Tinton Fallsのオーガニックフードが食べられるお店
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現在地周辺のご予約可能な店舗(15)
本日99回予約が入りました。
Since the opening of their acclaimed Restaurant Nicholas in 2000, Chef Nicholas Harary and his wife, Melissa, modernized the concept of fine dining. This mainstay of Red Bank garnered some of the industry’s highest praise, including 15 straight years as Zagat’s highest-rated restaurant in New Jersey, a 4-star review in the New York Times, and a position on several national “best restaurant” lists.Now, with Barrel & Roost, the couple strips off the white tablecloths and serves up a bold new menu: made-from-scratch food that’s crazy-delicious, yet entirely accessible any night of the week. Set in a newly redesigned modern farmhouse interior, Barrel & Roost is just the place to enjoy Chef Driven Comfort Food with family, old friends, or a grab a drink at the bar for date night!
本日7回予約が入りました。
d'jeet: A Culinary Oasis in the Heart of Shrewsbury
Discover d'jeet, a culinary haven in Shrewsbury where Chef Casey Pesce showcases his passion for fresh, seasonal ingredients. Our menu evolves with the seasons, featuring vibrant salads with local greens, hearty pastas, and succulent seafood, each dish a celebration of flavor.
The inviting ambiance complements the exquisite food, making it the ideal spot for a romantic dinner, a lively gathering with friends, or a solo fine dining experience.
Whether you're a seasoned foodie or just looking for a memorable meal, d'jeet offers a sensory journey. Come experience the magic of Chef Pesce's creations and savor the essence of seasonal cuisine.
本日8回予約が入りました。
BEST ITALIAN RESTAURANT AROUNDMonticello’s Philosophy: From the Vine to Your TableAt Monticello’s, we prioritize fresh, high-quality ingredients. In 2015, we created our on-site organic garden, ensuring the freshest produce from June to October. We serve Non-GMO, non-processed ingredients, hormone/antibiotic-free chicken, free-range eggs, wild-caught seafood, organic produce, and gluten-free-friendly options. Our desserts are made daily with organic milk, raw sugar, and free-range eggs.Led by Chef Katerina, whose signature dishes, highlights our farm-to-table philosophy, Monticello’s has earned our Dinners Choice Awards, Our inviting modern and classy atmosphere is perfect for romantic dinners, family gatherings, or celebrations. Unique features include Chef’s Tables just right on front of our organic garden, creative mocktails and mouth watering dishes.Visit Monticello’s for an unforgettable experience, where every bite reflects our passion for quality and sustainability.
本日22回予約が入りました。
ついに、ニューヨークスタイルの雰囲気を体験できるレストランがハドソン川を超えてニュージャージーにやってきました。Char Steakhouseの革新的な料理には、最高級の乾燥熟成プライムビーフと、毎日仕入れる新鮮な魚を使用しています。高くそびえる窓からの美しい景色を眺めながら食事を楽しめます。マホガニー材の壁や天井の仕上げが本格的なステーキハウスの雰囲気を作り出し、他にないニュージャージーのダイニングシーンを提供しています。モダンな暖炉4つ、レインルームと名付けられた部屋の湾曲した水が流れる壁などを取り入れた独特な内装です。最高品質の乾燥熟成させた7カットの牛肉、最高のロウ・バーからのオイスターや巨大なワタリガニを楽しめます。ラウンジの座席は先着順で、グループの場合は最大12名まで利用可能なアーチ型のカスタムブースを予約できます。Charでは経験豊富なスタッフが温かなおもてなしでお客様をお迎えし、驚くべき価格でお楽しみいただけます。
本日3回予約が入りました。
Piccola Italia(ピッコラ・イタリア)は、シェフ兼オーナーBrian Gualtieriによる新鮮な地中海の風味にイタリア料理の伝統的な地域のスタイルを融合した、ユニークなクラシックなイタリア料理を提供しています。メニューには、最高品質の旬の食材と大胆な風味に重点を置いています。Piccola Italiaはザガットの高評価を年々受けていて、併設するエレガントなフルバーと豊富なワインメニューは常連客をがっかりさせません。