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Dobbs Ferry​のグルメな方や食通におすすめのベストレストラン

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料理ジャンル
地域
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ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(17)

The Cookeryの写真
4.7
素晴らしい(1716)
価格:普通
• イタリア料理 • ドブス ・ フェリー
本日20回予約が入りました。
The CookeryはシェフのDavid DiBariによって設立されました。ウエストチェスター郡のドブス・フェリーで最も古風な趣のある、美しい川辺に位置するThe Cookeryは、地元の常連客のポジティブなエネルギーのやりとりを糧に、素晴らしい料理と絶え間ない創造力の探求を続けています。ネオノスタルジックなイタリア料理メニューは、シンプルさに対する革新的アプローチが特徴のDiBariシェフの料理のスタイルを明確に表しています。
Olar Nosoの写真
4.8
素晴らしい(155)
価格:普通
• 地中海料理 • Northvale
本日21回予約が入りました。
From its humble beginnings in the quaint Hudson River town of Piermont, New York, Olar was known for serving up rustic Neapolitan pies, classic Spanish tapas, and hand crafted pastas that drew in both locals and foodies from all parts of New Jersey, upstate New York, and New York City and kept them coming back for over a decade.Now in its new location in Northvale, New Jersey, the restaurant, now known as Olar Noso - which means "our home" in Galego, the language spoken in Galicia where the Dominguez family is from - is an evolution in not only name alone.They have managed to scale the restaurant concept generously while replicating the quality and preserving the reputation the former Olar had garnered over the years. Evolving into Olar Noso meant giving Olar's loyal customers everything they loved, while also enhancing their experience with more seating, more elbow room, a full bar, a private event space, and, finally, ample parking.
L'inizioの写真
4.7
素晴らしい(1438)
価格:高い
• イタリア料理 • アーズリー
本日11回予約が入りました。
ウェストチェスターマガジンで2015年のベストイタリア料理レストランの一つに選ばれたL’inizioでは、地元食材を使ったイタリア風の季節の料理を用意しています。ウェストチェスターに住み、ニューヨークのレストランでの豊富な経験を持つScottとHeather Fratangeloが、火曜から日曜まで毎晩ディナーを提供しています。L’inizioでは均一価格のコース料理(火曜〜木曜)、週を通じて楽しめるBarrels and Bitesメニューも用意しています。皆様のお越しをお待ちしています。
MP Taverna - Irvingtonの写真
4.8
素晴らしい(2841)
価格:普通
• ギリシャ料理 • アービントン
本日36回予約が入りました。
MP Tavernaはウエストチェスターに位置する伝統的なギリシャのタバーンを現代風にアレンジしたレストランで、Michael Psilakisシェフが手掛ける受賞歴のあるギリシャ風料理を楽しめます。MP Tavernaの親しみやすいメニューはPsilakisのギリシャ料理をアメリカの料理界に持ち込み、ギリシャ料理を料理界のメインステージに押し上げたいというシェフの目標に向かう新たな一歩です。シェフのMichael Psilakisは「家族との料理の思い出がこのレストランのインスピレーションです。MP Tavernaでのダイニング経験を通じて各ゲストがそれぞれの思い出を作る事を願っています」と述べ、「MP Tavernaが食事を楽しむだけの場所ではなく、自宅のダイニングテーブルを思い出させる場所であって欲しい」とも続けています。
Mint Premium Foodsの写真
4.8
素晴らしい(468)
価格:普通
• 地中海料理 • タリータウン
本日16回予約が入りました。
At Mint Premium Foods, we share our passion for sophisticated flavors with an inquisitive and ardent, local, regional, and international clientele. Our gourmet store and restaurant are devoted to culinary excellence and sensual pleasure. Whether we serve or sell, our expertly curated experiences are, at all times, intensely flavorful, surprising, memorable, and deeply satisfying. Each return to our creative and festive market signals the kind of enduring relationship we’ve come to enjoy with customers who understand that exceptional food is, after all, the center of all that really matters.
Lombardo's Dobbs Ferryの写真
4.6
素晴らしい(307)
価格:普通
• ピザバー • ドブス ・ フェリー
本日4回予約が入りました。
Our philosophy is to prepare amazingly delicious artisanal pizzas, chef salads and authentic Italian eats. From our homemade mozzarella to our locally grown vegetables, we strive to maintain the integrity and purity of all our products.
Texas de Brazil - Yonkersの写真
4.7
素晴らしい(2915)
価格:高い
• ステーキハウス • ヨンカーズ
本日35回予約が入りました。
今までにない高級料理を作り上げるTexas de Brazilは、アメリカで生まれた本格的なブラジルの「シュハスカリア」、すなわち南ブラジル料理とテキサス州の寛大な精神を組み合わせたステーキハウスです。 前菜、新鮮な野菜、スープ、サラダなどの50〜60種の食品が並ぶグルメなサラダエリアがあります。座席札の緑側を上にして置くと、スタッフが味付けした牛肉、子羊肉、豚肉、鶏肉、ブラジルソーセージの様々な部位をたっぷりと切り分けに来ます。肉は伝統的な付け合わせやブラジルの自家製チーズパンと一緒に給仕されます。食事中はレストラン専属のソムリエが、受賞歴のある豊富なワインリストから料理にぴったり合うワインをお勧めします。作りたての特製カクテルのカイピリーニャも楽しめます。食事の終わりには甘いデザート(様々な種類あり)を楽しめます。食後は、Texas de Brazilの雰囲気を満喫しながら熱いエスプレッソなどのドリンクをお楽しみください。
Chutney Masalaの写真
4.6
素晴らしい(601)
価格:高い
• インド料理 • アービントン
本日5回予約が入りました。
Culinary School graduate and James Beard honoree Chef Navjot Arora has put together a unique menu borrowing from the vast culinary diversity of India.We truly believe great food starts with great ingredients. We procure only fresh, wholesome ingredients with no artificial flavorings or additives, local produce wherever possible, all natural poultry, free range lamb, wild not farmed seafood. We grind our own spices to ensure freshness.The New York Times gave high marks to our succulent tandoori cooked meats and referred to our sauces as superbly complex.” Vegetarians will feel like royalty” says The Journal News, referring to our delicious curries and vegetable appetizers. Our menu reflects Chef Navjot’s true passion for food that began from a very young age. He further honed his skills and learnt from the very best master chefs at the Taj Group of Hotels The menu offers a variety of combination platters, along with biryanis, curries, tandoori entrees.
Il Gusto Ristorante Italianoの写真
4.8
素晴らしい(83)
価格:普通
• イタリア料理 • ヨンカーズ
本日10回予約が入りました。
IL Gusto Ristorante Italiano upholds the vibrancy and quality that you would expect from a traditional Italian eatery in Tuckahoe. Featuring an array of Italian foods, steaks, seafood and signature pasta entrées. Il Gusto Ristorante provides families, friends, couples & corporate with a unique dining experience in a chic and cozy two level dining restaurant; ideal for private events.Join us at IL Gusto, our "newly renovated" restaurant, to get spoiled with delicious Italian Cuisine and Award-winning Wines from around the world. Stop by with friends afterwork to enjoy a quick bite, Chef's specials, cold beers & crafted cocktails. Join us for lunch or dinner or grab a delicious pizza. We offer onsite and offsite catering. Voted best of Westchester & Diner's Choice for 2025. We offer 2 Private Parking; next to the restaurant and a larger one right across the street.On & off-premise catering, party packages, take out & delivery. For more details, visit our website ILGustoTtucakhoe.com
That Supper Clubの写真
4.9
素晴らしい(299)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • パークリッジ
本日5回予約が入りました。
Indulge in an unforgettable culinary journey at our exclusive supper club in Park Ridge, NJ, where the visionary Executive Chef Nicolas Pescatore and his bold, innovative techniques to craft culinary masterpieces. Chef Pescatore creates a dynamic six-course Michelin-style tasting menu that elegantly fuses Italian, Japanese, and American influences. Nicolas's meticulous attention to detail and creative approach, combined with daring fusion of French precision and Southeast Asian flavors, elevate each dish to an extraordinary level. Freshly made pasta, farm-to-table ingredients, and cutting-edge techniques merge in this ever-evolving works of culinary art that change every three weeks. This $85 per person, BYOB dinner promises a captivating and unforgettable dining experience. Join us to witness the seamless collaboration and harmonious artistry of culinary master at work.

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