Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. アトランタメトロ

Smyrna​のオーガニックフードが食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(20)

Muss & Turner's - Smyrnaの写真
4.7
素晴らしい(2050)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • バイニングス
本日17回予約が入りました。
当店は昼はデリ、夜は季節のビストロ、その間の時間帯は専門食料品店として営業しています。 デリカウンターでは、店内でローストおよび調理したお肉や、鶏、魚、職人が焼いたパンを使用した大きなサンドイッチを提供しています。また、当店では自家製のマヨネーズを使用しています。 季節のビストロでは、偽りのない、垣根のない料理と、皆様が「自分自身でいられる」空間を提供しています。つねにできる限り地元産の新鮮な農産物や、ラム肉、鶏肉などのお肉を使用しています。本物の職人によるダイニング体験をお届けするため、店内でパスタを製麺し、フライドポテトをカットしています。季節に合わせて、シェフの創造性を活かすため、ディナーメニューは定期的に、時には毎日更新されます。当店は、25種類のグラスワインを取り揃えた奥の深いワインリストを提供しています。また、世界中の様々な地ビールや斬新なカスタムビールを楽しめるビールリストも提供しており、6種類の生ビールは定期的に変更されています。
Nobu Atlantaの写真
4.5
非常に良い(1183)
価格:非常に高い
• 日本料理 • バックヘッド
本日91回予約が入りました。
Nobu Atlanta is situated at Phipps Plaza in the affluent Buckhead neighborhood. With influence from Atlanta's lush canopy of trees and Japanese arts and crafts, the bar and lounge area features a white onyx bar volume that sits in front of a 12-foot-long river rock art installation while folded cast glass pendants cast a soft glow on the bar. The dining room takes you to traditional Japanese garden pavilions that were often used for ceremonies and rituals while overscale pendants made from shoji paper create the look of elongated, abstracted paper lanterns. Design language that is a continuation of Chef Nobu Matsuhisa's imaginative and innovative culinary offerings celebrates nature and is integrated through the use of different wood tones
Le Colonial - Atlantaの写真
4.8
素晴らしい(2722)
価格:高い
• ベトナム料理 • バックヘッド
本日65回予約が入りました。
Le Colonial is a celebration of the seductive spirit and vivid flavors of 1920’s French Colonial Southeast Asia, located in the heart of Atlanta, one of America’s fastest growing and most diverse cities. Designed to capture a bygone era of sophistication and opulence. A lavish dining room boasts of period photography, overhead fans, leather banquettes, and is flanked by a veranda with Parisian-Style sidewalk café seating. To enhance the experience of your visit we ask that you respect our dress code.Dress Code : Business CasualNo athletic wear or athletic attire, including designer, athletic line of any kind/brand, beach flip flops or any beach attire, tank tops (men), cut-offs, sweatpants, exposed undergarments and excessively revealing clothing for indoor and outdoor dining. No baseball caps/hats. Seasonal changes may apply.
The Americano - Atlantaの写真
4.5
非常に良い(658)
価格:高い
• ステーキハウス • バックヘッド
本日36回予約が入りました。
Helmed by Chef Scott Conant, The Americano is an Italian steakhouse that is modern in approach and Italian in spirit. Located in the recently renovated InterContinental Buckhead Hotel in Atlanta, the restaurant features an elevated-yet-approachable menu that serves every taste – from fine steaks and house-made pasta to organic salads, Italian antipasti and Mediterranean seafood. The Americano blends a European style of highly personalized service with contemporary, Italian-inspired dining to create an exceptional and convivial experience. Conant’s culinary vision shares the spotlight with an inventive cocktail program that is playful and intricately devised. The wine list is thoughtfully curated with selections from iconic, established and emerging Italian and American producers. Hip and humble, The Americano offers a sophisticated, warm atmosphere adorned with modern art and showstopping lighting.
Le Bon Noshの写真
4.6
素晴らしい(381)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • バックヘッド
本日17回予約が入りました。
Dinner reservations are recommended Tuesday through Sunday starting at 530pm and walk-ins are welcome! Valet available for all dinner services and all day Friday through Sunday. Breakfast, Lunch, and Weekend Brunch are walk-in counter service, no reservations are needed. Le Bon Nosh is a restaurant and market celebrating the simplicity of good ingredients with a thoughtfully curated French-influenced menu. Founder & Chef Forough Vakili wanted to create a lively yet intimate gathering place to connect over delicious bites and amazing wine.Le Bon Nosh values the diligence and craft of local farmers and purveyors. Everything produced in the kitchen is made from scratch using the freshest seasonal ingredients available - we believe in the power of good food and eating well.Cancellation Policy: If you would like to reschedule or cancel, we ask you to do so within 24 hours prior to your booking. Large parties that do not provide notice may incur a no-show charge of $25 per person.
Chops Lobster Bar - Atlantaの写真
4.8
素晴らしい(4655)
価格:非常に高い
• ステーキ • バックヘッド
本日38回予約が入りました。
Chops Lobster Barは、シーフードとステーキを愛する人の楽園です。モザイクスタイルのダイニングルームで、サバンナ・ランプ・クラブカクテルや有名なジャンボ・バッター・フライドロブスターテールのような特製料理を楽しめます。Chopsの居心地の良いバーでは、ディナー前のカクテルを楽しめ、種類豊富なワインも用意しています。適切な服装でご来店ください。
Tomo Japanese Restaurant Buckheadの写真
4.8
素晴らしい(1422)
価格:高い
• 日本料理 • バックヘッド
本日28回予約が入りました。
トム・ナイトウは日本料理が新たな可能性を伝え、共有するという熱意をライフワークとしてきました。独特の風味をすべて組み合わせた日本料理を提供しています。日本の伝統的なメニューを作るにあたり、彼はフランスとイタリアの食材を頻繁に使用します。
Cooks & Soldiersの写真
4.8
素晴らしい(3822)
価格:普通
• バスク料理 • ミッドタウン ・ ウエスト
本日54回予約が入りました。
高級アパートメント施設のエラン・ウェストサイド1階に位置するCooks & Soldiersは、バスク地方沿岸部独特の調理法、根強い美食文化、そして世界水準のレストランを意識したサービスを提供しています。伝統的な「ピンチョス」、トーストに乗ったタパス風のおつまみ、シェアできる大皿料理の「ラシオネス」、魚肉と野菜を薪火焼きにした「アサドール」、素朴で塩味の効いた料理と対象的なユニークで現代的なデザートセレクションの「ポストレス」など特製メニューを楽しめます。
Taka Sushiの写真
4.9
素晴らしい(661)
価格:高い
• 日本料理 • サンディ スプリングス
本日15回予約が入りました。
Takaではアトランタ北部のサンディスプリングスの最高の日本料理を楽しめます。ラーメン、うどん、そばも提供するお寿司屋で、日本的な場所でもあります。Takaでは、デイリースペシャルとして毎日ランチにお弁当を用意しています。日本から新鮮な魚を使用して日替わり料理も提供しています。メキシコ湾から仕入れる新鮮なカキも楽しめます。
C&S Seafood & Oyster Bar - Sandy Springsの写真
4.8
素晴らしい(2410)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • サンディ スプリングス
本日38回予約が入りました。
Clark and Schwenk, friends over the years, discussed starting a place of their own and traded ideas over what the menu would be like. Finally, at the beginning of 2007, they felt ready to strike out on their own and made that vision happen. “I looked around Atlanta and saw a need for a really good old-school restaurant,” Clark says. That restaurant would become C&S Oyster Bar, specializing in classic New York and Paris brasserie-style cuisine. Clark possesses a passion for French cuisine and claims that it comes from the French’s appreciation for balance. Their focus on vegetables, fish, and meat as the primary vehicles of flavor allow for emphasis to be placed on the freshness of the ingredients.Proper attire required. The following are not allowed:Beach flip flops, slidestank tops for menundershirt type t-shirtssweat pants and jogging pantsathletic shortsclothing with inappropriate graphicsclothing that is overly exposingmidriff topsshorts that are too short

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ