評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされ たダイナーのみです
- 4.5料理
- 4.6サービス
- 4.5雰囲気
- 4.2コストパフォーマンス
騒音レベル • 普通
料理長:Ron Anderson
OpenTable 編集部より: Come to Palace Kitchen for wood-fired Pacific Northwest dishes starring fresh ingredients from owner and James Beard Award-winning chef Tom Douglas’s farm. Start with the goat cheese lavender fondue before moving on to hits like chicken wings and a whole Idaho rainbow trout. Add in creative cocktails and a warm space with a massive Rococo-style bacchanal painting, and it’s easy to see why the restaurant is a Seattle late-night industry darling.
イベントにお使いください
評価・口コミを投稿できるのは、このレストランでお食事をされ たダイナーのみです
騒音レベル • 普通
シアトル
アメリカ料理
Dj
シアトル・イースタンワシントン
評価・口コミ (19)
評価・口コミ (19)
本日ご来店
この情報は役に立ちましたか?
TOM
VIPシアトル・イースタンワシントン
評価・口コミ (14)
評価・口コミ (14)
本日ご来店
この情報は役に立ちましたか?
Jackson
VIPロンドン
評価・口コミ (4)
評価・口コミ (4)
1日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
Brian
シアトル・イースタンワシントン
評価・口コミ (3)
評価・口コミ (3)
3日前にご来店
この情報は役に立ちましたか?
John
シャーロット
評価・口コミ (5)
評価・口コミ (5)
4日前にご来店