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Sunset District​の居心地の良いお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(221)

Fiorella Sunsetの写真
4.7
素晴らしい(852)
価格:普通
• イタリア料理 • サンセット・ディストリクト
本日36回予約が入りました。
Fiorella is a neighborhood Italian restaurant in the heart of the Inner Sunset. We serve wood fired pizza, pasta, antipasti & Italian vino in a casual neighborhood setting. Our third and largest location of Fiorella also offers rooftop dining and features a full liquor license.
Pacific Catch - Sunset Districtの写真
4.7
素晴らしい(1902)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • サンセット・ディストリクト
本日9回予約が入りました。
ゴールデン・ゲート・パークの入り口、9thアベニューに位置するPacific Catchは、モダンで快適な西海岸のフィッシュハウスです。友人や家族で集まって、環太平洋地域の味に触発された新鮮なシーフード料理を楽しめます。毎日のランチとディナーでは、特別メニューとして最高級の「catch of the day(本日のとれたて)」が太平洋各地のさまざまなスタイルで提供されます。その他のメニューには、アジアのライスボウル、ミールサイズのサラダ、寿司ロール、フィッシュ&チップスのほか、人気のハワイのポケや有名なカボ・カラマリなどのスターターがあります。9thアベニュー店では、パティオ席と、ラウンジのある本格的なバーも提供しています。新世界からの幅広い種類のワイン、モダンなアイランドカクテル、太平洋各地からの多くのビールを用意しています。半個室は、着座の場合は40名まで、カジュアルなスタンディング・レセプションでは55名まで収容できます。エグゼクティブシェフは、あらゆる機会のニーズに合わせて特別メニューを提供できます。イベント情報については、ninthavenue@pacificcatch.comまでお問い合わせください。
Zentarou Sushi and Sake Barの写真
4.7
素晴らしい(21)
価格:高い
• アジア料理 • サンセット・ディストリクト
本日9回予約が入りました。
Join us for fresh fish, cooked delights, Japanese beer, and rare sake—all at affordable prices.
LaLe Mediterranean & Turkish Restaurantの写真
5.0
素晴らしい(71)
価格:普通
• 地中海料理 • サンセット・ディストリクト
本日1回予約が入りました。
We are a family owned small business cooking our family recipes. LaLe is an extension of our home where we treat our guests with warm hospitality. Family owned Mediterranean-Turkish tapas bar; from scratch cooking for a healthy experience.
Savor Cafeの写真
5.0
素晴らしい(74)
価格:普通
• ビーガン • サンセット・ディストリクト
本日1回予約が入りました。
Savor offers healthy, vegetarian, and modern Arabic food in the charming inner Sunset neighborhood. Stop by and try the many plant-based dishes that are creative and delicious. After owning Saha in San Francisco and Berkeley for 17 years, Chef Mohamed is excited to bring his newest spin on Arabic-fusion cuisine but this time offering a vegetarian-only menu. Savor offers an experience that has been described as "food that you find at a fine-dining restaurant but served in a casual environment with reasonable prices". One day, Savor may offer alcoholic beverages but in the meantime, guests are invited to bring their favorite bottle from home.
Dalidaの写真
4.7
素晴らしい(1028)
価格:高い
• 地中海料理 • Presidio
本日105回予約が入りました。
Beautiful Modern Mediterranean restaurant by Chefs Laura and Sayat (Star Chefs and San Francisco Chronicle Rising Stars) at the Main Parade Lawn in the heart of the Presidio National Park. The restaurant's menus feature Presidio-inspired seasonal craft cocktails, a progressive wine menu, and a cuisine that balances the comfort of familiar Mediterranean flavors with California sensibilities. In cohesion with the Presidio National Park, the design features soft, natural colors; repurposed furniture items from the Presidio; and a mural and a hand-drawn wall paper by Bay Area artist Emily Parkinson. Diners can enjoy a patio with a view of Alcatraz; an intimate private dining room; a lofty main dining room surrounded by windows on two sides; a cozy bar that is a local favorite; and an open-concept kitchen counter with counter seats and high tables.
Four Kingsの写真
4.7
素晴らしい(164)
価格:普通
• 中華料理 • チャイナタウン
本日42回予約が入りました。
## Four Kings: A Nostalgic Journey Through Cantonese Cuisine Step into Four Kings and be transported to a vibrant world of nostalgia and flavor. This San Francisco gem, helmed by chefs Franky Ho and Mike Long, serves up a modern take on Cantonese cuisine, infused with the chefs' personal memories and a playful spirit. The atmosphere is electric, with 90s Cantopop tunes filling the air and retro Hong Kong memorabilia adorning the walls. The open kitchen allows you to witness the culinary artistry firsthand, as chefs prepare dishes like the signature **fried squab** and the innovative **mapo spaghetti**. The menu is a celebration of bold flavors and unexpected combinations. Start with the **XO escargot with milk bread**, a decadent treat that will leave you wanting more. For a taste of tradition, try the **Hong Kong black peppered steak**, cooked to perfection and bursting with savory notes. Vegetarians will delight in the **garlic pea shoots**, a simple yet flavorful dish that showcases the freshest ingredients. Four Kings is more than just a restaurant; it's an experience. It's a place to gather with friends, share delicious food, and reminisce about the golden age of Hong Kong cinema. So come hungry, come curious,
Che Fico San Franciscoの写真
4.6
素晴らしい(1960)
価格:高い
• イタリア料理 • ノース・パンハンドル、USF
本日69回予約が入りました。
Che Fico, is a California Italian restaurant from Chefs David Nayfeld and Matt Brewer in San Francisco's NOPA neighborhood. The food focuses on Italian cuisine through the lens of California. It’s our vision of Northern California as if it is a region in Italy, our connection to the region, and our love for Italian culinary practices. The rustic, market-driven menu features handmade pasta, pizzas, antipasti, housemade salumi, meat, and fish plus dishes from the Jewish-Roman heritage known as “Cucina Ebraica.” The beverage program focuses heavily on both Italian and Californian wines with a cocktail program that utilizes a variety of spirits, amaros, and seasonal ingredients. Che Fico is a place to gather with friends and enjoy warm hospitality, food, and drink, through an approachable menu and convivial ambiance.
Mr. Tipple’s Jazz Clubの写真
4.9
素晴らしい(906)
価格:普通
• カクテルバー • シビック センター/ヘイズ バレー/ヴァン ・ ネス
本日33回予約が入りました。
***Best Jazz Club in the City, by San Francisco Magazine***Mr. Tipple’s is a craft cocktail bar featuring live jazz.-Reservations have a 90min time limit from reservation time. There is a $20/guest min for table serviceMr. Tipple’s heralds back to a 1950s NYC basement. Cozy. Dark. Boozy. The intimate setting features local jazz artists up close and personal. It’s a joint where you come as you are, hear great music, tap your toes, and sip a properly chilled cocktail.-My name is Mr. Tipple. Just a simple and laughable bloke hailing from London. I run a recording studio. My friends joke that you’ll oft find me spinning cocktails, not reeling tape. After a few too many, I usually just sit back and enjoy the music, having forgotten to hit record. Regardless, the band is always jiving, the whiskey is always cold, and we’re having a smashing good time.
The Progressの写真
4.8
素晴らしい(2527)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ウェスタン ・ アディション
本日66回予約が入りました。
The Progressは隣接するState Bird Provisionsの姉妹店で、オーナーシェフのStuart BriozaとNicole Krasinskiがより広い領域に目を向け、現代の素朴なカリフォルニア料理を体現する「自分で選ぶファミリースタイル」のメニューを提供するレストランです。 ダイニングルームでの1名62ドル(USD)のディナーメニューには、スナックのほか、各テーブルごとに選べる人数分の大きなプラター4皿が含まれます。営業中いつでも予約なしで入れる店頭のバーでは、アラカルトのメニューを提供しています。さまざまなワインを取り揃えた幅広いワインリスト、慎重に選ばれたカクテルで楽しい食事を締めくくれます。

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