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Diners’ Choice Awardsは、他のダイナーが予約や食事をしたお店と評価・口コミに基づいて決定されます。認証済みダイナーのみが OpenTable で評価・口コミを残すことができます。このため、OpenTable のデータには嘘がありません。

  1. Lucio's BYOB & Grillの写真

    Lucio's BYOB & Grill

    価格:普通
    アメリカ料理
    4.9
    (1,277)
    Lucio's is a hidden gem that takes the art of New American cuisine to new heights and offers a refined yet intimate dining experience, perfect for any occasion. Specializing in a menu that celebrates the best of both seafood and meats, every dish is crafted by our Chef using the freshest, locally sourced ingredients transforming them into bold, flavorful creations.
    The warm and inviting atmosphere, combined with exceptional service, make the perfect spot for a memorable dinning experience.
  2. Marchの写真

    March

    価格:非常に高い
    地中海料理
    4.8
    (77)
    In the heart of Houston’s Montrose neighborhood, MARCH Restaurant is an intimate Mediterranean restaurant from Chef Felipe Riccio. Serving both 6 and 9 course tasting menus, we study the gastronomy, history, and cultures of the region to answer the question:
    “What is Mediterranean cuisine?”
    After many years of personal and professional exploration of the Mediterranean – including extended stints at three-Michelin-starred Osteria Francescana and Azurmendi –Felipe has brought this spirit of exploration back to his home in Houston.
    The word ‘MARCH’ signifies an area of land on the border between two territories; a frontier between realms. The menu is the team’s love letter to the Mediterranean where we will explore the unique, layered evolution of its many connected cuisines, with beverage pairings/selections artfully curated by partner and Master Sommelier, June Rodil, and the acclaimed beverage team.
  1. ChopnBlokの写真

    ChopnBlok

    価格:普通
    アフリカ料理
    4.8
    (257)
    Created by 2024 James Beard Emerging Chef Nominee, Ope Amosu, ChòpnBlọk is a nationally acclaimed restaurant that carefully unveils the West African culinary experience, serving fresh proteins, vegetables, grains, and beverages that are prepared under a West African flavor profile, packaged in a local, contemporary fashion.
    Freshness and integrity are embedded in our culture. We selectively source our ingredients and work with partners to procure natural, high-quality meats and vegetables.
    At its core, ChòpnBlọk is the cultural crossroads where local communities and West African culinary traditions intersect, to deliver a convenient, hospitable food experience with exquisite taste.
  2. BCN Taste & Traditionの写真

    BCN Taste & Tradition

    価格:非常に高い
    スペイン料理
    4.8
    (1,944)
    6名以上の予約にはクレジットカード情報が必要となります。予約時間の48時間前以降にキャンセルした場合、または予約の24時間前以降にグループの人数が減った場合は、1名につき50ドル(USD)の手数料が課金されます。予約を別の名前に変更する場合には、手数料はかかりません。BCN Taste & Traditionは、バルセロナのレストランのように、スペインの伝統料理とモダンな料理を融合させた料理を提供しています。シェフLuis Rogerは、 - elBulliでミシュラン・シェフのフェラン・アドリアの下で訓練を受け - 有名な料理学校Aula Gastronomica de l’Emporadaで教鞭を執ったスペインのジローナから移り住んできたばかりです。 1920年代のビクトリア朝様式の家屋を利用し、トレンディなモントローズ/美術館地区に位置しています(4210 Roseland St.)。BCN Taste & Traditionでは、比類のないサービスで本格的なスペインスタイルのダイニングを楽しめます。メニューには、スペインを国際舞台に登場させる、すべての最先端を行く素晴らしい高級料理を用意しています。
  1. Brennan's of Houstonの写真

    Brennan's of Houston

    価格:非常に高い
    アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部)
    4.7
    (3,892)
    ニューオーリンズにある世界的に有名なCommander’s Palaceの姉妹店として1967年にオープンして以来、Brennan's of Houstonは思い出に残る食事と南部そのもののおもてなしを提供する市内屈指のレストランへと成長しました。
  2. Clark's Oyster Bar - Houstonの写真

    Clark's Oyster Bar - Houston

    価格:高い
    シーフード・海鮮料理
    4.9
    (486)
    Located in a former auto shop in the vibrant Montrose neighborhood near The Menil Collection and Museum District, Clark’s Houston is the third and largest location of our popular neighborhood oyster bar and seafood restaurant. Opened in Fall 2023, Clark’s features freshly shucked oysters, crudo, lobster roll, daily fish specials, caviar and blini, bowls of chowder and cioppino as well as a much-loved burger and shoestring fries.
    The restaurant specializes in martinis and signature cocktails as well as an extensive Champagne and wine list. The design is light, bright, and airy with nautically-themed touches including a centerpiece fish tank, teak wood furniture, bright white walls, and blue and turquoise tones.
    In addition to a marble-topped oyster bar and dining room, there’s a large, covered patio for prime people watching and oyster slurping. Clark’s Houston also offers a semi-private dining room for special occasions and events.
  1. Dokoの写真

    Doko

    価格:非常に高い
    日本料理
    4.7
    (40)
    A Japanese-centric approach to food: blending the core flavors and ingredients of various cuisines with Japanese culinary techniques, presentation, and sensibilities. This fusion could manifest in several ways, including ingredient selection, preparation methods, and aesthetic considerations.
  2. Floraの写真

    Flora

    価格:普通
    メキシコ料理
    4.8
    (909)
    While breathtaking park views and 40+ chandeliers are enough to make anyone fall in love with this glass treehouse, this dining destination also offers a top-notch culinary experience that explores the flavors and energy of the small towns of Mexico with a Texas touch. FLORA’s contemporary approach reimagines what Mexican food can be – offering familiar flavors and iconic dishes, newly interpreted. FLORA strips away the formality of dining with a focus on clean, organic, high-quality food made with love, made by hand. The stunning brass and marble bar, teeming with tequila and mezcal, sets the tone for a lively social scene and the unparalleled outdoor terrace is the quintessential Houston outdoor dining experience. For parties of 7+ guests, please submit a private dining request. Out of respect for our chandeliers, we do not allow balloons. We ask that you celebrate your special occasions with our desserts as we do not allow outside cakes. We ask that you leave your pets at home.
  1. Rosie Cannonballの写真

    Rosie Cannonball

    価格:高い
    アメリカ料理(コンテンポラリー)
    4.8
    (91)
    At Rosie Cannonball, we’re serving European comfort food in a lively atmosphere. The restaurant celebrates the origins of cooking through open, live fire and is centered around a wood-burning oven and grill.
    The menu draws inspiration from individual ingredients: local vegetables, pastas and pizzas, simple seafood and locally-sourced meat cooked over live fire.
    Master Sommelier June Rodil curated an expansive list of delicious wines with a strong Italian, Spanish and French focus from their favorite producers new and old, along with options from progressive New World producers.
    The cocktail menu has strong Italian influences, mirroring the focus of the food.
    Chef de Cuisine: Matt Hamilton
    Sous Chef: Karla Moreno
    Executive Pastry Chef: Samantha Mendoza
    General Manager: Brandi Kinney
    Front of House Managers: Lauren Allen
    Goodnight Hospitality Partners: Bailey & Peter McCarthy, Felipe Riccio, June Rodil
  2. Roost Houstonの写真

    Roost Houston

    価格:普通
    アメリカ料理(コンテンポラリー)
    4.7
    (546)
    Nominated by Food and Wine Magazine as best chef southwest and 4 time winner of the Houston Iron Fork competition, Roost is slowly standing in a class of its own. With accolades like winner of the Food Networks Beat Bobby Flay and competing on Guy's Grocery Games, local Chef Kevin Naderi loves developing global flavors and serving his hometown.
    Roost’s 50-seat space is cozy and unpretentious, amid walls paneled with old shutters and Edison-like light fixtures. Roost’s rustic and diverse menu is revised every five weeks, inspired by local availability of farm-fresh seasonal ingredients and flavors of the world, including the American South, Asia, and from the Middle East, taking advantage of Chef Naderi’s Persian heritage.
    With over 13 years of serving Houston, we are proud to be a delicious option for our incredible city, and we truly looking forward to giving you a casual- fine dining experience.

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よく寄せられる質問

モントローズ​のベストレストランで特別なシーンをお祝いしましょう。OpenTable ダイナーのオススメはFlora​、Mexican Sugar Montrose - Regent Square​、BCN Taste & Tradition​です。

2025年4月1日​現在、モントローズでは​52店舗が加盟しています。 「テラス席」、「デート」、「ペット可」などのワードで絞込み検索してみましょう。

OpenTable ではさまざまなジャンルの料理が見つかります。 フランス料理, イタリア料理, 寿司, メキシコ料理, アメリカ料理​などからお選びいただけます。 絞込み検索で今の気分にピッタリの料理を見つけて予約を入れましょう。

​はい。OpenTable は、モントローズでToast, Postmates, Uber Eats, Olo, ChowNow​のデリバリー対応店舗とパートナー提携しています。

はい、テイクアウトがご利用可能な近くのお店もご覧いただけます。

はい。OpenTable ではモントローズ​のトップレストランを無料で簡単にご予約いただけます。ご予約は OpenTable からでもお店に直接入れることもできます。

はい、可能です。お近くのレストランのメニューをご覧いただけるよう、外部パートナーと提携しています。

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