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Mazzi's Italian Food Restaurant
最高評価の料理
価格:普通
イタリア料理
4.6
(424)
Since 1970... It has been our pleasure to serve the freshest and most delicious Italian and Sicilian food available. It really started before 1970, when Tommaso "Mazzi" Ernandes decided to set out from his home in Favignana, a little island about 12 miles off the westernmost tip of Sicily. His son, Frank, attended the University of Oregon in Eugene and, after graduating, decided to open a little Italian restaurant named after his father. Papa wanted to be where the action was and took Mama with him. They loved to help around the restaurant. ​Many of our recipes are adapted from the families of Papa and Mama Mazzi, and originate from Favignana. Each dish carries the homemade stamp of quality usually found only in the Italian home kitchen. That is why we like to say that when you are at Mazzi's, you are in our home. The food is made for you as it has always been prepared for our own family. We use the finest ingredients we can buy. Our vegetables are fresh and, when in season, usually from our own farm or the local area. The fresh basil, which is the main ingredient in our pesto, is grown on our own family farm. Our tomato products are grown and packed by a small Italian family-owned farm. Our bread is baked in our kitchen early each morning. We make our Italian sausage according to the recipe from our cousin, Franco Ernandes of Favignana, and our fettuccine is made daily on a little pasta machine from Italy. So, when we say "We hope you enjoy our food," we want you to know that we are talking about the food of our family, our history, our heritage.

  1. Marcheの写真

    Marche

    価格:高い
    アメリカ地方料理(北西部)
    4.6
    (2,830)
    オレゴン州ユージーンに位置するMarcheは1998年8月にオープンしました。80席のレストランには、美しい薪オーブンを備えたオープンキッチンがあります。スタイリッシュなバー、日よけとパラソルの備わる広い屋外ダイニングエリアがあり、ハーブや食用花の庭園に囲まれています。Marcheは、市場を意味するフランス語からその名を取りました。この言葉は、賑やかなフィフス・ストリート・マーケットの店舗について語り、何よりも、私達の料理の理念です。メニューは、ファーマーズマーケットで見かける新鮮で旬の地元の食材を用いています。Marcheは、最高の状態の食材のみを使用することに専念しており、四季の移り変わりに応じて変化するメニューを提供しています。Marcheは、入手可能な最高級の最もヘルシーな食材を用いることにこだわっています。そのために、有機農産物または無農薬農産物を使用しています。調理法はフランス流で、しっかり味付けし、シンプルながら美しい盛り付けがなされています。
  2. Gordon Tavernの写真

    Gordon Tavern

    価格:高い
    アメリカ料理
    4.5
    (802)
    Classic American Comfort Food with a North West Flair
    Situated on the main floor of the Gordon Hotel, The Gordon Tavern is an oasis of Americana. The modern decor with rustic undertones, features natural wood accents and serves as the perfect backdrop to a rich and clever menu of classic American comfort food with a northwest flair.
    Expect generous and crowd-pleasing appetizers meant for sharing. Extensive craft beer offerings are a must as well as original handcrafted cocktails. In addition to a lunch and dinner, The Gordon Tavern offers a generous early and late happy hour as well as brunch.

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よく寄せられる質問

ユージーン​のお子様連れOKのレストランはGordon Tavern​、North Fork Tavern​、Marche​です。

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