Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Near North​のベスト京料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(40)

RPM Steakの写真
4.7
素晴らしい(6147)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • リバー・ノース(シカゴ)
本日118回予約が入りました。
Bill&Giuliana Rancic、Doug Psaltis、Lettuce Entertain Youによるモダンなステーキハウスです。
The Evieの写真
4.8
素晴らしい(750)
価格:高い
• Kyoto-style • リバー・ノース(シカゴ)
本日89回予約が入りました。
Led by a team of lifelong Chicago restaurant figures, The Evie is a locally-owned upscale dining destination located at the heart of the Magnificent Mile. Led by Partner George Archos (Wildberry Café), Chef-Partner Nick Nitti (Forno Rosso, Lucia Rose, Cucina 3 Italian), and Executive Chef Phil Rubino (Spiaggia, L2O, Cicchetti), the restaurant provides city locals and visitors a place to unwind and indulge while overlooking iconic Michigan Avenue. Named after George’s mother and daughter, the concept puts family at the forefront, with an emphasis on warm, Midwestern hospitality. Evie offers full lunch/dinner and weekend brunch, presenting a menu of reimagined American classics and city favorites, spotlighting dishes like chef-crafted sushi rolls, freshly baked breads, Chicago-style Wagyu hotdogs, and USDA prime steaks. Complementing the menu, our dynamic beverage program weaves together seasonality and elegance, featuring an array of classic and craft cocktails, sake, beer & wine.
Shaw's Crab House & Oyster Bar - Chicagoの写真
4.8
素晴らしい(14275)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • リバー・ノース(シカゴ)
本日151回予約が入りました。
Shaw's Crab Houseはシーフードが専門の活気ある大型レストランです。Shawのマネジメントチームは定番料理に加え、旬の季節が限られているパシフィックサーモン、新鮮なキングクラブ、ワカサギなどのメニューにも力を入れています。Open Table からご予約の場合は、Shawのメインダイニングルームの席を用意しています。オイスターバーは全席先着順となります。
TAO Asian Bistro - Chicagoの写真
4.6
素晴らしい(3206)
価格:高い
• Kyoto-style • リバー・ノース(シカゴ)
本日42回予約が入りました。
TAO Chicago offers guests a sensual trip through the cuisines of Asia. The design-driven restaurant and adjoining nightclub is inspired by the original TAO locations in New York City, Las Vegas and Los Angeles. TAO Chicago features multiple levels, creating dynamic spaces within the historic building’s shell, while adding TAO’s Asian-influenced DNA to the restaurant, lounge and nightclub including murals by artist Hush and TAO’s signature 16-foot-tall Quan Yin statue anchoring one end of the dining room. TAO Chicago’s restaurant menu, created by TAO Group Partner and Chef Ralph Scamardella , is complete with Pan-Asian offerings from the sea, sky and land including signature dishes like Satay of Chilean Sea Bass, Crispy Rice Tuna and a Wagyu Rib-Eye.
Sunda New Asian – River Northの写真
4.6
素晴らしい(7401)
価格:高い
• Kyoto-style • リバー・ノース(シカゴ)
本日101回予約が入りました。
シカゴの賑やかなリバー・ノース周辺に位置するSundaは、モダンなアジア料理と中西部のおもてなしを組み合わせた受賞歴のあるコンセプトをもつ、ミシュラン推奨のRockit Ranch Productions系列のレストランで、日本、中国、ベトナム、カンボジア、インドネシア、タイ、フィリピンなどの伝統料理からインスピレーションを得たモダンなメニューを提供しています。Best New Restaurant、Chicago’s Sexiest Restaurantなどの数々の賞も受賞しています。エグゼクティブシェフJess DeGuzmanによる素晴らしい料理、有名デザイナーTony Chiによる洗練されたインテリアが特徴で、シックかつ居心地の良い雰囲気が漂います。Sundaでは200席を超える座席を用意しており、急速にシカゴのダイニングシーンの主流となりつつあります。
Tantaの写真
4.7
素晴らしい(5060)
価格:高い
• Kyoto-style • リバー・ノース(シカゴ)
本日72回予約が入りました。
Tantaは、シカゴでペルーの風味と文化を共有することに専念しています。ダウンタウンの楽しくカジュアルかつ親しみやすい雰囲気の中で、本格的なペルー料理やドリンクを提供しています。地元産の食材と持続可能な農業や漁業に敏感である供給業者を使用し、カジュアルでありながら知識豊富で、誠実かつ気配りのあるサービスを提供しています。 Tantaには、それぞれ10名まで着席できるシェフズテーブルが2つあります。シェフズテーブルは、食事をしながらシェフがペルー料理を創造するのを眺められるセビチェバーと、オープンキッチン間にあるメインダイニングルームに位置しています。 AcurioとTanta ChicagoのシェフJesus Delgadoの創作メニューは、料理を介してペルー横断の旅に連れて行ってくれます。太平洋からアンデス山脈を通り抜けて砂漠やアマゾンまで、Tantaはペルーの文化を作り出す多様な地形や民族性を讃えます。
The Omakase Room at Sushi-sanの写真
4.9
素晴らしい(69)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • リバー・ノース(シカゴ)
本日5回予約が入りました。
The Omakase Room at Sushi-san is a culmination of Master Sushi Chefs Kaze Chan and Shigeru Kitano’s combined experience defining the Chicago sushi scene. While the menu and service are informed by tradition, guests can expect a transcendent experience that breaks down the formality and austerity usually accompanying omakase dining. Each dinner in the warm, modern, and intimate ten-seat space features luxury ingredients from around the world. Sophisticated and carefully curated beverage pairings are available to complement the meal.
Gyu-Kaku Japanese BBQ - Chicago, IL | Streeterville (Magnificent Mile)の写真
4.7
素晴らしい(2328)
価格:高い
• Kyoto-style • リバー・ノース(シカゴ)
本日42回予約が入りました。
Gyu-Kakuはシカゴのストリータービルにある日本式の焼肉屋です。焼肉には冷凍肉を一切使用せず、新鮮で美味しい上質な肉を使用しています。肉を焼きながらよく冷えたビールをお楽しみください。ハッピーアワーには食べ物や飲み物のお得な割引を提供しています。
Rebarの写真
4.1
とても良い(215)
価格:高い
• Kyoto-style • リバー・ノース(シカゴ)
本日9回予約が入りました。
This chic, sophisticated lounge and bar in downtown Chicago located on the mezzanine level of our luxury hotel offers a vibrant atmosphere in which to enjoy captivating views of the Chicago River & Michigan Avenue Bridge.An extensive wine, beer, and small-batch spirits list – thoughtfully curated to spotlight leading trends – along with an impressive craft cocktail program, will appeal to those seeking comfort in familiarity or those craving an adventure. Join us for REBAR ReMixed on Friday and Saturday evenings where we provide LIVE DJ entertainment and bottle specials from 9 pm - 1 am.
Lure Fishbar - Chicagoの写真
4.6
素晴らしい(234)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • リバー・ノース(シカゴ)
本日9回予約が入りました。
Lure Fishbar is a seafood restaurant offering not only the freshest fish selections from around the world but also a complete raw bar with rotating oyster selection, and a world class sushi program.Join us for the Happy Hour in our Bar & Lounge. No Reseravtions. We look forward to hosting you!
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ