Miku Restaurant - Toronto
4.7
評価・口コミ(3111)
51 カナダ・ドル~
日本料理
レストランの予約
2名
2024年11月30日
19:00
エクスペリエンスをご利用いただけ ます。
- 特別な食事に最適
- ビジネス・接待に最適
- 高 級
プライベートダイニング
イベントにお使いください
追加情報
- 【ダイニングスタイル】カジュアル エレガント
- 予算51 カナダ・ドル~
- 料理ジャンル日本料理, 寿司, シ ーフード・海鮮料理
- 【営業時間】ランチ 月・金~日 12:00~15:00 火~木 11:30~15:00 ハッピーアワー 月~木・日 15:00~16:00 金・土 15:00~16:30 ディナー 月~木・日 16:00~21:00 金・土 16:30~22:00
- 電話番号(647) 347-7347
- 【ホームページ】
- 【ご利用可能カード】AMEX, Discover, JCB, Mastercard, Visa
- Dress codeスマートカジュアル
- 【シェフ・料理長】Junnosuke Fujikawa
- パーティー・貸切Miku Toronto currently offers a private dining room to suit your dining needs.Our hand-painted murals by acclaimed Japanese painter Hideki Kimura create a special ambiance for the private room and lounge buyout, creating one of Toronto’s truly unique and exceptional dining experiences
- パーティー・貸切のお問い合わせEvents Coordinator - Miku Toronto: (647) 347-7347
- エリア金融地区
- 【最寄りの駅・交差点】Queens Quay
- Parking detailsPrivate paid parking. Entrance on Queens Quay.
- 【その他】カクテル, グルテンフリーのメニュー, テイクアウト, テラス席, バー・ラウンジ, ハッピーアワー, バリアフリー, ビール, ワイン, 個室, 宅配サービス, 本格的なバー, 深夜(22時以降)営業, 禁煙席
ギフトカード
ギフトカードを今すぐメールで贈るか、印刷して直接プレゼントできます。
エクスペリエンス
New Year’s Eve: A Special Kaiseki Menu & Jazz Trio
2024年12月31日のみ表示するStep into the New Year with an exquisite dining experience at Miku. Enjoy a special one-night-only osechi influenced kaiseki tasting menu by Chef de Cuisine Junnosuke Fujikawa, with standout dishes like Wagyu Beef & Aburi Lobster Tail poached in dashi butter. The special kaiseki menu is priced at $200 per person. Choose from three seatings: the first includes both à la carte and tasting menu options, while the second and third seatings feature the tasting menu exclusively. Receive complimentary sparkling wine when you reserve the NYE Experience. A $75 cancellation fee applies for no-shows or cancellations within 48 hours. Live entertainment will be provided by the Chris Platt Jazz Trio! Reserve now!Holiday 7-Course Kaiseki Menu
2024年12月1日〜2024年12月30日Miku Toronto is offering a luxurious 7-course holiday Kaiseki from December 1st to 30th, priced at $175 per person. Crafted by Chef de Cuisine Junnosuke Fujikawa, the menu features exquisite dishes such as Wagyu Tartare with Acadian caviar, Lobster Aonori Tempura, and a decadent selection of Aburi-style sushi. Highlights include Swordfish and Shrimp in Kaisen Yuzu Dashi Broth, Sukiyaki-style A5 Awaji Wagyu, and a delightful Matcha Croissant Bread Pudding with Strawberry Vanilla Ice Cream. Elevate your experience with optional wine and sake pairings. A true celebration of seasonal flavours. Available exclusively during dinner service.
人気のお料理
ダイナー3,111人による評価
総合評価
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされたダイナーのみです
4.7
- 4.7料理
- 4.7サービス
- 4.5雰囲気
- 4.2