Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. セントルイス

Florissant​の居心地の良いお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(5)

The Main Houseの写真
4.7
素晴らしい(257)
価格:普通
• アメリカ料理 • セント チャールズ
本日20回予約が入りました。
Chef Chip Bates creates the most comfortable and casual dining with great technique and quality American Food. Located in the heart of old town Main Street St. Charles. The Main House is a place for everyone to enjoy great food and drinks lunch and dinner. Great patio to enjoy river views as well as Main Street events and parades!
Napoli 3の写真
4.8
素晴らしい(2102)
価格:普通
• イタリア料理 • セント チャールズ
本日42回予約が入りました。
Café Napoli is a family owned restaurant, established in 1989 by Tony and Kathy Pietoso. Quickly becoming a success, they moved the small basement restaurant to a larger location at the corner of Forsyth and Bemiston in the heart of Clayton. In 2003, sons Ande and Kye expanded their family restaurant by adding Bar Napoli, a swank cocktail lounge. A few years later, Napoli Reserve was added onto Bar Napoli allowing for private event space and an additional bar and lounge for the weekends. After years of a flourishing business, Kathy and Tony decided to take their ventures West to Town and Country where they opened their second location, Napoli2, managed by Ande. Kye has taken the reigns from his father and is now the front man for the 8,000 square foot establishment in Clayton. Café Napoli and Bar Napoli have recently undergone a face lift inside and out. Inside the kitchen, Executive Chef from Napoli2 Jon Berger was recently added to the team, bringing fresh ideas and innovation to the regional Italian specialties.
Prasino - St. Charles, MOの写真
4.7
素晴らしい(3316)
価格:高い
• アメリカ料理 • セント チャールズ
本日37回予約が入りました。
Prasino(プラシノ)はミズーリ州セントルイスにあるエコフレンドリーなレストランで、朝食、ランチ、ディナータイムに営業していますす。レストランの名前は、レストランの使命の中心である緑を意味するギリシャ語です。環境に配慮したモダンな店内で、手頃な価格で健康的な料理を楽しめます。 Prasinoは可能な限り、地元の季節の有機食品にこだわっています。環境維持への取り組みは、Prasinoのエコシックなデザインにも反映されています。
Frida’sの写真
4.8
素晴らしい(195)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ユニバーシティ・シティ
Frida’s and Bonito Bar serve bold, scratch-made dishes like braised short ribs, award-winning burgers, and fresh juice margaritas. Our sleek, intimate space features carrara marble tables, flattering low lighting and a gold-ceiling bar—the perfect setting to dine in style. Recently voted Best Chef 2024 by the St. Louis Post-Dispatch, Chef Natasha Kwan crafts every dish with precision and passion. Located just north of Clayton, Frida’s blends sophistication, exceptional flavors and a setting made for those who appreciate the finer things.
Diego's Cantinaの写真
4.4
非常に良い(480)
価格:普通
• メキシコ料理 • ユニバーシティ・シティ
本日1回予約が入りました。
Owned and operated by Natasha Kwan, St. Louis Post Dispatch's Best Chef in St. Louis, our elevated Mexican restaurant blends vibrant flavors with a tropical atmosphere that feels like a vacation, taking you far from St. Louis. We’re located in a charming University City neighborhood, just steps from Clayton.Our menu features plates like queso flameado, costra and crunch tacos, enchiladas, nachos and a few Tex-Mex options. Cocktails and margaritas are crafted with fresh-squeezed juices and premium ingredients.
 We offer all-day happy hour Tuesday through Thursday. We also accommodate parties of 10 or more for special celebrations. Other accolades: Best New Restaurant, A-List Restaurant (St. Louis Magazine)Best Queso (Ian Froeb of St. Louis Post-Dispatch)To Note: Gluten free friendly - our fryer is dedicated gluten free so eat all the chips you want!Many vegan optionsDog friendly patio and sidewalk

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ