Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ノースカロライナ沿岸部

Beaufort / Morehead City​の居心地の良いお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(3)

Circa 81 Tapas & Cocktaileriaの写真
4.8
素晴らしい(1192)
価格:普通
• タパス・小皿料理 • ビューフォート/モアヘッド シティ
本日8回予約が入りました。
Clarke Merrell's (Circa 81 Executive Chef/Proprietor) goal is for Circa 81 to provide creative, quality, & delicious food in a beautiful setting. Offering small plates that are perfect for passing around the table in true tapas style, our dishes are meant to inspire and engage our diners. So, start a conversation, relax, and enjoy a fresh take on cuisine. Clarke developed Circa 81 in hopes that guests will try something new and different and truly have a dining experience. Circa 81 offers great wine and cocktails too, with more than 30 specialty drinks on our cocktaileria menu. Our menu also includes medium and large plate selections - delicious sandwiches, homemade soups, local seafood and fresh-made desserts. Circa 81 also offers take-out and catering - just contact us for more details.
Aqua Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(2789)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ビューフォート/モアヘッド シティ
本日17回予約が入りました。
私たちのメニューは、新鮮な旬の食材を創造的に味わっていただくことを目的に作られました。さまざまな味を "ちょうどいい" 分量で提供するAqua’sの小皿料理は、 テーブルに並べてシェアしたり、2~3品をコース代わりに楽しむのに最適です。Aqua’sの大皿料理は "ノースカロライナの魚介類をスタイリッシュに提供" することにこだわり、地元の新鮮な魚介類やチョイスランクの牛フィレ肉はもちろん、旬にしか味わえない食材を使っています。Aqua’sは新鮮な地元の食材を提供し、そのことで地元の漁師や農家をサポートしていることに誇りを持っています。
Blue Moon Bistroの写真
4.8
素晴らしい(537)
価格:高い
• フレンチアメリカン料理 • ビューフォート/モアヘッド シティ
本日18回予約が入りました。
BLUE MOON BISTRO of Beaufort, NC; Casual fine dining experience with superb service team, a creative and well-stocked bar, & TWO chefs sharing in our culinary leadership of French/American cuisine.CHEF JAYSON FOSTER graduate of CCCCP; Culinary Arts student who studied in France under two-starred Michelin Chef Marc Meurin. A stalwart on the Beaufort Food Scene, Jayson has cooked at Chef’s 105, Circa 81, and at Aqua, where he was the Chef for 10 years. In 2012, Jayson and team won the Fire on the Docks Competition in Wilmington, NC.CHEF JOSH MACKLIN, Honors graduate of CCCCP, Josh ALSO went to France to study with two-starred Michelin Chef Marc Meurin. Josh joined Floyd’s 1921 as banquet chef. He has worked at Circa 81 as Chef/Restaurant Manager for 10 years. He then joined the Oysters and Pearls group, opening Catch 109 and Executive Chef for Table 9. Josh loves how food brings together families and friends. He is a proud believer of food being a bond we all share. Bon Appetit!

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ