Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

Lower East Side​のベスト京料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(64)

BONDSTの写真
4.8
素晴らしい(3162)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • ノーホー
本日85回予約が入りました。
ノーホーに位置するBONDSTは、トレンディーなダウンタウンのレストランで、温かくシンプルな内装です。ヨーロッパ料理とアジア料理をアレンジした新しい和食を提供しています。BONDSTはシティサーチの2007年、2008年度「ニューヨーク市のベスト寿司部門」のオーディエンス賞、2008年度「ニューヨーク市のベストマティーニ部門」のオーディエンス賞を受賞しました。
Sake No Hanaの写真
4.5
非常に良い(539)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • ノリータ
本日14回予約が入りました。
Occupying a dramatic, festive space beneath the catwalk entry of Moxy Lower East Side, Japanese restaurant Sake no Hana serves free-spirited izakaya dishes invigorated with New York attitude. With a shareable menu of grilled teppanyaki dishes, yakitori skewers, Wagyu beef, creative sushi rolls, and a curated list of sakes, beers, and cocktails highlighting Japanese spirits. The space buzzes with alluring energy perfect for any celebration.
Nami Nori West Villageの写真
4.8
素晴らしい(44)
価格:高い
• Kyoto-style • グリニッジ ・ ヴィレッジ
本日74回予約が入りました。
Nami Nori is a casual, Japanese restaurant specializing in open-style temaki hand rolls, in the West Village. The menu features signature hand rolls, including crunchy varieties, as well as classic versions, and a special vegan section. Japanese-inspired snacks and desserts are also on offer. Beer, sake and wine are available both on tap and by the bottle.
Catch New Yorkの写真
4.5
非常に良い(10134)
価格:高い
• Kyoto-style • ミート パッキング ・ ディストリクト
本日161回予約が入りました。
CATCHは、クラシックなシーフードを洗練しつつも親しみやすい料理に仕立てた現代的な表現が特徴です。2フロアにまたがり275席を用意するレストランでは、明るくくっきりとした複合的な色調を持つ料理を用意し、常連客にもユニークなダイニング体験を提供しています。オープンキッチンや共用ダイニングテーブルがレストランの居心地の良い雰囲気をさらに盛り上げています。
Oceans - New Yorkの写真
4.8
素晴らしい(1801)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • ユニオン ・ スクエア
本日61回予約が入りました。
Oceans, a locally and globally inspired seafood restaurant, was founded by Vancouver’s award-winning Toptable Group with the philosophy of creating a timeless and approachable dining experience. Executive Chef Andy Kitko sets the vision for the menu inspired by the Pacific, Atlantic, and Mediterranean shores that will feature the freshest catches available all accented by seasonal ingredients.
Nobu Fifty Sevenの写真
4.7
素晴らしい(6074)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • ミッドタウン ウエスト
本日226回予約が入りました。
多くの期待に応える形で2005年の夏にオープンしたNobu Fifty Sevenは、伝説のシェフ、松久信幸の最初のニューヨーク・アップタウンのレストランです。ノブの共同所有者は、彼の長年のパートナーである、有名なレストランタのドリュー・ニウポレント、オスカー受賞俳優のロバート・デ・ニーロ、ハリウッドの映画プロデューサーのマイアー・テパーです。レストランでは、ティラディート・ノブスタイル、ブラックコッド・ミソ、火鉢テーブルなどの古典的な料理とともに、新しいスタイルのノブの代表的な日本料理を紹介しています。ニューヨーク・タイムズの3つ星を獲得したレストランです。 Nobu Fifty Sevenはデビッド・ロックウェルによるデザインで、アジアを流れる川の姿や流動性を連想させます。アワビの貝殻のシャンデリア、テラゾータイルとスライスした竹材、焦げた灰のテーブル、日本のキルト生地などを採用した曲線と細部にこだわったインテリアです。日本から輸入された酒の樽が1階のバーカウンター越しにそびえ立ち、ゲストを2階のダイニングルームへ導きます。光沢のある木材、豊かな色合い、穏やかな照明が優雅さと洗練された雰囲気を演出しています。
The Denの写真
4.4
非常に良い(33)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • トライベッカ
本日3回予約が入りました。
The Den, an exclusive hidden sushi concept located inside Azabu New York. Helmed by Tokyo-trained chef, Toshihide Terado, curating an unforgettable Omakase experience. Operating with the Japanese spirit of Omotenashi as our guiding compass, The Den elevates the local culinary scene with authentic Japanese cuisine and transportive experiences. Enjoy our authentic Edomae sushi with us. Located inside Azabu New York on a beautiful cobblestone street of Tribeca neighborhood.
Blue Ribbon Sushi Izakayaの写真
4.6
素晴らしい(1035)
価格:普通
• Kyoto-style • ローワー イースト サイド
本日35回予約が入りました。
Blue Ribbon Sushi Izakayaは、賑やかなローワーイーストサイドに位置し、日本から毎日空輸便で取り寄せる新鮮な魚を提供する寿司バー、受賞歴のあるフライドチキン、和食小料理、独創的なメインディッシュなど多彩なメニューを提供しています。Blue Ribbon Sushi Izakayaでは種類豊富なワインと日本酒を取り揃えたフルバーを用意し、夜遅くまで営業しています。
Azabu New Yorkの写真
4.5
非常に良い(282)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • トライベッカ
本日18回予約が入りました。
**The Sushi Bar is for OMAKASE, only****For SUSHI BAR seating, please call the restaurant (212)-274-0428. Other reservations will be for the tables****Following the custom in Japan, our service staff is fully compensated by Sushi Azabu. Therefore, gratuities are not accepted. ****We will only hold your seats for 15 minutes. Please call the restaurant if you are running late**
The Bazaar by José Andrés - New Yorkの写真
4.7
素晴らしい(357)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • NoMad
本日32回予約が入りました。
The Bazaar is a culinary journey 400 years in the making. Inspired by a group of samurai who sailed from Japan to Spain for an audience with the king, Chef José Andrés takes guests through the two cultures’ deep respect for ingredients and dedication to technique. Start your experience at The Bazaar Bar downstairs before voyaging up to the main dining room—a warm and theatrical culmination set within The Ritz-Carlton New York, NoMad.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ