Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Edgebrook​のグルメな方や食通におすすめのベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(55)

Artango Bar & Steakhouseの写真
4.6
素晴らしい(1761)
価格:高い
• ステーキハウス • リンカーン スクエア
本日17回予約が入りました。
Experience Buenos Aires’ Golden Age at Artango Bar and Steakhouse, where the rich cultural heritage of Argentina comes alive. Set amidst a tableau of Art Nouveau and Neo-classical architecture and décor are the exciting tastes, lively music and dancing of Argentina.An evening at Artango feels as if you’ve traveled to Buenos Aires, and guests have the opportunity to enjoy authentic imported Grass-Fed Argentinian steaks. Roman’s selection of 120 day wet-aged, grass-fed black angus beef cuts are grilled on an Argentinian parrilla at a slightly lower temperature and for a longer period of time – similar to the Patagonian method of barbecuing crafted by Buenos Aires-born celebrity chef, Francis Mallmann. Argentine cuts are lean, tender and full of flavor. Pair your meal with Prohibition-era cocktails and both classic and rare European and Argentine wines. Dining at Artango is a memorable journey to Argentina.
Libertadの写真
4.7
素晴らしい(3206)
価格:普通
• 中南米料理 • スコーキ
本日6回予約が入りました。
Libertad(リベルタ)は、ラテンアメリカ風の料理に特化した、カジュアルな、シェフ主導の地域型レストランです。 エグゼクティブ・シェフであるArmando Gonzalez(アルマンド・ゴンザレス)は、シカゴの最も注目すべきレストランでの経験もあり、ラテンアメリカ諸国の多様なモザイクを共有し、体験するのにふさわしい、小さなプレートの季節のメニューに、大胆かつ刺激的な味を組み込んでいます。 著名なミクソロジストであるAdam Seger(アダム・シーガー)は、ソムリエであるShebnem Ince(シェブネム・インス)が、グラスやボトルを選りすぐることで、メニューを彩るシンプルなワインリストを提供する一方、楽しさあふれる、創造的なカクテルメニューを組み合わせています。 Libertad(リベルタ)が、生粋の地元レストランを体現していることがすぐにわかるでしょう - 歓迎的で、リラックスできる雰囲気のなか、メニューはとても美味しく、選ぶのが難しいほどなので、いつでも食事したい、そして食事できる場所なのです。ジレンマに対する回答をお求めであれば、何度もアクセスしてください
Fiorettaの写真
4.6
素晴らしい(803)
価格:非常に高い
• ステーキ • ウェスト・ループ
本日44回予約が入りました。
Fioretta is reminiscent of a new-age Copacabana, celebrating old-world Italian cuisine with an opulent twist, a steady flow of impressive cocktails and wine, world-class live entertainment, and a glamorous vibe cast over the entire experience.Seamlessly blending steakhouse fare with elevated versions of old-world Italian cuisine with help from Italian-American Chef, Joe Rizza. The menu pays homage to the Italian immigrants who graciously first introduced Americans to southern Italian classics. Fioretta’s custom-built solid-fuel hearth and open kitchen allows Rizza and his culinary team to impart superb flavor, char and texture to each dish. The menu strives to strike the perfect balance between nostalgia and innovation.
Daisies Chicagoの写真
4.7
素晴らしい(175)
価格:高い
• アメリカ料理 • ローガン広場
本日36回予約が入りました。
Midwest Italian restaurant focusing on house made pastas, utilizing vegetables from Chef Joe Frillman’s family farm. Our bakery and cafe serves La Colombe Coffee alongside an array of pastries and sandwiches crafted by Chef Leigh Omilinksy.Dinner reservations are available Tuesday - Sunday; we are closed for dinner service on Mondays. Our cafe operates from 7:00am - 3:00pm every day. Lunch is available from 11:00am - 2:00pm every day. We do not take lunch or cafe reservations, it is first come first served. Please note that there will be a 25% service charge applied to all bills. This goes to pay our staff equitably as well as provide health and other benefits not typically offered in restaurants.
Little Goat- Southportの写真
4.7
素晴らしい(170)
価格:普通
• アメリカ料理 • レイクビュー、イースト・レイクビュー
本日15回予約が入りました。
Little Goat Diner, located in the vibrant Southport Corridor, is your go-to neighborhood spot, helmed by award-winning Chef Stephanie Izard. Enjoy all-day breakfast, weekend brunch, coffee catch-ups with friends, and your favorite lunch and dinner classics, all with Chef Izard's creative twist on new all-day favorites. Plus, bring the little ones! Kids eat free every Tuesday from 4-7PM, making it the perfect midweek treat for the whole family. We gladly accept walk-in guests. Come join us and we’ll do our best to seat you as quickly as possible!
Bar Siena - West Loopの写真
4.6
素晴らしい(3260)
価格:普通
• イタリア料理 • ウェスト・ループ
本日16回予約が入りました。
DineAmic Groupの支店でリバー・ノースにある人気スポットのBar Sienaは、Siena Tavernに比べカジュアルなイタリア料理を提供しています。料理部門は、テレビ番組「Top Chef」に出演した人気のパートナーシェフFabio VivianiとBar Sienaのエグゼクティブ・シェフJeremy Tannehillが担当しています。 イタリアの様々な地方料理を取り入れた一部のメニューは、頻繁に変更されます。種類豊富なイタリアの屋台フードやピッツァ、バー料理をはじめ、複数の人数で分けるのに最適なcicchetti(チケッティ)と呼ばれる小皿料理、よりボリュームのある大皿料理も用意しています。
Girl & the Goatの写真
4.8
素晴らしい(14836)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ウェスト・ループ
本日81回予約が入りました。
2010年にオープンしたGirl & the Goatは、楽しく活気のある雰囲気の中、おいしく大胆な味付けのファミリースタイルのメニューを提供しています。また、小規模生産の各国ワイン、不定期に入れ替わるクラフトビール、バーテンダーの創作カクテルで、ダイニング体験がさらに楽しめます。 809 W Randolph Stに位置するGirl & the Goatは、ランドルフ・レストラン・コリドールとも呼ばれる通りにオープンした最初のレストランの1つです。快適なラウンジ、バーシート、標準的なテーブル席、質問がある際に便利なキッチンに近い4シートなど、様々な座席を用意しています。Girl & the Goatは予約を受け付けていますが、予約なしでの飛び入りも歓迎しています。
Alpanaの写真
4.7
素晴らしい(322)
価格:普通
• アメリカ料理 • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日27回予約が入りました。
Welcome to wine inspired cuisine, where every dish is meticulously crafted to harmonize with the discerning palate of a Master Sommelier. Led by Alpana Singh, the youngest woman and first South Asian to conquer the Master Sommelier exam, our menu blurs the lines between food and wine, ensuring each recipe is a symphony of balance, texture, and flavor. Enjoy our global inspired menu featuring an array of dishes including small plates, pastas, vegetarian dishes, meat, seafood and steak. Wine lovers are sure to enjoy our expertly curated list featuring over 200 selections from across the world while cocktail enthusiasts can indulge in our craft cocktail menu. Regarded as neighborhood wine bistro by the locals, Alpana is located at the corner of State and Pearson in Chicago's historic and trendy Gold Coast district. We invite you to enjoy dinner in our well-appointed dining room or take in the scenery from our cozy patio.
Sunda New Asian – River Northの写真
4.6
素晴らしい(7398)
価格:高い
• アジア料理(コンテンポラリー) • リバー・ノース(シカゴ)
本日23回予約が入りました。
シカゴの賑やかなリバー・ノース周辺に位置するSundaは、モダンなアジア料理と中西部のおもてなしを組み合わせた受賞歴のあるコンセプトをもつ、ミシュラン推奨のRockit Ranch Productions系列のレストランで、日本、中国、ベトナム、カンボジア、インドネシア、タイ、フィリピンなどの伝統料理からインスピレーションを得たモダンなメニューを提供しています。Best New Restaurant、Chicago’s Sexiest Restaurantなどの数々の賞も受賞しています。エグゼクティブシェフJess DeGuzmanによる素晴らしい料理、有名デザイナーTony Chiによる洗練されたインテリアが特徴で、シックかつ居心地の良い雰囲気が漂います。Sundaでは200席を超える座席を用意しており、急速にシカゴのダイニングシーンの主流となりつつあります。
Braseroの写真
4.8
素晴らしい(317)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ウェスト・タウン
本日29回予約が入りました。
Named by Robb Report as one of the Top 10 Best New Restaurants in the country, Brasero combines South American passion with midwestern grit and brings Chef John Manion's talent for wood-fired Latin cooking to West Town’s bustling restaurant row. This sultry 120-seater draws inspiration from across Latin America, honed through Manion’s decades of experience. Think flame- roasted, whole young chickens slicked with garlic-chili oil, steaks cooked over an open fire alongside chimichurri, and moqueca teeming with mussels, shrimp & Mahi Mahi with coconut-scented rice—all washed down with quenching caipirinhas, locally brewed, Latin-inspired beer and 100 bottles of wine under 100 dollars.For parties of 6-10, enjoy our Family Style Hearth Experience!

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ