Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Elmwood Park​のベストフランス料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(7)

Mon Ami Gabiの写真
4.8
素晴らしい(8031)
価格:普通
• French • リンカーン パーク
本日84回予約が入りました。
Mon Ami Gabiはクラシックなフランスのビストロ&ステーキハウスです。料理はすべてボリュームがあり、進化し続けるメニューには常に何か新しいものがあります。伝統的なメニューとして、温かいオニオンスープグラタン、グランメールスタイルのローストチキンのマッシュルーム、ベーコン、パールオニオン添えなどのクラシック料理のほか、特選料理のステックフリットを用意しています。 料理のお供に80種以上のブティックフランスワインを、特製のローリングワインカートからグラスまたはボトルで提供しています。 日曜はブランチを10:00~14:00まで用意しています。ミモザまたはモーニングコーヒーを、ロレーヌ風オムレツ、クロックムッシュ、クレームブリュレフレンチトーストなどのおいしい料理とともに楽しめます。 ご注意:予約は室内の席のみ可能です。屋外のパティオ席の利用は先着順です。
La Serreの写真
4.6
素晴らしい(409)
価格:高い
• French • ウェスト・ループ
本日70回予約が入りました。
Inspired by the coastal regions of Provence and Saint-Tropez, La Serre, located in Fulton Market, invites guests into a lush and colorful greenhouse setting. The culinary approach highlights the light and vibrant cuisine of Provence, with a focus on native techniques and ingredients, offering lighter takes on the dishes of the French-Mediterranean landscape. Fresh vegetables, seafood, and all-natural Black Angus beef are expertly prepared on the kitchen’s hardwood charcoal hearth, infusing each dish with incredible wood and charcoal flavors, elevating the ingredients without heavy sauces or seasonings.Whether you're enjoying steak, seafood, or Mediterranean-inspired dishes, La Serre is the perfect destination for romantic dinners, dates, birthdays, or fine dining. The bar offers expertly crafted cocktails and drinks, providing the ideal atmosphere for any occasion, from a casual night out to an elegant celebration.
North Pondの写真
4.8
素晴らしい(4762)
価格:非常に高い
• French • リンカーン パーク
本日28回予約が入りました。
シカゴのドラマチックな景色を見渡すリンカーンパークの池のほとりにあるNorth Pondは、街の最も美しい場所といえます。シェフのBruce Shermanが季節ごとに最も旬な食材を市場から仕入れ、料理を提供しています。料理は、シンプルなスタイルをベースに繊細な装飾が施された美術工芸的な内装のダイニングルームによくマッチしています。
Petite Vieの写真
4.8
素晴らしい(257)
価格:普通
• French • ウエスタン ・ スプリングス
本日31回予約が入りました。
Nestled in the heart of downtown Western Springs, Petite Vie offers a menu curated with classic French dishes infused with Chef Paul Virant's signature flair. Spending time researching in France for inspiration, Virant has crafted every dish with meticulous attention to detail and a reverence for tradition. Seating 65 guests, Petite Vie’s intimate space exudes the warmth and comfort of a traditional French brasserie, while seamlessly blending modern design elements. A collaboration between Virant, his wife Jennifer and long-time friend and designer Jody Tate, every detail at Petite Vie tells a story of meticulous craftsmanship and thoughtful curation. Featuring French intricacy and layering, the space is a canvas of artistic expression, with artwork curated from both local talents and treasures acquired during the team's time in Paris. Framed prints, commissioned paintings, and a round antique mirror passed down through generations, adorn the walls, adding layers of intrigue.
Chez Joelの写真
4.7
素晴らしい(2646)
価格:普通
• French • リトルイタリー、ユニバーシティビレッジ
本日15回予約が入りました。
Chez Joelはリトルイタリー中心部に位置しており、フランスの味と香りを楽しめます。シェフjoel Kazouiniは主に伝統的な定番料理を取り入れており、シンプル&巧みに調理された南フランス料理を提供しています。Chez Joelの雰囲気は真のフランスのビストロを連想させます。壁にはフランスのポスターが飾られており、テーブルは肉屋の包装紙で覆われています。Chez Joelの快適な環境は、ロマンチックな食事に最適です。天気の良い日には、オープンエアのガーデンテーブルにて、市内で屈指の素晴らしい屋外ダイニングを楽しめます。
Coquetteの写真
4.1
とても良い(7)
価格:普通
• French • ウェスト・ループ
本日11回予約が入りました。
Chicago’s cutest little French bistro & wine bar. Coquette is a pink Parisian dream offering modern French cuisine paired with exciting wines and cocktails.Led by Executive Chef Marcos Campos, Culinary Director Erwin Mallet and Executive Pastry Chef Shannah Primiano, Coquette expresses their vision for a modern bistro, where quintessential recipes and iconic dishes are matched with contemporary influences. Though our cuisine may be “nouvelle” our equipment is undeniably primitive, with all cooking done by live-fire ovens and mangal grills. We also feature a dry aging system that blends state-of-the-art technology with methods that go back thousands of years to unleash the flavor and tenderness of the beef, duck and fish prepared in our kitchen. Coquette’s wine list is a playful celebration of France’s most under-appreciated regions and boldest winemakers.
Cafe Toucheの写真
4.8
素晴らしい(1408)
価格:普通
• French • エジソン・パーク
本日44回予約が入りました。
A Classic French Bistro in the heart of Edison Park has been a dream of Executive Chef and owner Joe Calabrese for several years. Joe was professionally trained at the prestigious Culinary Institute of America located in Hyde Park, New York. Before opening his other restaurant, Zia’s Trattoria (located one block west of Café Touché at 6699 N. Northwest Highway) in 1997, he was sharpening his professional – and knife – skills at several well-respected Chicago dining establishments including Ambria, Spiagia, Un Grand Cafe and the Park Hyatt. Joe lives in Park Ridge, a few short miles from the restaurants, so expet to see him in both restaurants assuring a quality experience for his customers. On days off, Joe can be found at home with his wife, Mary Kay and their 3 boys. Reservations by phone: 773-775-0909. The only reservation restrictions are on Friday and Saturday, parties of five or more only. Café Touché is located at 6731 N. Northwest Highway, Chicago (Edison Park), I

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • LorenVIP
    シカゴ・イリノイ州 •59​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    Love La Serre! Valet guys are great. Hosts are welcoming. Excellent food and service every time. whether in dining room or at the bar. George at the bar is awesome. Craft cocktails are pretty and tasty. I appreciate the complimentary hot bread that you often can’t get anymore. The tuna Crudo is the best I’ve ever had in my life. Highly recommend! I would love to eat that every day and I would love to know the sauce that it is swimming in because it is absolutely incredible!!! The escargot is good, nice garlicky sauce and I appreciate they give you bread for dipping. Love the apple kale salad with feta cheese. Generous portion, tastes Perfect! I’ve enjoyed many entrées at previous visits which were all fantastic, as well. The pasta with lemony clam sauce is delicious. (Wanna try the bacon pasta next time). Can’t go wrong with pretty much anything there. Re desserts: LOVE the bruleed French toast.and the bread pudding - both with gelato. A cappuccino to end the night. ALL fantastic! ! Only thing I’d change: for tables of 2, one has to look at the booth wall. Maybe consider repositioning tables (and yes I know many Restos have same problem) or angle mirror above booth side so regardless of seat, all diners can see the beautiful lively room.
    詳細を見る
    La Serre価格:高い• フランス料理• ウェスト・ループ
    4.6
  • Nancy
    シカゴ・イリノイ州 •22​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    Every time we enter the restaurant we feel so welcome and truly are excited to yet again enjoy a fabulous evening of delicious food, excellent and friendly service. I anticipate the perfectly chilled martini in the elegant coupe glass. We never feel rushed or forgotten. We are lucky to have Mon Ami Gabi in Chicago!
    詳細を見る
    Mon Ami Gabi価格:普通• フランス料理• リンカーン パーク
    4.8
  • Liz
    シカゴ・イリノイ州 •5​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    Impeccable service! Food was very good and the restaurant was gorgeous. I did appreciate that it wasn’t extremely loud where we were seated and had the pleasure of a window seat as well. Very much enjoyed the dining experience!
    詳細を見る
    La Grande Boucherie - Chicago価格:非常に高い• フランス料理• リバー・ノース(シカゴ)
    4.5
  • EllenVIP
    シカゴ・イリノイ州 •46​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    Absolutely magnificent lunch. Delicious house made pate appetizer. Creamy melt in your mouth quiche with a bounty of salad that could have made a meal in itself. Make sure you save room for the chocolate pate dessert. This is the type of restaurant you wish you had in your own neighborhood so you could go there often. Even though it was a 30 minute ride from me, I’ll be back.
    詳細を見る
    Cafe Touche価格:普通• ビストロ• エジソン・パーク
    4.8
  • zachary
    カンザスシティ •1​件の口コミ
    5.0
    2024年11月16日にご来店
    Head Chef Ceasar really knows how to bring unique pairings together, both flavor and texture, that will leave you meditating over each bite. An absolute must! Top service from every staff person; from the head chef to the host to the waiting staff. Everyone takes pride in their work and it is tangible in the overall experience
    詳細を見る
    North Pond価格:非常に高い• アメリカ料理• リンカーン パーク
    4.8
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ