Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シアトル・イースタンワシントン

Laurelhurst​のベスト京料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(12)

Sushi Kappo Tamura - Dining Roomの写真
4.8
素晴らしい(1733)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • レイク ・ ユニオン/イーストレイク
本日8回予約が入りました。
地元や季節の食材を使うことは日本料理において最も重要な要素で、国際的な料理のコミュニティでも第一の原則となっています。Tamuraはその理念に真剣に取り組み、太平洋岸北西部の旬の食材を使用した本格的な日本料理を提供しています。 Tamuraは割烹スタイルのレストランで、料理はオープンキッチンで調理され迅速にテーブルまで運ばれます。活気のある雰囲気の中で、スタッフとゲストが料理などについての話します。お客様を知り、親しみがありながらもプロフェッショナルな対応でサービスを提供する最高のレストランになることを目標にしています。
Sushi Kashibaの写真
4.8
素晴らしい(818)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • ベルタウン、パイクプレイスマーケット
本日27回予約が入りました。
Sushi Kashiba is Seattle's destination for Japanese fine dining at its highest level. Located right next to historic Pike Place Market. Take a coveted seat at the Omakase sushi bar, where you just might find multi-James Beard Award nominated Chef Shiro Kashiba hard at work.Ordering one of Sushi Kashiba's chef curated sushi dinners is probably your best bet. The cuts of salmon, toro, tuna, yellowtail and other fish are always fresh and beautifully presented. The meal is finished off with Sushi Kashiba's trademark cake-like egg dessert. The restaurant also features à la carte items like agedashi tofu, oysters on the half shell and Chef Kashiba's New York Times featured black cod kasuzuke.
Kisakuの写真
4.5
非常に良い(808)
価格:高い
• Kyoto-style • ウォリングフォード
本日19回予約が入りました。
シアトルで最高の地域の寿司レストランであることを目指しています。
Umi Sake Houseの写真
4.7
素晴らしい(2536)
価格:普通
• Kyoto-style • ダウンタウン
本日75回予約が入りました。
Umi Sake Houseは、シアトルのベルタウン地区にあるユニークな日本食レストランです。北西部一の品質を誇る魚介類、大型居酒屋風タパスメニューを提供しています。60本を超える輸入ものの日本酒メニューが自慢です。内装は黒スレートタイル張りの伝統的なダイニングルーム、14名まで着席可能な豪華な木製の寿司バー、12名まで収容可能な畳敷きの半個室、25名用の広めの個室、トロピカルガーデンがある囲い付きのカジュアルな「バックパティオ」ダイニングルーム、特注日本酒カクテルや伝統的なカクテルのフュージョンを提供する黒いコンクリートのリカーバー、毎日16:00~20:00の間ハッピーアワーが楽しめる「フロントポーチ」のカジュアルダイニングエリアと多面的です。雰囲気の異なるさまざまな空間がある広々とした店内、クオリティの高いメニューを提供しており、訪れるたびに違った体験が楽しめます。最近飲み始めたばかりの日本酒ファンの方も、飲み慣れた方も、Umiでは日本国外で最高の1本が見つけられます!
Sushi Kappo Tamura - Omakase at Sushi Barの写真
4.8
素晴らしい(11)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • レイク ・ ユニオン/イーストレイク
本日3回予約が入りました。
Using local and seasonal ingredients is the most important element in Japanese cuisine. It also has become the primary principle for the international culinary community. With commitment to that philosophy, Tamura features sustainable seasonal ingredients of the Pacific Northwest in authentic Japanese preparation. Tamura is a Kappo style restaurant where food is prepared in an open kitchen and served quickly in a lively environment where staff and guests talk about the food and beyond. Our goal is to become the very best restaurant to our guests by getting to know them and serving them in a personable yet professional manner. *Please note that a 20% living wage charge is included (dine in only). The house retains 100% of these charges to help fund higher wages and benefits to all staff. Additional gratuity is not expected.
Moshi Moshi Sushiの写真
4.5
非常に良い(661)
価格:高い
• Kyoto-style • バラード/フリーモント
本日13回予約が入りました。
オールド・バラードの中心部に位置するMoshi Moshi Sushi(モシ・モシ・スシ)は、本格的な日本食レストランです。最高品質の魚と食材をできるかぎり使用した、伝統的な日本の寿司と日本料理料理を専門としています。日本酒、ビール、ワインに加え、種類豊富な手作りのカクテルプログラムを用意しています。
84 Yeslerの写真
4.8
素晴らしい(47)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • パイオニア ・ スクエア
本日6回予約が入りました。
At 84 Yesler, we pride ourselves on fostering a vibrant community and providing a versatile venue that inspires innovation and connection. Join us and be a part of something special in Pioneer Square.
Momiji SLUの写真
4.8
素晴らしい(224)
価格:高い
• Kyoto-style • レイク ・ ユニオン/イーストレイク
本日13回予約が入りました。
Momiji SLU has one goal in mind: giving our guests a unique, delicious, and unforgettable experience. Our menu reflects innovative Japanese kaiseki-style dishes, skillfully prepared to perfection. Every single item we serve is carefully made to dazzle your senses, so browse our site and check back for future updates.​
Migakuの写真
価格:高い
• Kyoto-style • バラード/フリーモント
Migaku specializes in authentic Japanese “Sushi” and “Kaiseki” cuisine, served in the traditional “Omakase” style. Founded in 2024 in Seattle, WA, by two Japanese chefs, Migaku has quickly distinguished itself in the culinary world. Chef Migaku Inaba, originally from Shizuoka Prefecture, is a recipient of the prestigious “Minister of Agriculture, Forestry and Fisheries Award.” In Japan. His counterpart, Chef Toshikazu Sakuma, has been honored with the “Yamanashi Prefecture Management Quality Award / Excellence Award.”
Takai by Kashibaの写真
4.7
素晴らしい(385)
価格:非常に高い
• Kyoto-style • ベルビュー
本日8回予約が入りました。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ