Brookhavenの居心地の良いお店
予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(134)
本日5回予約が入りました。
The Ashford is a chef-driven neighborhood restaurant set in the heart of Brookhaven on Dresden Drive. Serving a selection of both shareable dishes and traditional entrees, our ever-changing menu focuses on locally-sourced ingredients and innovative takes on classic favorites and comforts. We invite you to explore a menu of sophisticated yet approachable cuisine, expertly paired with a craft cocktail or glass of wine.
本日37回予約が入りました。
Valenzaはブルックヘイブンにある居心地の良い高級イタリア料理店で、イタリア北部ピエモンテ州の小さな村からその名が取られています。ヴァレンツァは職人によるジュエリーの製造で世界的に知られている場所で、「黄金の街」という別名もあります。VALENZAの料理はイタリア北部の多様な文化に触発されています。エグゼクティブシェフのMatt Swickerathは伝統的かつモダンな料理法に着目し、新鮮な旬の地元食材を使ってクラシックなイタリア料理に最新のアレンジを加えています。メニューは、さまざなま前菜、パスタ、リゾット、イタリアンのメインディッシュを用意しています。Valenzaは洗練された内装ながら、居心地が良く温かいイタリアの村のカフェの精神も保っています。ダイニングルームにはヴェネツィアの漆喰の壁と、素朴なオークと松の木材が使われています。アンティークのヨーロッパのキャンドルシャンデリアの下で食事をして、Valenzaの温かさと優雅さを体験してください。Valenzaは30名が着席できる美しいプライベートダイニングルームを用意しています。
本日35回予約が入りました。
HAVEN(ヘイヴン)は、むき出しのレンガの壁、温かみのある木目模様のヒノキ、やわらかな琥珀色の照明のある、ロフトに併設された高級レストランです。料理は、フランス、大陸、新南部の影響を受けた、モダンアメリカ料理です。HAVENは、過去7年間で、確実な成功を収めています。6年間にわたり、トップ10に投票されているHAVENは、アトランタにおける人気の観光スポットにもなっています。Havenは、魅力的なヴィレッジ・パークプレイス開発地区にある、ブルックヘブンの中心部に位置しています。レストランは、バックヘッドの人1マイル北にある、人気の歴史地区にあります。
本日64回予約が入りました。
Welcome to our Garden. A place to celebrate, unwind and step away from the noise of life. An unexpected escape from the routine. Experience an unforgettable chef-driven cuisine and indulge in innovative cocktails while surrounded by lush florals that warmly welcome you. The sense of community and euphoria will captivate one’s sense of belongingness. A 15 minute grace period is allocated to each reservation, before cancellation. Kindly note, all guests in your party must arrive prior to being seated. Valet parking is available at St. Regis Atlanta. The cost is $15 after validation. Please validate your ticket at the host stand. *We are unable to validate self-parking.
本日12回予約が入りました。
The Blooming PigA Pop-Up Celebrating Spring in the South!Spring is here, and The Blind Pig Parlour Bar is bringing the best of the season to life with a Southern-inspired celebration full of color, charm, and all the things we love about spring! Starting Friday, March 7th, our vibrant pop-up experience will immerse you in the spirit of Springtime, with a mix of classic celebrations—from St. Patrick’s Day fun to Easter joy, the Masters excitement, and the thrill of the Kentucky Derby. Picture yourself surrounded by blooming florals, enjoying a delicious menu of Southern-inspired dishes (both savory and sweet), and sipping on refreshing, spring cocktails that capture the essence of Southern hospitality. Whether you’re gathering with friends, family, or celebrating a special occasion, The Blind Pig is the perfect place to embrace the magic of spring in the South. Come celebrate the season with us!
本日43回予約が入りました。
Clark and Schwenk, friends over the years, discussed starting a place of their own and traded ideas over what the menu would be like. Finally, at the beginning of 2007, they felt ready to strike out on their own and made that vision happen. “I looked around Atlanta and saw a need for a really good old-school restaurant,” Clark says. That restaurant would become C&S Oyster Bar, specializing in classic New York and Paris brasserie-style cuisine. Clark possesses a passion for French cuisine and claims that it comes from the French’s appreciation for balance. Their focus on vegetables, fish, and meat as the primary vehicles of flavor allow for emphasis to be placed on the freshness of the ingredients.Smart business casual. Not permitted: Beach flip flops, slides, tank tops for men, undershirt type t-shirts, sweat pants, jogging pants, athletic shorts, clothing with inappropriate graphics, clothing that is overly exposing, midriff tops, shorts that are too short, strong or offensive odors
本日12回予約が入りました。
Carmel is a love letter to the coast—the ocean breeze, the freedom, the elements that make you feel so good when you’re next to the water. We serve Contemporary Seafood and embrace a gastronomic narrative centered around the celebration of premium seafood and seasonal produce. From the cozy yet elegant interior to the seasonal menu and craft cocktails, every detail reflects our passion for the oceanside experience.Our menu showcases high-quality, sustainable seafood skillfully paired with fresh, local ingredients. Whether it's sophisticated crudos, wood-fired oysters, fish, lobster, dry-aged steak, or vibrant cocktails, we would love to take you on a journey to your favorite waterfront destination. Let the ocean breeze carry you away...Weekday Lunch is served at Carmel’s Bar. We do not accept reservations for lunch, though walk-ins are always welcome at any time of day. Gratuity is applied to parties of 6+. Parties of 9+, please submit an inquiry at CarmelATL.com>Reservations.
本日37回予約が入りました。
バックヘッドの中心部に位置する La Grotta は、最高級の北イタリア料理とイタリアの地方料理、そして旧世界の魅力とフレンドリーかつファーストクラスのサービスを提供しています。La Grotta は1978年以来の地元のお気に入りで、1980年代半ば以来、アトランタ・マガジンからベスト・オブ・アトランタ賞を、90年代初頭以降は名誉ある DiRONA とAAAのフォー・ダイアモンド賞を受けています。
La Grotta はバックヘッドの住宅街の中心部にひっそりと位置しており、店舗が入っているコンドミニアムの中庭の緑豊かな庭園を見渡すことができます。La Grotta は文字通りイタリア語で「洞窟」を意味しており、その洞窟を連想させる温かみのある空間から、このように名づけられました。La Grotta のスタッフもまた、顧客、料理、様々な言語(スタッフはイタリア語、スペイン語、フランス語、ドイツ語で会話可能)などの豊富な知識と、細やかな気配りでよく知られています。メニューには北イタリア料理を提供しており、地元産の製品を中心とした食材の鮮度を反映させて、季節ごとに内容を変更しています。
本日37回予約が入りました。
NY PrimeはJezebel Magazineの読者による「ベストステーキハウス」に12年間選ばれており、USDAの最高基準に認定されています。素晴らしいバックヘッドのお店で、1700度のブロイラーで焼いた厚切りステーキ、新鮮なシーフード、アルコール度の高いドリンクをお楽しみください。ライブエンターテイメントを毎晩提供しています。季節によっては、中庭でのダイニングも可能です。
本日65回予約が入りました。
Anisはバックヘッド中心部の静かな脇道に隠れた家屋を、南フランスのプロヴァンス地方に多く見られる小さい魅力的なレストランのような見た目、雰囲気に改装したお店です。
食材と香りにこだわった、フランスの地中海沿岸地域特有の風味を楽しめる料理を提供しています。
Anisには屋内のダイニングルームのほか、通年利用できる屋外のパティオ、食事も楽しめるこぢんまりとした魅力的なバーがあります。
Anisは市内でも屈指のロマンチックなダイニングスポットとして広く知られおり、友人との待ち合わせ場所にも最適です。大人数のグループにも対応しています。
予約をお勧めしています。
木曜日の夜にブラジリアンジャズの生演奏を開催しています。