Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューヨーク

Upper East Side​のベストフランス料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(90)

La Grande Boucherieの写真
4.6
素晴らしい(7646)
価格:非常に高い
• French • ミッドタウン ウエスト
本日599回予約が入りました。
With a dazzling dining gallery featuring 40’ glass ceilings, this one-of-a-kind brasserie is built in the tradition of the Belle Epoque, inspired by elegant and ornamental Art Nouveau style. The menu features French classics and timeless bistro favorites, with a focus on prime cuts and an in-house meat program. In addition to an extensive wine list and classic cocktails, La Grande Boucherie also features an inspired menu of absinthe-driven signature drinks.We look forward to welcoming you! (you can find the hours of operation on this page)**Please note that kitchen hours may differ
Quality Bistroの写真
4.7
素晴らしい(3007)
価格:高い
• French • ミッドタウン ウエスト
本日184回予約が入りました。
Quality Bistro is a bustling brasserie in midtown Manhattan from the team behind Quality Meats and Quality Italian. Quality Bistro offers contemporary takes on bistro classics in a whimsical space serving the best French Onion Soup and Steak Frites in New York City. Located in Midtown Manhattan near Central Park, MOMA, Carnegie Hall, Rockefeller Center, Radio City Music Hall, and Times Square, Quality Bistro is the best restaurant in Midtown Manhattan.
Brasserie Cognac Upper East Sideの写真
4.7
素晴らしい(1880)
価格:高い
• French • アッパー イースト サイド
本日39回予約が入りました。
レストラン支配人のヴィットリオ・アサフとファビオ・グラナートは、2008年4月に創業した Brasserie Cognac de Monsieur Ballon を通じて、ビッグアップルとも呼ばれるニューヨーク・シティに本格的なフランス料理を提供し、フランスの文化と料理への彼らの愛情を届けています。ブラッスリースタイルのメニューは、フランスの伝統料理を組み合わせており、屋外の歩道を利用したカフェや、クラシックなメインダイニングルーム、活気あるバー/ラウンジ、またはプライベートなコニャックルームでの食事が可能です。コニャックルームでは、85種類を超えるコニャックや、第1級のボルドーワイン、ブルゴーニュワインなどを含む贅沢なワインリスト、種類豊富なグラスワインのリストを、食事とともに楽しめます。
Cafe d'Alsaceの写真
4.7
素晴らしい(3529)
価格:普通
• French • アッパー イースト サイド
本日47回予約が入りました。
Cafe D' AlsaceのシェフPhilippe Rousselは、以前Chelsea Bar and Bistro、Montparnasseで務めていました。ブルターニュ出身ながらアルザスの料理を知っており、タルト・フランベ(玉ねぎ&ベーコン)、ポテ(キャベツのスープ)、豚肉または魚介類で作ったショクートなどを楽しめます。贅沢なビールメニューも用意しています。
Osteria Nandoの写真
4.5
非常に良い(336)
価格:普通
• French • アッパー イースト サイド
本日7回予約が入りました。
Classic French cuisine with delicious favorites like Escargot de Bourgogne, Coquilles Saint Jacques, Bouillabaise, Steak Au Poivre, Beef Bourguignon, Coq Au Vin. Brunch Menu offers a creative mix of Benedicts, Omelets and French Toasts. Heated patio dining. Close to the Met Museum and Central Park.
Supperclub @ Le Petit Parisienの写真
4.8
素晴らしい(135)
価格:高い
• French • アッパー イースト サイド
本日4回予約が入りました。
The Supper Club By Le Petit Parisien is a collaboration between Le Petit Parisien and Chef Josh Newman, offering unique seasonal menus.At Supper Club, we believe in offering something truly unique and exciting to our guests. Breaking away from the conventional approach, we have crafted a carefully curated menu that showcases two or three exquisite entrees and sides.What sets us apart is that our menu evolves every few days, reflecting the bounties of each season and emphasizing the use of fresh, locally sourced ingredients.
Match 65 Brasserie (formerly Paris Match)の写真
4.8
素晴らしい(2041)
価格:高い
• French • アッパー イースト サイド
本日37回予約が入りました。
Match 65 has outdoor tables seating along 65th street as well as our terrace. Our Indoor seating is also available for a cozy dining experience.Our menu features many French bistro classics using the highest quality ingredients.A thoughtful selection of wine and champagne, both by the glass and bottle, along with house made cocktails and a wide selection of beer combined with our friendly and attentive service has made Match 65 Brasserie a neighborhood stand out and a favorite tourist destination.
Jacques Brasserieの写真
4.6
素晴らしい(1425)
価格:高い
• French • アッパー イースト サイド
本日4回予約が入りました。
Jacques Brasserie is a relaxing sanctuary deep in the heart of the Upper East Side. Low key and inviting, this two-room restaurant and bar serves classic French dishes amongst dark wooden walls adorned with vintage poster advertisements and bohemian scenes a la Toulouse-Lautrec. Open seven days a week, Jacques Brasserie serves lunch, dinner and weekend brunch.​Our chef creates everything in house, producing classic dishes such as French Onion Soup, Escargot, Steak Frites, Poulet Roti, Salade Nicoise and our most popular dish, Moules Frites.​Committed to serving the finest local and seasonal products, prepared in a stylish yet simple manner, a meal at Jacques Brasserie will captivate your senses. ​Bon Appetit!​​Note : we do not take reservations for BAR AREA ROOM it’s first come first served only.We cannot honor reservations for specific tables
AOC Eastの写真
4.6
素晴らしい(666)
価格:普通
• French • アッパー イースト サイド
本日9回予約が入りました。
Our Wine selection has been carefully handpicked to offer you a dedicated representation of the French appellations. We worked hard to find you wines that truly express the quality of their Terroir. We crafted a food menu with the intention to satisfy small and big hungers and for each of them a suggested wine pairing. Our food and our wine menu are BIG on Local, Organic and Biodynamic farming.French Wine Bar + Bistro.$1 Oyster everyday, Daily Specials, Wine pairings, Live music, open till 2am on Fridays and Saturdays. 2 happy hour per day from 4PM to 7PM and from 12AM to 1-2AM
Nice Matinの写真
4.6
素晴らしい(4720)
価格:普通
• French • アッパー ウエスト サイド
本日67回予約が入りました。
南フランス最大の新聞にちなんで名付けられたNice Matinは、アッパーウエストサイドにプロヴァンスの陽射しとともに、ピサラディエールや、パン・バーニャのほか、メニューを信用していただけるなら、ローズマリーをまぶしたフライドポテトを添え、アイオリをからめてコンテチーズをのせた大きなハンバーガーなどのニース料理をお届けします。ハンバーガーの歴史において、当店の創業はダニエル・ブールーがフォアグラやショートリブを牛肉100%のパティに使用して以来の素晴らしい出来事です。「お皿は喜びであふれており、各デザートにもそれが一貫している」ウィリアム・グライムス(ニューヨーク・タイムズ)
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ