評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされ たダイナーのみです
4.5
- 4.5料理
- 4.6サービス
- 4.5雰囲気
- 4.1コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
料理長:Ron Anderson
OpenTable 編集部より: Come to Palace Kitchen for wood-fired Pacific Northwest dishes starring fresh ingredients from owner and James Beard Award-winning chef Tom Douglas’s farm. Start with the goat cheese lavender fondue before moving on to hits like chicken wings and a whole Idaho rainbow trout. Add in creative cocktails and a warm space with a massive Rococo-style bacchanal painting, and it’s easy to see why the restaurant is a Seattle late-night industry darling.
イベントにお使いください
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされ たダイナーのみです
騒音レベル • 普通
シアトル
アメリカ料理
Robert
シアトル・イースタンワシントン
評価・口コミ (4)
評価・口コミ (4)
1日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Judith
シアトル・イースタンワシントン
評価・口コミ (10)