Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. メキシコ
  3. メキシコシティ

Molino del Rey​のベストフランス料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(34)

Casa Virginia Mónica Patiñoの写真
4.6
素晴らしい(895)
価格:非常に高い
• French • コンデサ/ローマ
本日20回予約が入りました。
Mónica Patiño and Micaela Miguel share a neighborhood lifestyle in a casual and family dining room, with simple, seasonal, direct and unpretentious food.Remembering her grandmother's meals in Colonia Roma, Mónica Patiño, creates a “Roman” menu where dishes are served in the center of the table to share as we would at home.It is about sharing and living around a good meal.At Casa Virginia we are interested in highlighting the importance of the origin of the products and the producers. We want to convey an awareness of what we consume and how we consume it, therefore, we seek to supply ourselves with raw materials from small national suppliers.
Havre 77の写真
4.6
素晴らしい(780)
価格:非常に高い
• French • ソーナ ロッサ/エスタディオ
本日25回予約が入りました。
French Brasserie
CANAの写真
4.7
素晴らしい(378)
価格:非常に高い
• French • ソーナ ロッサ/エスタディオ
本日22回予約が入りました。
CANA is a neighborhood bistro that promises excellent food and great service in a casual setting.We promise to deliver food and drinks with local and seasonal ingredients which a classic and sophisticated point of view. Our menu is crafted by Chef Fabiola Escobosa, formerly from Ignacio Mattos' NYC restaurants.We open on Abril 7th!
Au Pied de Cochon - Polancoの写真
4.5
非常に良い(1484)
価格:非常に高い
• French • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日16回予約が入りました。
The best place to savor outstanding French cooking. Each season the menu includes new creations converting traditional recipes into incredible gastronomic delights, providing a personal experience that will long be remembered. Au Pied de Cochon was born in "Les Halles" market in Paris during year 1947, its main aim was to feed workers in the area. The place gained popularity because of its Onion Soup and other dishes prepared with pork meat, this united with its continuous service 24 hours a day. Years later, Grupo Presidente decided to bring this concept to Mexico City. Since then, Au Pied de Cochon keeps on delighting its customers with the traditional French cuisine that represents it. Open 24 hours a day, every day of the year to delight your pallet and create a real French experience in Mexico City.
Feralの写真
4.8
素晴らしい(7)
価格:非常に高い
• French • コンデサ/ローマ
本日9回予約が入りました。
Feral es el nuevo restaurante de la reconocida Chef Paola Sepúlveda, editora del aclamado libro de cocina Al Carbón. Este concepto único combina magistralmente los sabores de la cocina francesa, oriental y mexicana, reflejando la vasta experiencia de la chef adquirida a través de sus viajes por el mundo.
Maza bistrotの写真
4.9
素晴らしい(229)
価格:高い
• French • ソーナ ロッサ/エスタディオ
本日11回予約が入りました。
Maza मज़ा [mazā] n. hindiJoy, Pleasure “Something that makes you happy »Inspired by a Franco-Indian love story, two cultures come together in gastronomy to awaken thesenses.Maza Bistrot is joy on a plate; the culmination of a passion for cooking and hosting shared by RohanChanana, from Rajasthan, India and Caroline Astier Chanana from Drôme, France.Sharing is at the heart of Maza Bistrot - its leitmotif in the form of little steel thalis carefully designed forfriends, family and a community to enjoy. With freshly sourced local and seasonal produce, Maza’s cuisine departs from convention, emphasizing playfulness using spices and textures. Marrying ancestral cooking techniques and modern inspiration, Maza endeavours to represent thesymbiosis of East meeting West.The team at Maza warmly invites you to drop by to enjoy a cup of cardamom-laced chaï, or perhaps aglass of wine at the bar with your favorite dishes.
Pascalの写真
4.5
非常に良い(82)
価格:非常に高い
• French • コンデサ/ローマ
本日5回予約が入りました。
Un proyecto joven que surgió durante la pandemia en la calle de Frontera 179, bajo el nombre de Casa Balandra, evoluciona a Pascal; un lugar más sofisticado con los mismos principios, donde buscamos promover el valor de la materia prima, así como la procedencia y elaboración de cada uno de los alimentos. Pascal ofrece un menú de la mano del chef Bryan Balandra donde busca fusionar la técnica francesa con ingredientes locales. El enfoque y percepción de Pascal ofrece una cocina abierta donde eres atendido por el chef y su equipo, lo cual brinda una experiencia diferente dentro de la Ciudad de México.
Rojo Bistrotの写真
4.4
非常に良い(137)
価格:高い
• French • コンデサ/ローマ
本日6回予約が入りました。
Un clásico! Con un ambiente bohemio único de uno de los barrios mas iconicos de la Condesa y en un edificio historico, Se ha destacado por la calidad y sabor de su comida un servicio cálido y amigable.Nuestros favoritos: Sopa de cebolla, Filete Pimienta, Magret o Confit de Pato, Costilla Tempranillo, Mejillones Vino Blanco, Salmón al Sartén, Tarte Tatin, Pastel de Chocolate, Creme Brulee.
Eloraの写真
4.5
非常に良い(70)
価格:非常に高い
• French • ソーナ ロッサ/エスタディオ
本日6回予約が入りました。
Elora is unique in the culinary universe of Edo Kobayashi, a Mediterranean meeting of cuisines and continents bathed by this sea.Masterfully headed by Chef Juan Manuel González, Elora is a feast rooted in the land and the sea, where you get excellent ingredients bathed in the sun and grown in a generous terrain. Precise, calm and deep preparation, inspired by the raw flavor of its ingredients to then give them a unique vitality and flavor. Join us in Elora, enjoy a contemporary atmosphere, discreet, a warm and knowledgeable welcome, exquisite wines and sensations that are an evocation to the pleasure of eating and eating for pleasure.
Bistro 44の写真
4.5
非常に良い(107)
価格:非常に高い
• French • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日12回予約が入りました。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ