ、骨付き肉など、すべてスペインのカタロニア地方に影響を受けた驚くほど豊富な種類のタパスを提供しています。メニューは「ア・ラ・プランチャ」、つまり注文ごとに鉄板で焼く肉や魚介類に重点を置いた印象的なメニューで、バーでは季節ごとのサングリア、スペイン風カクテル、幅広い種類のスペイン産カバワイン、厳選された40種のスペイン産ワイン(ボトルまたはグラス)を用意しています。 2階にある2ヶ所のスペース、La VerandaとBarcelona Roomではプライベートダイニングも可能です。Lower Loungeは小規模なレセプション用の特別スペースとして予約できます。
ピックアップ!口コミ
NKDc
2019年5月9日にご来店
料理は悪くはなく、居心地もいいお店でした。スペイン料理で魚介類も多いので、日本人には食べやすいです。
Eduardo's Enoteca - Lakeview​の写真
4.3
4.3 (57)
~30 USドル
イタリア料理
レイクビュー、イースト・レイクビュー
店舗情報
Please visit our website to make a reservation.
Prosecco​の写真
4.5
4.5 (2762)
31~50 USドル
イタリア料理(コンテンポラリー)
リバー・ノース(シカゴ)
店舗情報
Proseccoはリバーノースギャラリー地区の中心部に位置する、シックでありながら居心地のよいレストランです。イタリア全20州のコンフォートフード、シカゴで最大のスパークリングワインリストを提供しています。 色あせた金色のヴェネツィアの美しさに触発された内装で、シルクのダマスク織のカーテン、木彫りのシャンデリア、金枠のアートワークで飾られています。なかでも圧巻はアンティークのヴェネチアン家具のように手で磨かれた約10mのロングバーです。バーでは、イタリアのフィンガーフード、幅広い種類のヨーロッパのスピリッツを提供しています。 自社製パスタから牛肉、魚、ジビエの日替わりのメニューなど、クラシックなコンフォートフードを楽しまれてください。カルパッチョ・バーでは、塩漬けや燻製された新鮮な肉、新鮮な魚をスライスして毎晩提供しています。 手ごろな価格で提供していますが、料理の魔力に囚われたい方を失望させることはありません!
Tanoshii - West Loop​の写真
4.7
4.7 (779)
31~50 USドル
寿司
ウェスト・ループ
店舗情報
TANOSHII-はシカゴの寿司マイクとして知られる伝説シェフ、Mike Hamの新しいレストランで、日本の料理に焦点を当てたファーム・トゥ・テーブルスタイルのダイニングです。おまかせスタイルは市内の他のレストランとは異なり、シェフの芸術的な創作寿司や巻き寿司、手作りソースを含むコースです。タラバガニの脚の炙りにスパイシーチリとラズベリーシロップを添えたもの、ブルーフィンツナのたたきのアボカドとトリュフのオイルソースがけなどの名物料理を提供しています。Tanoshii -では何を食べるかに関わらず、素晴らしい体験を味わえます。
Riccardo Trattoria​の写真
4.7
4.7 (2827)
~30 USドル
イタリア料理
リンカーン パーク
店舗情報
Riccardoは駆け出しの頃に家族経営のミラノの名門店「GIRARROSTO」で経験を積み、1982年に渡米した後、ロサンゼルスの有名なSonny Bono'sをオープンさせました。1987年、いとこのRoberto Ruggeri(Bice's Ventureのオーナー)との協業をきっかけに、Bice New Yorkをはじめ、ロサンゼルスや世界中で数多くのレストランを開きました。 シカゴのBiceでエグゼクティブシェフを3年間務めた後、彼は夫人(スーシェフ)のVeronicaといとこのBarbara(案内係)とともに、再びの彼の美食芸術性と創造性を追求することを決断しました。Riccardo Trattoriaというレストランの名前は彼自身の名前にちなんでいます。 イタリア料理の卓越した職人技と、Riccardoのこれまでの経歴や専門性を反映する禅のような本質が見事に調和した料理を作り出しています。
Sapori Trattoria​の写真
4.7
4.7 (4433)
~30 USドル
イタリア料理
リンカーン パーク
店舗情報
Saporiは人気のエリアにあるレストランで、革新的なイタリア料理をリーズナブルな価格で提供しています。親しみやすく温かい雰囲気のレストランでは、フレンドリーで親切なスタッフが対応しています。ビジュアルにも優れたのオーナー兼イタリアンシェフがSaporiを経営しており、お客様が食事を満喫できるように努力しています。Saporiは手頃な価格の種類豊富なワインリスト&スピリッツ各種を用意しています。***誕生日ディナーをご予約ください。無料のプレミアムデザートを差し上げます***
Uncommon Ground-Lakeview​の写真
4.5
4.5 (1124)
~30 USドル
アメリカ料理(コンテンポラリー)
レイクビュー、イースト・レイクビュー
店舗情報
*** WE HAVE MOVED RESERVATION PLATFORMS *** Book your reservation at https://www.exploretock.com/uncommonground
Duck Inn​の写真
4.7
4.7 (1668)
31~50 USドル
アメリカ料理
ブリッジ ポート
店舗情報
ダイニングルーム 営業時間 火曜日から木曜日・日曜日 午後5時から10時まで。 土曜日 午後5時から11時まで。 バー 営業時間 火曜日から日曜日 午前2時まで。 土曜日 午前3時まで。 土曜日のランチは午後12時から3時まで。日曜のブランチは午前10時から午後2時まで。月曜日休業。 雑誌Esquire「Best New Restaurants in America 2015(2015年アメリカのベストニューレストラン)」受賞 The Duck Inn(Rockit Ranchプロダクション)は、Loomis Streetと、シカゴのPilsen、ブリッジポートの間のシカゴ川に位置するガストロパブ・ダイニングルームです。100年前のアメリカ禁酒時代以前に作られたこのパブでは、ミシュランシェフのKevin Hickeyによる特別で新しいアメリカ料理が楽しめます。クラフトビール、現代的なカクテル、クリエイティブなワインなど充実のドリンクメニューは食事のおいしさを引き立てます。The Duck Innはラウンジ/バースペースに小さなバーカウンターと軽食を、奥のダイニングルームで前菜とメインコース、テイスティングメニューなど伝統的な食事を提供しています。 プライベートダイニングのご予約、問い合わせは電話番号312-724-8811までお問い合わせください。
FITZGERALDS​の写真
4.9
4.9 (399)
~30 USドル
バーベキュー
バーウィン
店舗情報
FitzGerald’s has been a place for gathering since it was built in the early 1900’s. Up to 1925, the frame building at 6615 W. Roosevelt was a roadhouse used as a hunting lodge and sporting team headquarters. As more buildings rose along Roosevelt Road, the property was home to several nightclubs, the best-known being The Hunt Club, which flourished through the 1950’s and early 60’s–acts included Turk Murphy, Bob Scobey and Lil Armstrong. After the Hunt Club closed, the space became the Deer Lodge, complete with pool tables and a fortune teller.

The FitzGerald family bought the building in 1980, and since that time FitzGerald’s has gained a national reputation for excellent live music in a casual, comfortable atmosphere. Along the way, the family purchased the buildings on either side of the club; the corner building now houses FITZGERALDS Sidebar, a neighborhood cocktail lounge as well as a private event space.

Maple Tree Inn​の写真
4.8
4.8 (4615)
~30 USドル
アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部)
ホームウッド
店舗情報
レストラン経営一家の2代目として、ケージャン/クレオール料理の芸術性を引き出し、シカゴ都市圏で最初の老舗ケージャン/クレオールレストランとしての地位を維持しています。Andouille(燻製ソーセージ)、ジャンバラヤ、Étoufféeのほか、人気のヒッコリー・バター・バーベキュー・シュリンプ&グリッツなど、すべての料理は店内で調理しています。ドリンクメニューには、ハリケーン&クレオール・ブードゥー・ゾンビなどのニューオーリンズの特製カクテルをはじめ、ブティックワイン8種類(ドラフトワイン)、厳選したクラフト生ビール24種類(ヴィンテージボトル数種を含む)を用意しています。
Azul​の写真
4.3
4.3 (985)
31~50 USドル
シーフード・海鮮料理
グースアイランド
店舗情報
Located along the Chicago river in the burgeoning Goose Island neighborhood, Azul is an upscale mariscos (seafood) restaurant serving an expansive menu of Latin-inspired fare. The concept aims to combine the ethos of an authentic mariscos restaurant with modern hospitality practices and all the touches of a sophisticated, lively spot.

Celebrating the rich flavors and fresh ingredients of Latin culinary culture, Azul’s chef-driven menu is brimming with refined representations of classic mariscos cuisine. Created by Executive Chef Michael Hernandez, Azul offers a variety of grilled, baked, fried and raw proteins as well as ceviches, seafood, cocktails and artfully arranged family-style platters.

Gioia Ristorante e Pastificio​の写真
4.4
4.4 (504)
31~50 USドル
イタリア料理
ウェスト・ループ
店舗情報
***JOIN US FOR CHRISTMAS EVE AND DAY DINNER!***
We will be offering a 3 course set menu for $95/person including choice of pasta, veal t-bone and more.
On New Year's Eve, we will have a set menu for $110/person! Menus can be found on our website by clicking UPCOMING EVENTS
Watch our socials to learn more! (regular dinner menu will NOT be available on 12/24,12/25, 12/31)

*
*
GIOIA, [joy-ah] meaning joy in Italian, brings the joy of Italian cuisine to Chicago. Infusing the romance and traditions of Italy with the energy and sophistication of Chicago's West Loop.

We open for dinner, nightly beginning at 5pm, for delicious dishes created by our own, Chef Cristiano Bassani.
Check our social @gioiachicago for more!

さらに検索する
Chrissoulas Modern Greek​の写真
4.7
4.7 (1022)
~30 USドル
ギリシャ料理
Libertyville
店舗情報
Recently ranked 6th in the country by Guilty Eats, and voted best Mediterranean seafood restaurant in Illinois by LUXlife Magazine, Chrissoulas is a locally owned and operated restaurant in Libertyville IL, focusing on made-in-house modern dishes inspired by Greek & Mediterranean flavors. Brothers Nick and Theo are proud to run a business in the town they grew up in. We invite you to try something new and exciting, and dine with us tonight...Opa!
EJ's Place​の写真
4.8
4.8 (1746)
31~50 USドル
アメリカ料理
スコーキ
店舗情報
オーナーのEJ LenziとマネージャーのAbelino Cepedaは、あわせて50年以上のレストランの経験をChicagoのNorth Shoreに持って来ます。成熟した経験豊富なウェイトスタッフと利用可能な最高の食品を提供するEJ's Placeは、North Shoreのプレミア・サパー・クラブとなっています。1997年に設立され、Chicago MagazineのBest New Restaurantsに選ばれたEJのメニューは、プライム・エージ・ステーキとチョップ、素朴なシーフード、伝統的なイタリア料理で構成されています。
さらに検索する
Elske​の写真
4.7
4.7 (1206)
50 USドル~
アメリカ料理
ウェスト・ループ
店舗情報
PLEASE NOTE:
**We can accommodate vegetarian, pescatarian, gluten free, dairy free, nut/peanut free & shellfish free diets. Before booking, please email us at info@elskerestaurant.com regarding any restrictions that are not listed above. We may be unable to accommodate certain restrictions, or diners with multiple restrictions.**

Elske means love in Danish, a nod to both David Posey’s Danish mother and the fact that the couple got engaged in Copenhagen. “Our travels in Denmark have really influenced us,” Chef Posey said. “We like that clean, simple aesthetic.” The dining room — all crisp lines, minimalist décor & soft lighting — is anchored by a wide open kitchen on one side & a small patio with a working fireplace on the other. Combined with the friendly service, it creates the impression that you’re eating in a supremely tasteful Scandinavian friend’s weekend home.

Sochi Saigonese Kitchen​の写真
4.8
4.8 (530)
~30 USドル
ベトナム料理
レイクビュー、イースト・レイクビュー
店舗情報
Come enjoy Vietnamese cuisine from the Saigon region. Showcasing Pho, eggrolls, fresh spring rolls, salad, and main dishes. Accompanied with homemade desserts that completes the meal. Complimented with a full bar with wonderful wine pairings and an array of hand crafted cocktails.
Our dining room is inviting and bright with and open kitchen so you may be able to see all the action that is happening.

Greenwood​の写真
4.6
4.6 (948)
~30 USドル
アメリカ料理
ハイウッド
店舗情報
Greenwood is located at 200 Green Bay Road amidst the bustling restaurant scene of Highwood. We are a lively modern American neighborhood kitchen and bar that applies an inventive approach to classic American cuisine, set in a rustic chic dining room, with engaged hospitality.
Kama Bistro La Grange​の写真
4.8
4.8 (1537)
31~50 USドル
インド料理(コンテンポラリー)
ラ グレーンジ
店舗情報

Kama offers fresh, bold modern Indian cuisine in downtown La Grange.

The father and son team of Manmohan and Vikram Singh have created a unique menu comprising of dishes from various regions of India and Indian inspired Americana. Following the tradition in Vikram's family kitchen, everything is made from scratch, to order and customized to your taste. The bar program, led by Agnes Kalusiewicz, infuses Indian spices and chutneys into scratch-made syrups, ensuring a unique and bold experience with every sip.

Kama symbolizes aesthetic pleasure of the senses – touch, smell, flavor, vision and sound. Food is our most intimate connection to nature and a source of everlasting memories.

For private event space bookings, large group reservations and caterings please reach out to us at: kama@kamabistro.com

Arami​の写真
4.7
4.7 (947)
31~50 USドル
日本料理
バックタウン、ウィッカーパーク
店舗情報
Located in West Town, Arami’s warm and charming ambience is matched by the contemporary Japanese cuisine it serves. Chef Nelson Vinansaca offers a tier of thoughtful and delectable omakase featuring a variety of specialty nigiri. Omakase menus range from a 5-piece nigiri to a 16-course chef tasting menu with various additions like beverage pairings, truffles and caviar.

Holu - Chicago​の写真
4.6
4.6 (532)
50 USドル~
ステーキハウス
チャイナ・タウン
店舗情報
Derived from the Chinese Pinyin word “huo lu”, meaning fire pit, HOLU is a modern Asian steakhouse featuring the world’s finest meat — including USDA Prime beef, dry aged in-house with Himalayan pink salt, as well as snow aged Japanese A5 Wagyu, Australian Wagyu, North American Wagyu and more. Complemented with the most sustainable seafood and freshest organic vegetables available, omakase style menus are prepared on a smokeless, ceramic charcoal grill. The bar highlights thoughtfully curated, progressive cocktails as well as select wine, spirits, sake and beer. HOLU is located in Chicago’s West Chinatown neighborhood. Reservations are accepted for parties up to six. Complimentary lot parking is available.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ