Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. New Jersey

Edgewater​のベスト京料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(61)

Nobu Fifty Sevenの写真
4.7
素晴らしい(6074)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • ミッドタウン ウエスト
本日214回予約が入りました。
多くの期待に応える形で2005年の夏にオープンしたNobu Fifty Sevenは、伝説のシェフ、松久信幸の最初のニューヨーク・アップタウンのレストランです。ノブの共同所有者は、彼の長年のパートナーである、有名なレストランタのドリュー・ニウポレント、オスカー受賞俳優のロバート・デ・ニーロ、ハリウッドの映画プロデューサーのマイアー・テパーです。レストランでは、ティラディート・ノブスタイル、ブラックコッド・ミソ、火鉢テーブルなどの古典的な料理とともに、新しいスタイルのノブの代表的な日本料理を紹介しています。ニューヨーク・タイムズの3つ星を獲得したレストランです。 Nobu Fifty Sevenはデビッド・ロックウェルによるデザインで、アジアを流れる川の姿や流動性を連想させます。アワビの貝殻のシャンデリア、テラゾータイルとスライスした竹材、焦げた灰のテーブル、日本のキルト生地などを採用した曲線と細部にこだわったインテリアです。日本から輸入された酒の樽が1階のバーカウンター越しにそびえ立ち、ゲストを2階のダイニングルームへ導きます。光沢のある木材、豊かな色合い、穏やかな照明が優雅さと洗練された雰囲気を演出しています。
Catch New Yorkの写真
4.5
非常に良い(10136)
価格:高い
• Kyoto-style • ミート パッキング ・ ディストリクト
本日165回予約が入りました。
CATCHは、クラシックなシーフードを洗練しつつも親しみやすい料理に仕立てた現代的な表現が特徴です。2フロアにまたがり275席を用意するレストランでは、明るくくっきりとした複合的な色調を持つ料理を用意し、常連客にもユニークなダイニング体験を提供しています。オープンキッチンや共用ダイニングテーブルがレストランの居心地の良い雰囲気をさらに盛り上げています。
Sushi By Bou - Times Square NYC @ Sanctuary Hotelの写真
4.5
非常に良い(468)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • ミッドタウン ウエスト
本日20回予約が入りました。
Step into Sushi By Bou and discover the secrets of Tokyo's hidden alleys! Our curated Omakase, meaning "Chef's Choice," promises the mystery and allure of Japanese cuisine. Choose from our classic 12-course offering at $65, or indulge in the opulent 'Bougie' Omakase, $100 for 17 pieces. Our Times Square Bou is located behind a secret door adjacent to the Sanctuary Hotel. We feature a 30-minute accelerated seating for pre-show dinner or a fast meal before hitting Times Square. Elevate your experience with exotic cocktails and premium sake, perfect for sushi pairing. Date Nights, Birthdays, or intimate private seatings, let us whisk you away on a journey of urban mystique. Visit all of our unique locations, each with its own culture-inspired vibe! Reserve now to secure a coveted seat at Sushi By Bou.
Sushi Nozの写真
5.0
素晴らしい(4)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • アッパー イースト サイド
本日10回予約が入りました。
Craftsmanship at its finest is displayed at Sushi Noz, where guests experience our seasonal omakase menu curated nightly by Chef Nozomu Abe. Known as "Noz" to his friends, Abe-san is part of a movement from Japan advancing Edomae-style sushi, incorporating aging and preparation techniques that date back to Japan's Edo period. Upon entering the restaurant, guests are transported by the Sukiya-style wooden interior, which was assembled using more than a dozen types of cedar. The centerpiece of our first dining room is our 8-seat, 200-year-old hinoki wood sushi bar and traditional ice chest, where Chef Noz refrigerates the evening's neta selections. Our second dining room features a sushi bar made from tamo ash wood, which accommodates an additional 6 guests. We welcome our guests in true Japanese hospitality, offering two nightly seatings at each counter.
Sushi Yasakaの写真
4.8
素晴らしい(2709)
価格:高い
• Kyoto-style • アッパー ウエスト サイド
本日82回予約が入りました。
有機食材を使った質の高い美味しい料理が楽しめます。お客様の舌を唸らせるべく、地元の農家で作られた最高級の原料を休むことなく物色しています。 豊富に取り揃えた魚は、毎朝魚市場で吟味され、魚本来の風味と食感を保つべく伝統的な方法で下ろされます。総料理長の監督下で作られる料理は、お米・海藻選びから盛り付けに至るまで、どれもお客様への真摯な思いが伝わる一品となっています。顧客志向のレストランを目指す当店は、手厚いサービスを受けながら美味しい料理が楽しめる落ち着いた雰囲気のレストランです。素晴らしい食事の体験をしに是非ともご来店ください。 カウンター席をご希望の場合は、座席の位置をご指定ください。カウンター席の予約は電話でのみ受け付けていますので、予めご了承ください。
YAKINIKU TORAJIの写真
4.7
素晴らしい(186)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • ミッドタウン イースト
本日20回予約が入りました。
Toraji is a “yakiniku” style BBQ restaurant.Since our first shop has been established in 1995 in Tokyo, Ebisu area, we came a long way.Starting with “namuru” and “kimchi” Korean style steamed and pickeled vegetables, continuing with tongue, ribs and/or outside skirt, finishing with cold noodles or “pibimpab”korean style mixed rice .bowl. We are comited to provide you the “yakiniku” you want for the days you feel like having a “yakiniku”.We as pro won`t do any compromise in terms of ingredients, taste or service, Toraji will continue to promote the right way the yakiniku culture, bringing taste, happiness and health to our customers.
Crave Fishbar - UWSの写真
4.6
素晴らしい(2153)
価格:高い
• Kyoto-style • アッパー ウエスト サイド
本日42回予約が入りました。
Crave Fishbar(クレイブ・フィッシュバー)は洗練されていながら楽しい環境で、地元で捕れる魚介類を提供しています。持続可能で環境に配慮したレストラン&バーで、特に海洋生物を中心とした環境へのコミットメントを反映し、可能であれば季節ごとの有機栽培の食材を使用しています。ロングアイランドの漁師との関係を育み、ニューヨーク州モントークにある姉妹レストランのSouth Edison(サウス・エディソン)を通して支えられてきました。レストランは、海洋の持続可能性に関して全米のトップであるモントレーベイ水族館のニューヨーク市で唯一のパートナーです。 #オイスターグラム・ハッピーアワーの発祥の地であり、毎日16:00〜18:00にありとあらゆる東海岸と西海岸の牡蠣を1個あたり1ドル(USD)で提供しています。クラフトカクテルとビール、タップ・ワインで、お祭り気分でありながら厳選されたドリンクの体験を楽しめます。ワインリストには素晴らしい価値のある秘伝のワインが揃っています。 すべてのデザートとパンを毎日店内で作っています。
Blue Ribbon Sushi & Steakの写真
4.8
素晴らしい(201)
価格:高い
• Kyoto-style • チェルシー
本日33回予約が入りました。
Blue Ribbon Sushi & Steak combines traditional Japanese cuisine with a modern day steakhouse. Our menu is varied and extensive, and includes sushi and sashimi, as well as cooked entrees such as fish, lamb, steaks and chops. We feature Domestic and Japanese Wagyu. Blue Ribbon Sushi & Steak is located in midtown Manhattan, at the PENN 1 Building, across 33rd Street from Madison Square Garden and atop Penn Station. The restaurant is accessible from 33rd street, and from the newly renovated Penn Station and 34th Street via the lobby of PENN 1. We offer various seating areas - a sushi counter, a cocktail bar, the central dining room, and an outdoor patio (weather permitting).
The Bazaar by José Andrés - New Yorkの写真
4.7
素晴らしい(358)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • NoMad
本日30回予約が入りました。
The Bazaar is a culinary journey 400 years in the making. Inspired by a group of samurai who sailed from Japan to Spain for an audience with the king, Chef José Andrés takes guests through the two cultures’ deep respect for ingredients and dedication to technique. Start your experience at The Bazaar Bar downstairs before voyaging up to the main dining room—a warm and theatrical culmination set within The Ritz-Carlton New York, NoMad.
Fushimi Times Squareの写真
4.6
素晴らしい(320)
価格:高い
• Kyoto-style • ヘルズ・キッチン
本日30回予約が入りました。
Founded in 2003, Fushimi Japanese Group has been an atelier for contemporary Japanese-fusion transformation, serving masterfully crafted Japanese dishes with innovative French tastes and techniques in a modern-meets-traditional style. Fushimi aims to produce visionary Japanese-fusion dishes, using the highest quality ingredients and state-of-the-art methods. Hand-picked, fresh ingredients from local farms are shipped weekly to each location and are artistically handled by our expert chefs. The restaurant flaunts its exceptional menu, premium service, and its trendy ambiance and nightlife, making Fushimi Staten Island, Bay Ridge, Williamsburg, and the newly opened Times Square location a MUST-GO! Highly recommended by the Zagat Survey & Michelin Guide, Fushimi welcomes customers looking for innovative developments of traditional cuisines, Japanese food lovers, or simply anyone wanting to try something new.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ