Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Avondale​のベストワイナリーレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(29)

Bordeaux Lounge by Turquoiseの写真
4.7
素晴らしい(83)
価格:普通
• Winery • ロスコー・ビレッジ
本日4回予約が入りました。
Welcome to Bordeaux!We are a modern Aegean Tapas + Bar restaurant in Heart of Roscoe Village. Showcasing some on the best wines from not only France, but also around Europa. Pair our wines with our carefully crafted small plates or entrees. Chef Ezgi Bozdas (formerly of Mandolin) offers plates to share, prepared over stone fire. Besides a beautifully decorated dining room, we Host your next special event at Bordeaux. Corporate, Holiday Parties, Birthday's, Rehearsal Dinners, Fundraiser and all other celebrations welcome. We can accommodate Groups of all sizes form 10 -120 in our wine bar.
Angelo's Wine Barの写真
4.8
素晴らしい(580)
価格:普通
• Winery • アルバニー公園
本日7回予約が入りました。
1962年創業のAngelo’s Wine Barは、アルバニーパークにある家族経営のお店です。ダイニングルームでは、イタリア風の小皿料理とナポリタンピザを提供しています。出前と持ち帰りメニューでは、定番のイタリア料理を注文できます。モダンでありながらも素朴な雰囲気のワインバーでは、イタリアとその周辺の国々から取り寄せた様々なワインを用意しています。厳選された手作りカクテルやクラフトビールも取り揃えています。
Mia Francescaの写真
4.6
素晴らしい(2553)
価格:高い
• Winery • レイクビュー、イースト・レイクビュー
本日28回予約が入りました。
The Francesca'sレストラングループが最初にオープンしたレストランMia Francescaでは、ローマとその周辺地域(トスカーナ州、ウンブリア州、ラツィオ州)のピリッとした素朴な料理を楽しめます。第1号店の1つとしてシカゴにオープンしたこのレストランは、洗練されたカジュアルなトラットリアのモダンな雰囲気、シンプルで素朴な料理、快適なサービス、適正な価格とともに食卓を鮮やかに演出してきました。 Francesca'sレストラングループについて:料理店主スコット・ハリスによって1992年に設立されたFrancesca'sレストラングループは、シカゴのノース・クラーク通りにある快適で小さなイタリア料理店から3つのコンセプトを掲げるレストラングループ(4州、33店舗)へと成長しました。Francesca'sレストラングループは、シカゴを拠点として現在23店舗のFrancesca's Restaurant、5店舗のDavanti Enoteca、5店舗のGlazed and Infusedを所有/経営しています。
Nettareの写真
4.7
素晴らしい(34)
価格:非常に高い
• Winery • ウェスト・タウン
本日11回予約が入りました。
Nestled in the heart of West Town, Chicago, Nettare celebrates the bounty of the Midwest and Great Lakes region with a menu that showcases seasonal ingredients and artisanal products. From farm-fresh vegetables to locally sourced meats and freshwater fish, every plate and pour is crafted to highlight the region's culinary heritage. Our cocktail and wine program complements these flavors with carefully curated selections, ensuring each sip enhances your experience. By day, our café and bottle shop at the front offer a relaxed atmosphere to enjoy specialty coffees, baked goods, and a thoughtfully curated selection of local wines and craft beers, welcoming both locals and visitors alike to indulge in the flavors of our home. Try our tasting menu with a beverage pairing to indulge in the full experience.
Figo Wine Barの写真
4.6
素晴らしい(422)
価格:高い
• Winery • レイクビュー、イースト・レイクビュー
本日15回予約が入りました。
Figo Wine Bar invigorates the best qualities of an Italian wine bar. A menu incorporating foreign cuisines into a traditional Italian menu and a sommelier-selected wine list encourage a new and exciting experience. Our beverage menu includes an extensive wine list and beautiful craft/classic cocktail selection, all pastas are made in house and we source all of our ingredients locally.
Riccardo Enotecaの写真
4.9
素晴らしい(1147)
価格:普通
• Winery • リンカーン パーク
本日12回予約が入りました。
Riccardo Michi comes from a restaurant Family in Milan established since 1943 called Girarrosto, one of the first Tuscan restaurants in town and still operating.After moving to the US, Riccardo opened Sonny Bono, IL Giardino Ristorante and Madeo Ristorante in Beverly Hills. In 1987 he helped his cousin Roberto Ruggeri open the first Bice restaurant in New York City. Since then, he has worked in the opening of many of the restaurants in the group. In 2002 Riccardo moved to Chicago with his wife Veronica to be the executive chef of Bice on Ontario.Finally Riccardo and Veronica, also a chef, decided to open their own place and in 2006 called Riccardo Trattoria. Considered by many to be the top Italian restaurant in town, receiving the Bib Gourmand from Michelin in 2011, 2012 and 2013.Now, Riccardo and Veronica have opened Riccardo Enoteca, right across the street from Riccardo Trattoria on Clark.
Coquetteの写真
4.1
とても良い(8)
価格:普通
• Winery • ウェスト・ループ
本日2回予約が入りました。
Chicago’s cutest little French bistro & wine bar. Coquette is a pink Parisian dream offering modern French cuisine paired with exciting wines and cocktails.Led by Executive Chef Marcos Campos, Culinary Director Erwin Mallet and Executive Pastry Chef Shannah Primiano, Coquette expresses their vision for a modern bistro, where quintessential recipes and iconic dishes are matched with contemporary influences. Though our cuisine may be “nouvelle” our equipment is undeniably primitive, with all cooking done by live-fire ovens and mangal grills. We also feature a dry aging system that blends state-of-the-art technology with methods that go back thousands of years to unleash the flavor and tenderness of the beef, duck and fish prepared in our kitchen. Coquette’s wine list is a playful celebration of France’s most under-appreciated regions and boldest winemakers.
Pasta Veneta Italian Restaurantの写真
4.5
非常に良い(43)
価格:普通
• Winery • ウェスト・ループ
本日3回予約が入りました。
Pasta Veneta was born out of a love for authentic Italian cooking and an appreciation for the family recipes that our grandmothers had baked and cooked throughout the years.We particularly value the atmosphere and the energy that comes from conviviality, synonymous with sharing.
The Walnut Room - Chicagoの写真
4.7
素晴らしい(6740)
価格:高い
• Winery • ダウンタウン/ループ
本日274回予約が入りました。
For Large Parties 21 or more: please contact us at http://macysrestaurants.com/contact-us/ For Holiday Questions and Menu: http://macysrestaurants.com/walnut-room/holiday2024/The world famous Walnut Room has been a Chicago tradition since 1907. Located on the 7th floor of Macy's on State Street, the Walnut Room was the first restaurant ever opened in a department store. Conveniently located in the heart of the Chicago theater district, the Walnut Room is an excellent choice to take a break from shopping or for a meal and a glass of wine before the show. Enjoy our Famous Mrs. Herring's Chicken Pot Pie and other well known favorites on the menu.
Quartino - Chicagoの写真
4.5
非常に良い(10915)
価格:普通
• Winery • リバー・ノース(シカゴ)
本日128回予約が入りました。
Hugo Ralli、Steve Lombardo(Gibsons Bar&Steakhouse、Hugo’s Frog Bar&Fish House、LUXBARのオーナー)と、エグゼクティブシェフ/パートナーのJohn Colettaにより創設されたアーバンイタリアンレストラン&ワインバーのQuartinoは、本格的なイタリア家庭料理とワインを提供するイタリアン・オステリアとエノテカの最高の組み合わせです。「ワインは水よりも安い」といわれているヨーロッパでは、ビストロやオステリアやエノテカでも、高品質で独特な風味の新鮮な地元産ワインがボトル入り飲料水よりも安く楽しめます。パティオの予約は受け付けておらず、利用は先着順です。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ