Owasso, OKにある現在地周辺のベストレストラン
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(67)
本日26回予約が入りました。
Our name - SMOKE. Woodfire Grill - signifies the unique dining experience we offer our guests here in Tulsa. Each of the proteins we use in our dishes have either been prepared over the open flame of our woodfire grill or slow smoked. And, if you prefer, you are welcome to enjoy a different kind of smoke in our hermetically sealed cigar lounge before after or during your meal. Our guests are free to choose one of our premium cigar options from our humidor or bring their own.
Our cuisine is described as “Inspired American” in genre and “Locally Sourced” in philosophy and ingredients. We believe that changing the dishes on our menu seasonally not only allows us to continue to use only the freshest ingredients but also gives our creative culinary team the opportunity to continually “wow” our regular guests. Each dish is a unique creation and is designed to delight the senses in sight, texture, temperature and taste.
MAD Eats is an exciting new diner concept by Chef/Owner Erik Reynolds of SMOKE Woodfire Grill focused on offering a family-friendly atmosphere with creative, Chef driven, diner-style food. Expect the unexpected with a modern twist to your favorite diner foods. MAD Eats will feature an all day brunch seven days a week with daily mimosa and bloody Mary specials. You can also expect homemade pies and the craziest milkshakes in town! The diner will also feature a variety of local beers, frozen cocktails, and 'boozy shakes' for the grownups to enjoy, plus outside seating with fun games like Corn-hole, giant Jenga, and connect-four.
本日31回予約が入りました。
Embark on a culinary journey inspired by the vibrant food and beverage scene of Mexico City. Located in Tulsa's historic Greenwood district, our wood-fired grill and agave-based spirits bring Mexico's flavors, energy, and warmth to your plate.
At Noche, dining is more than a meal-it's an immersive experience. Whether you're catching up with friends over our mouthwatering margaritas, snacking on some totopos and guac, or digging into our more hearty dishes, you'll be greeted with a warm welcome and lively energy as soon as you step through our doors.
Our space opens up to the energetic scene of ONEOK Field, home of the Tulsa Drillers. Lounge and patio dining are available.
本日37回予約が入りました。
The Wild Fork in Tulsa, Oklahoma has been open since 1995, the brainchild of two friends, Julie Woolman and Kim Michie. Located in Utica Square, the restaurant still maintains much of the character its predecessor left behind, but the kitchen has been updated and the menu is continuously revised. When the weather is nice, the patio is open and dogs are more than welcome to visit The Wild Fork with their owners.There is a complete wine list to order from at The Wild Fork. A popular lunch item is the Wild Caesar salad served with olives, feta, artichokes and parmesan. For something a bit heavier, try our lobster pasta with lemon butter sauce, toasted bread crumbs and capers.
本日28回予約が入りました。
Barons on 1st is an homage to Tulsa's rich history and influences. We are an American restaurant and lounge where the spirit of legendary risk-takers and visionaries inspires Chef Justin Donaldson to serve bold, unique dishes not typically seen in fine dining. Celebrate the influences that shaped Tulsa while enjoying elevated and eclectic cuisine, crafted cocktails in our stylish lounge, and an elegant ambience that melds tradition with modernity. Here, the legacy of the oil barons and their adventurous spirit lives on.
本日42回予約が入りました。
「Inspired American」
「Inspired American」メニューとは、提供されるものはすべてレストラン内で作られ、冷凍食品(アイスクリームを除く)は使用していない料理を意味します。料理、ソース、スパイス入りケチャップ、そしてプレゼンテーションは、すべてエグゼクティブシェフErik Reynoldsによるオリジナルです。シェフのErikは「タルサのベストシェフ」に、SMOKEは「最優秀タルサレストラン」に選ばれました。
「Locally Sourced」
「Locally Sourced」はすべて地域で育った質の高い自然食材を使うことを意味し ます。タルサ地域のビジネスを支援しながら、新鮮かつ最高品質の地元産食材を提供することにこだわっています。シェフは新鮮な地元食材を使い、ステーキは牧草で育ったオクラホマビーフで毎日店内でカットされています。Tulsaでは最高レベルのアート、ライブ音楽、クラフトビールも楽しめます。
ぜひお越しください。
本日20回予約が入りました。
タルサの主要ショッピング街、ユティカ・スクエアの心地良い片隅に位置するPolo Grillは、お客様の期待を上回る隠れ家的なレストランです。オーナーシェフのロバート・メリフィールドは、その斬新な料理と顧客志向の一流サービスをもって、30年間に渡りオクラホマ州の高級ダイニングシーンを担ってきました。ワイン愛好家も夢見るような受賞歴のあるワインリストには、食事を引き立てる1200種類以上のワインが並びます。季節の魚介料理やプライムステーキ(米農務省からプライム級と格付けされた極上のステーキ)がオーナーシェフ、ロバート・メリフィールドの人気料理となります。
本日13回予約が入りました。
歴史あるアンバサダーホテルの下階にあるChalkboard(チョークボード)は、居心地のよいレストランで、コンチネンタル&ヨーロピアンメニューを提供しています。Chalkboardはタルサの高級レストランとして個室3室も併設し、フルサービスのケータリングも提供しています。Chalkboardは年中無休で朝食、ランチ、ディナータイムに営業しています。ダウンタウンの観劇前に立ち寄れるChalkboardバーでは、定番カクテルを用意しています。Chalkboardは地元の人も出張中のビジネスマンも楽しい会話とおいしい食事を楽しめる素晴らしい場所です。