Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Park Ridge​のベスト京料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(8)

Akahoshi Ramenの写真
4.8
素晴らしい(348)
価格:普通
• Kyoto-style • ローガン広場
本日12回予約が入りました。
Akahoshi Ramen is a humble ramen shop in the city of Chicago. Everything is made in the restaurant, including all soups, seasonings, toppings, and noodles. We are not an authentic ramen shop, though we value the history of ramen, and our ramen is influenced by its past and its future potential. The dish, popularized in Japan after World War 2, is symbolic of both struggle and perseverance. It is both a simple dish, and a fantastically complex one that we treat with reverence and respect. Roughly translating to “Red Star,” the name “Akahoshi” is a love letter to two cities; Sapporo, Hokkaido, where red stars adorn city monuments, and Chicago, Illinois, where the red star decorates the city flag. Our ramen is influenced by Japanese and American ideals in cooking. We hope you will join us to enjoy a bowl of ramen, made with the respect and passion it deserves.
Itokoの写真
4.7
素晴らしい(481)
価格:高い
• Kyoto-style • レイクビュー、イースト・レイクビュー
本日68回予約が入りました。
Situated in Lakeview's iconic Southport Corridor, Itoko is a neighborhood Japanese and robata restaurant from Gene Kato, Executive Chef of Momotaro. “Itoko” meaning “cousin” in Japanese, refers to the connection with Momotaro, located in the Fulton Market District. The menu features the high level of ingredients and technique that Chicago has come to expect from Chef Kato, alongside a beautiful interior curated for the Southport neighborhood. The menu itself features uniquely interpreted sushi rolls that allow the high-quality fish to be the star of the sushi experience. In addition, an innovative beverage menu with a focus on cocktails & highballs highlights the relationship between the technique of the food created by the kitchen and how this is complimented by the beverage selection.
Tenjinの写真
4.8
素晴らしい(73)
価格:普通
• Kyoto-style • リンカーンウッド
本日12回予約が入りました。
Ron of Japan Steakhouse - Northbrookの写真
4.2
非常に良い(1555)
価格:高い
• Kyoto-style • ノースブ ルック
本日49回予約が入りました。
Ron of Japan Steakhouse - Northbrookでは、シーフード、チキン、ステーキ、野菜の鉄板焼きなどの日本料理を、シェフがテーブルで華麗に調理するという素晴らしいダイニングの体験が共有できます。 大勢でも、単に贅沢な味を求めて来店する場合も、忘れられない夜となるでしょう。特別な日には、Ron of Japanで日本の食文化に触れながら、友人とおいしい料理を囲むようなユニークでかつ懐かしい感覚を楽しんでください。 Ron of Japanでは、修行を積んだシェフがクラシックな調理方法で大胆な味を生み出し、さわやかで美味しい鉄板焼きの珍しい技を披露します。
Di Pescaraの写真
4.5
非常に良い(5670)
価格:普通
• Kyoto-style • ノースブ ルック
本日77回予約が入りました。
Di Pescaraという名前は、新鮮な魚とシーフードで有名なアドリア海沿岸のイタリアの漁村に由来しています。チョップト・サラダ、アーモンド衣のホワイトフィッシュ、手巻き寿司などが特製料理です。毎日ランチとディナー時間に営業し、便利なドライブスルーのテイクアウトも可能です。プライベートダイニングルームが3室あり、14〜140名で利用できます。
Oh My Crabの写真
5.0
素晴らしい(0)
価格:高い
• Kyoto-style • フォスター北/ロジャース公園
本日3回予約が入りました。
Chicago's best seafood boil. Oh My Crab is family owned small restaurant with full variety of seafood boil flavors. We offer shrimp, clams , mussels , lobster tail , king crab , snow crab , crawfish and more . Our seafood boil is based famous cajun style seafood boil recipe originated from this famous location. Seafood boil is prepared in secret boil sauce and served with flavos of your choice. We have appetizers! We are also launching sushi menu very soon ( end of October 2024) . Try our restaurant you will not be disappointed. We are seafood boil . We boil you eat ! Our interior will put you in relaxed vibes and create amazing atmosphere. We hold parties and take reservationsz We are BYOB. We do take out and dine in.
Tanoshiiの写真
4.8
素晴らしい(368)
価格:普通
• Kyoto-style • アンダーソンビル
本日15回予約が入りました。
The BEST way to experience Tanoshii for two people is to order signature "fish and chips" appetizer and 3 Mike's special rolls. (Chefs choice) Tanoshii is often referred to as serving the best sushi in Chicago for over 13 years, crafting fresh Japanese classics in its bright eatery. For delicious starters signature appetizers "fish and chips" and "truffle rose" are highly recommended. Tanoshii’s owner Mike Ham who's also a master sushi chef offers dishes renowned for their deft of fresh ingredients, and omakase dishes. Omakase in different words means chef choice. Chef uses fresh fish for the day and uses their creativity to deliver you the best sushi experience. Tanoshii has been reviewed in the Our Chicago Food Blog and the Chicago Reader. Its welcoming setting features a sushi bar and take-out services
Nomu Restaurantの写真
価格:普通
• Kyoto-style • グレンビュー
本日11回予約が入りました。
At Nomu, the ambience is as chill as the laughter and conversations that fill the air. Drop by in your own style, and leave with a happy heart, a satisfied appetite, and a cheerful grin.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ