Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Napa​のオーガニックフードが食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(14)

Croccanteの写真
4.9
素晴らしい(93)
価格:高い
• ピッツェリア • ナパ
本日1回予約が入りました。
Chef Hakan is a second-generation baker who learned his craft in his uncle's bakery in Istanbul. His love for baking started out with making pastries and sourdough bread at first. Hit by a pizza obsession later on, similar to Anatolian flatbread, Chef Hakan studied, experimented, and observed various pizza-making methods. He participated in pizza expos, visited pizza restaurants, and tasted different styles of pizza around the world until buying a nice wood-fired pizza oven and creating his own recipe.Then time came for Hakan to open up his restaurant. Previously known as Napa Baking Company is now serving in Napa as Croccante. Chef Hakan offers long-fermented Pan-style Detroit and Chicago thin tavern style pizza. Croccante currently holds an award from 50 top pizza, as one of the 50 top pizzerias in USA in the "excellent" category as well as a nomination by SF Chronicle as One of the Top Pizzerias in the Bay Area.
Grace's Tableの写真
4.7
素晴らしい(1338)
価格:普通
• アメリカ料理 • ナパ
本日9回予約が入りました。
WELCOME TO GRACE'S TABLE Grace's Table is a cheerful Napa bistro and a recognized "Michelin Bib Gourmand" restaurant, serving dishes from around the world. Chef/Owner Mauro Pando created a "global kitchen" with focus on the comfort foods from our many heritages and brought them together for your dining pleasure. Chef Mauro's family background and extensive travels in Europe and South America were all brought to bear when he created the concept that is the soul of Grace's Table. Reservations recommended for Dinner, Brunch is first come first serve. We know you are in for a unique dining experience.
Napa Valley Bistroの写真
4.5
非常に良い(2276)
価格:普通
• アメリカ料理 • ナパ
本日5回予約が入りました。
Napa Valley Bistroは地元産・持続可能・オーガニックという信条のもと、皆様にご満足していただけるような最高の料理とサービスを 手頃な価格設定で提供できるように努めています。高級なビストロスタイルのアメリカ料理をお楽しみください。ナパバレーのワイン生産者を中心としたワインリストも用意しています。
The Q Restaurant & Barの写真
4.6
素晴らしい(1037)
価格:高い
• アメリカ料理 • ナパ
The Q Restaurant & Barは、メンフィススタイルのバーベキューをはじめとするアメリカ料理を取り揃えた新しいカジュアルなレストランです。アメリカンヘリテージのバーベキュー、新鮮な魚、牧草で育てられたビーフ、ホール・ロースト・ビネガーチキン、日曜の有名なフライドチキン・デーを提供しています。際立ったモダンな環境の中、品質と価値を追求した伝統的なアメリカ料理を楽しめます。ナパバレーとカリフォルニアからの持続可能な地元の有機食材を使用しています。「ナパの人々と風景」の白黒の写真、美しいオークのディテール、素晴らしい音響効果、居心地の良い大理石のバーがある若々しく新鮮な空間です。Stephen Bradyによる時代を超えたデザインは、アットホームな社交の夜を演出します。行き届いた温かいサービス、ソウルフルな音楽、エグゼクティブシェフRandy Lewisによるアメリカンヘリテージの料理を提供しています。パティオでは屋外ダイニングを楽しめます。
The Grove at Copiaの写真
4.3
非常に良い(2650)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ナパ
本日11回予約が入りました。
Bold flavors. California-inspired cuisine. The Grove at Copia is the signature restaurant from The Culinary Institute of America right in the heart of downtown Napa. The menu is inspired by the bounty of our gardens. The vibe is relaxed, whether you’re here for a special occasion dining experience or a casual meal out. Open Wednesday–Saturday, 5–9 p.m. and Sunday 5–7 p.m. for Dinner.Weekend Brunch available Saturdays and Sundays from 10:30 a.m.-2:30 p.m.
The Boon Fly Cafeの写真
4.3
非常に良い(1061)
価格:普通
• アメリカ料理 • ナパ
本日9回予約が入りました。
楽しく陽気で活気に満ちたThe Boon Fly Caféは、モダンなロードハウスの雰囲気の中で、素朴な現代風の料理を提供しています。Boon Flyドーナツで一日をスタートし、数々の賞に輝くフライドチキンまたは毎晩提供するディナースペシャルで一日を終えてください。リゾートの宿泊客および地元の人々は一様に、エネルギッシュな雰囲気に惹きつけられ、地元に根付く農業を中心に添えた料理に満足しています。 店名のBoon Flyには、1800年代半ばに周辺エリアで果樹園やブドウ園を始めカーネロスのパイオニアの名前を採用し、地元の味わいへ敬意を払うカフェです。 Boon Flyは、初期ニューイングランド植民地の入植者の出で、西部へ多くの家族をもたらしたほろ馬車隊の偉大な歴史の一部を担う人物です。彼は町の北部の農地に惹かれ、ナパの外側に定住し、その地はフライ地区として知られるようになりました。
Cordeiros Steakhouseの写真
4.8
素晴らしい(1642)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ナパ
本日5回予約が入りました。
Situated at the base of the East Hills of the Napa Valley, Cordeiro’s Steakhouse brings modern sophistication and old world elegance. Blending a classic steakhouse menu with a fresh farm to table approach, Our chef Marcos Uribe insists on using only the freshest and highest quality of ingredients. From certified Angus beef, aged 14 days, to sustainable seafood, Snake River Pork Chop and Akaushi Beef. guests will immediately notice the care that goes into each and every dish. The Mesquite grill and brick oven adds versatility to the extensive menu, which consists of Oysters Rockefeller, Duck Confit Flatbread, table side Caesar Salad, Beefsteak Tomato Salad, to name a few. The restaurant boasts luxurious décor, private dining rooms, full bar, outdoor lounge areas, giving guests a well – rounded experience in Wine Country.
Grille 29の写真
3.0
良い(1)
価格:高い
• アメリカ料理 • ナパ
Enjoy Chef Adolfo Garcia's locally sourced farm fresh menu in the cozy setting of Grille 29. Grille 29 Restaurant is open daily for lunch and dinner. As a Surfrider Foundation Ocean Friendly Restaurant, Grille 29 is dedicated to sustainably serving you. Grille 29 Lounge offers a fabulous wine list featuring many of your favorite Napa Valley wines, as well as a few new wineries you'll be eager to try! Happy Hour specials: 4:00 pm - 7:00 pm daily.Grille 29 may also be ordered through In-Suite Dining:For our guests who would like to enjoy our classic menu in the comfort of your suite, our Grille 29 Restaurant is ready to serve you! Enjoy fresh, homemade pizza, burgers, sandwiches, soups, salads and more!• Business Hours: 4pm-10pm• Happy Hour: 5pm – 7pm• Dinner: 4pm – 10pm• Takeout: 11am – 10pm
Mustards Grillの写真
4.8
素晴らしい(10900)
価格:高い
• アメリカ料理 • ヨントヴィル
本日58回予約が入りました。
ナパバレーでほぼ30年間熟成させました... 29年以上前に人が集まる地元のスポットとしてオープンして以来、Mustards Grillは思い出に残る料理、素晴らしいワイン、暖かいおもてなしを好む人々のお店として発展してきました。Mustardsは、シェフ兼オーナーCindy Pawlcynによる世界中の影響を受けたアメリカの郷土料理を提供しています。「あまりにも多くのワイン(Way Too Many Wines)」リストには、カリフォルニアと新世界中のアペラシオン(産地)からの最高の品揃えのワインを用意しています。 Mustardsは、世界中からの味を特徴とするアメリカングリル料理レストランです。薪のグリルを使用してCindy’sの有名な「モンゴルポークチョップ」、「チポトレを擦り込んだウズラ(chipotle-rubbed Quail)」、「Niman牧場のハンバーガー227g」などの人気料理を調理しています。レストランの店内は、オーク材の薫製箱からのベイビーバックリブ・バーベキューや、茶葉燻製の北京ダックの香りでいっぱいです。特選料理のハダマグロのたたき&ゴマクラッカー、クリスピーカラマリのカレーコールスロー和えなども用意しています。幅広いワインリストは、カリフォルニア、アメリカ北西部、南米からの希少な素晴らしいワインが特色となっています。
Brixの写真
4.4
非常に良い(8180)
価格:非常に高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ヨントヴィル
本日28回予約が入りました。
ナパ・バレーの中心部に位置し、ヨントヴィルから北へ1.6km離れたハイウェイ29沿いにあります。Brixは手作りのカクテルや20種類を超えるユニークなワインをグラスで提供する本格的なバーを併設しています。フルサービスのキッチンにはピザの薪釜、メスキートウッドを使ったグリルがあり、地元産の季節の素材を用いた素晴らしいメニューを提供しています。食事の後には、敷地内や周辺のぶどう畑を散策できます。レストランの敷地は、ゲストのみなさんにきっと気に入ってもらえるはずです。毎日レストランのキッチンで使用されるハーブや野菜の上げ床花壇が25あります。収穫直前の野菜を眺めに来てください。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ