Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Fisherman's Wharf​のベストフランス伝統料理レストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(10)

Le Centralの写真
4.7
素晴らしい(2108)
価格:高い
• Traditional french • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日22回予約が入りました。
1974年にオープンしたLe Centralは、オールド・サンフランシスコの面影が残る最後のお店の一つです。伝統を大切にするLe Centralは、40年にわたり美食家たちに愛されてきました。レストランは小さな家族経営のお店で、典型的なクラシック・ローストチキンのポテトフライ添え、フィレミニョンのブランデーと黒胡椒のソース、14,918日以上継続して提供し続けている伝説のカスレといった伝統的なフランス料理を提供しています。Le Centralでは風味豊かでソースの利いたフレンチスタイルの食事をサンフランシスコで楽しめます。
Bon Delireの写真
4.6
素晴らしい(60)
価格:高い
• Traditional french • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日10回予約が入りました。
Bon Délire’s chic yet approachable atmosphere draws inspiration from the cafés, lounges, and bistros of Paris. The interior boasts a sculpted horseshoe-shaped wooden bar, plush banquettes, and vibrant, European-imported furnishings that invite intimate dining and lounging. Guests can enjoy indoor seating with views of the Bay Bridge, or relax at the outdoor cafe-style seating, framed by planter boxes and umbrellas, perfect for people-watching along the Embarcadero.At night, the space comes alive with flickering projections of vintage French films and a relaxed, nostalgic soundtrack of throwback French and American tunes, making Bon Délire a sophisticated yet cozy setting for private and semi-private events.
Le Parc Bistrobarの写真
4.7
素晴らしい(59)
価格:普通
• Traditional french • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日8回予約が入りました。
Le Parc Bistrobar is a delightful French restaurant in Union Square, San Francisco, nestled within the Galleria Park Hotel. Led by the renowned 2-star Michelin Chef Bruno Chemel, this bistro offers a culinary escapade that perfectly complements the city's refined tastes. The menu at Le Parc Bistrobar is a tribute to classic French cuisine, featuring fresh, seasonal ingredients that bring out the rich, traditional flavors in every dish. The lounge bar provides a wide variety of wines and cocktails to enhance the gourmet experience.
Cafe de la Presseの写真
4.5
非常に良い(1904)
価格:普通
• Traditional french • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日11回予約が入りました。
カフェは何世紀もの間、世界各地であらゆる身分の人々を引き付けるおもてなしを提供してきました。カフェでは人々が芸術や政治、ファッション、日常のイベントのために集まり、折衷文化と伝統料理のユニークな融合を楽しんでいます。パリ風のCafe de la Presseは、国際的な文学、古典的な料理、昔ながらの食事やくつろぎの時間と会話を活気ある雰囲気の中で楽しめるカフェとしての方向性を守り続けています。
Catch French Bistroの写真
4.3
非常に良い(59)
価格:高い
• Traditional french • デーリーシティ
本日5回予約が入りました。
Welcome to our new French restaurant,where we specialise in exquisite seafood dishes and feature live piano music every weekend.Our Charming venue is located at 2362 market street,San francisco,CA,94114,offering a warm and elegant atmosphere perfect for an unforgettable dining experience.
Aquitaine - San Franciscoの写真
4.8
素晴らしい(333)
価格:普通
• Traditional french • ノー・バレー
本日4回予約が入りました。
とても快適な雰囲気の中で、フランス南西部のワインと料理をお楽しみください。Andrew Fidelman、Laurent Manrique、Chris Condyの3人が共同経営する居心地の良いレストラン&ワインバーで、ガスコーニュ地方の料理とワインを提供しています。フランス南西部の定番料理、夜のお出掛け前に最適な軽食、ボリュームのあるフランス料理のランチやディナーを用意しています。サンフランシスコ・クロニクル紙のMichael Bauer氏は、Aquitaine(アキテーン)を「ベイエリアで最高のムール貝を提供する店」、また「ユニオンスクエア周辺のベストレストラン」の1つであると評しました。Aquitaineでは定価の3割引でワインを販売しています。フランス南西部のワインだけでなく、アルゼンチン、チリ、アメリカのワインなども多数取り揃えています。1階の個室「The Cave」は、特別なイベントの際に40名まで利用できます。
Hyde Street Seafood House & Raw Barの写真
4.6
素晴らしい(768)
価格:普通
• Traditional french • ロシアンヒル
Hyde Street Seafood House(ハイド・ストリート・シーフード・ハウス)では、「アン・パピヨット(パーチメント紙で材料を包み、オーブンで焼く伝統的なフランスの料理法)」料理を楽しめます。細長く切った野菜、新鮮なハーブ、白ワイン、新鮮な魚介類をパーチメント紙で包み、食材そのものの味と汁を閉じ込め、完璧に焼き上げています。
Left Bank - Jack London Squareの写真
4.5
非常に良い(527)
価格:普通
• Traditional french • オークランド
本日28回予約が入りました。
Inspired by the birthplace of the original Parisian brasseries along the Left Bank of the Seine River, Left Bank Brasserie is an authentic Parisian-style brasserie by Chef Roland Passot. Left Bank pays homage to the joiede vivre that is synonymous with the Left Bank neighborhood in Paris. Guests are invited to step intoFrench culture, in a vibrant, social atmosphere that captures all the charm of traditional brasseriesand iconic alfresco dining of France. An all-day menu features authentic French cuisine utilizingseasonal, local and organic ingredients, and consists of iconic lighter fare such as oysters, tartare andprawns provençal, in addition to heartier classics like coq au vin and beef bourguignon. Inspired by theParisian-style Bar Américain, an extensive cocktail menu features classics of a bygone era, along with awide range of rotating taps, seasonal drafts and bottled beer, and an expertly-curated wine selection.
Petite Left Bankの写真
4.5
非常に良い(413)
価格:高い
• Traditional french • ティブロン
本日18回予約が入りました。
Petite Left Bank is a traditional French café and bistro set in the heart of Marin County, in the charming downtown area of the coastal Tiburon peninsula. Like its sister restaurant Left Bank, Petite Left Bank is named in homage to and inspired by the iconic brasseries of La Rive Gauche, the southern or “left bank” of the River Seine which winds its way through the center of Paris. Petite Left Bank is a modern and approachable setting, and at the heart of all the space has to offer Tiburon is a French café. During the day, handcrafted dishes feature modern flavors and techniques that embrace its French European heritage and elevate the café experience. As the day turns to night, Petite Left Bank transforms into an alluring, lively, and exciting space with bistro highlights that showcase French recipes and classics. Seating along the sidewalk under the bistro lights feels like a true French cafe and the fire pit offers a cozy hangout to enjoy French bites and cocktails.
Le Marais Mill Valleyの写真
4.4
非常に良い(3)
価格:高い
• Traditional french • ミル バレー
本日5回予約が入りました。
Tastes of France in Mill Valley, join us for romantic dinners, family meals, and special occasions in our charming, French-inspired California bistro. Chef Emmanuel's classic French dishes made with local and organic ingredients — fondue gougères, rillettes de saumon, entrecote aux trois poivres, moules frites, bouillabaisse marseillaise, saint-jacques scallops, poulet a l'estragon, soupe à l'oignon, salade niçoise, et plus! Owner Patrick Ascaso has curated a list of his favorite, affordable French wines, offering some unique profiles from the Southern part of France with spicier, fruitier profiles, and also from the Northern Rhone region with earthier finishes, along with many organic wines with less and less nitrates to bring the natural flavors forward.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ