Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. カナダ
  3. バンクーバー、ブリティッシュ・コロンビア州

Marpole​のグルメな方や食通におすすめのベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(27)

Maxine's Cafe & Barの写真
4.8
素晴らしい(349)
価格:普通
• フレンチアメリカン料理 • ウエスト エンド
本日51回予約が入りました。
WEEKENDS AND STATUTORY HOLIDAYS RESERVATION FROM 9AM TO 9:45AM AND WALKINS UNTIL 3:30PM. YOU CAN ADD YOUR NAME TO THE WAITLIST 15 MINUTES PRIOR TO YOUR ARRIVAL. Maxine's magnificent interiors are inspired by the funky watering holes of Soho and the corner bistros of Europe. A curated menu by Executive Chef Bobby Milheron and Chef de Cuisine features elevated breakfast, brunch, lunchtime and dinner favorites that offer peak flavor and freshness. From morning favorites to later-day delights, discover what fits your fancy at the West End's premier neighborhood café and bar.We are open daily for breakfast, brunch and dinner.Walk-ins are always welcome and reservation for dinner service are available.
Minami Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(3363)
価格:高い
• 日本料理 • イエールタウン
本日56回予約が入りました。
イエールタウンの活気のあるエリアに位置するMinami Restaurantは、バンクーバーに最もユニークで革新的なダイニング体験をもたらしました。Minamiは、2008年にバンクーバーで盛り上がりを見せていた寿司シーンに炙りスタイルという食材を炎でさっと焼く技術を紹介したことで知られる先駆者の姉妹店、Mikuの足跡を辿っています。それぞれの魚の持つ独特の風味を活かすために、炙り鮨には日本の伝統的な食材とは一味違ったシェフ特製ソースを使っています。醤油もワサビもつけずにお召し上がりください。 キッチンでは、季節や地域によって多種多様な食材がしっかりとした目で選び抜かれ、ひとつの皿に結実しています。伝統的な修行を積んだ日本人シェフがグローバルな味覚や最先端の技術に触発され、新しいスタイルの料理を作り上げています。巧みな細工の施された有田焼の特別注文の皿は、オーナーである中村正剛氏自らの手によって厳選されたもので、その料理へのアプローチからは情熱と美が感じられます。
Yuwa Japanese Cuisine (fka Zest Restaurant)の写真
4.8
素晴らしい(1284)
価格:非常に高い
• 日本料理 • キツラノ
本日10回予約が入りました。
ベスト高級和食レストラン - Vancouver Magazine誌レストラン賞 ゴールドワインリスト賞 - バンクーバー・インターナショナル・ワインフェスティバル Zestは、バンクーバーの高級地区 ウェストサイドに位置しています。店内は、日本のシンプルさに西海岸の風景から引き出される官能性と要素を組み合わせたエレガントで穏やかな雰囲気です。メニューは伝統的な和食とヨーロッパ風の冒険的なメニューのミックスで、モダンな盛り付けです。シェフのおまかせコース(遅くとも24時間前までの予約が必要)には旬の地元食材を使用したシェフの特別料理7〜8品が含まれます。受賞歴のあるワイン/日本酒リストからお好きなワインや日本酒を選んで、小皿料理と共に楽しむことも可能です。
Social Corner Yaletownの写真
4.4
非常に良い(130)
価格:高い
• イタリア料理 • イエールタウン
本日81回予約が入りました。
Tapas, pizza, small plates, share plates, paella, and one epic burger - there's something for everyone at Social Corner. Michelin Guide recommended, offering lunch, brunch, dinner and drinks seven days a week. Located in Yaletown on the corner of Homer and Smithe street. We look forward to hosting you.
Oddfish Restaurantの写真
4.9
素晴らしい(1088)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • キツラノ
本日34回予約が入りました。
Oddfish is a Seafood and Vegetable focused restaurant. Ethically sourced and high quality ingredients are what you will find here with the focus being on the food - not the fuss. In regard to the wine list - approachable and interesting with a great price point is our goal. The atmosphere is casual and fun. We are a neighbourhood restaurant that others from outside the neighbourhood come to for that welcoming atmosphere. We are the same people who created Nook and Tavola restaurants.
The Victor – Parq Vancouverの写真
4.4
非常に良い(3095)
価格:高い
• ステーキハウス • スタジアム地区
本日75回予約が入りました。
The Victor features a contemporary and seasonally inspired menu. The menu highlights a wide array of Pacific Northwest seafood, a sushi and raw bar, and a wide selection of speciality tiered steaks. Locatedon Parq’s Rooftop, The Victor boasts a vibrant energy that echoes and amplifies the vitality of the city of Vancouver; overlooking False Creek and a 30,000-square foot rooftop urban park. The Victor is a fine-dining destination that evolves into a nightlife destination for locals, hotels guests, and casinoplayers; providing premium libations, cutting edge cocktails, best in class wine cellar, and an extensive selection of champagnes and sparkling wines.
Tojo's Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(837)
価格:非常に高い
• 日本料理 • フェアビュー
本日5回予約が入りました。
東條は日本最南端の鹿児島にある大変美しい火山の麓で、戦後に育ちました。彼は若い頃に日本を代表する料亭のひとつで最高級和食店の、有名な大乃やで修行をしまた。大乃やで何年も1日16時間働いた東條は、彼が今日でも活用している2000種もの和食のレシピを修得しました。彼はこの時期に最高級で新鮮な魚や農産物を選別する目を養いました。東條の創作への情熱は当時は厳格であった和食の壁を越えたため、彼は1971年に北米に移りました。東條はここの先入観のない多文化は、彼の考えをより受け入れてくれるだろうと感じました。彼はバンクーバーで彼の完璧なお客様を見つけたのです。
WestOak Restaurantの写真
4.7
素晴らしい(1516)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • イエールタウン
本日47回予約が入りました。
Located in the heart of Yaletown, West Oak is a bustling, modern-rustic space featuring white oak décor and a buzzing open kitchen. Vancouver’s go-to spot for fine cuisine and a serene dining experience, West Oak is the perfect place for relaxed evenings among good company.With three exceptional menus, we have something for every time of the week:Monday - Friday Dinner from 3:00PM - 11:00PMSaturday & Sunday Brunch from 10:30AM - 3:00PMHappy Hour Everyday 3:00PM - 6:00PMDue to Covid-19 restrictions we will not be taking any parties larger than 6 guests. Thank you for your understanding.
Brunoの写真
4.2
非常に良い(194)
価格:高い
• 市場の料理 • リッチモンド
本日2回予約が入りました。
Focused on connection, sustainable practices, and high-impact dishes, Bruno at Versante Hotel is anything but the status quo. Serving elevated menu items directly influenced by the local farmers and artisans that supply their ingredients, Bruno takes each guest on an always-evolving culinary journey, showcasing the best of British Columbia with each dish. A place for friends, family, and jet setters to gather, relax, and reconnect over a colourful spritz or cocktail, Bruno offers something for everyone and treats each guest like a friend they haven’t met yet.Focused on family-style plating to encourage conversation and reconnection, Featuring local oysters, caviar, mussels, clams, scallops, and Dungeness crab plated on a tableside cart and artfully chosen accents, the dish will soon be a fan favourite. Bruno’s Truffle Lavender Duck, another staple, will feature farm-fresh lavender sourced from Cortes Island and duck from the Fraser Valley
The Kitchen Dadaの写真
4.6
素晴らしい(147)
価格:普通
• 日本料理 • ダンバー
本日4回予約が入りました。
Traditional and eclectic Japanese fair. Come in for sushi, drinks or meet with friends. We look forward to serving you.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • 吉彦
    ドバイ •1​件の口コミ
    5.0
    2024年8月17日にご来店
    カンパチのカルパッチョ、生牡蠣、ポテトフライ、ボンゴレスパゲッティ、鮭のグリル、デザート、全て大変美味しく感動しました。スタッフの方も、フレンドリーで親切で、居心地も最高でした。バンクーバー旅行の最終日のディナーに選んで本当に良かったです。
    詳細を見る
    Oddfish Restaurant価格:高い• シーフード・海鮮料理• キツラノ
    4.9
  • OpenTable Diner
    トロント・オンタリオ •1​件の口コミ
    5.0
    2024年6月25日にご来店
    お庭の席でいただきました♪♪♪とても良いいい雰囲気です。 創作料理です。 枝豆🫛プリプリです。 タコの焼き物・・・珍しいです。美味しい😋 岩手県産A5クラスの和牛ステーキ🥩・・・お口の中で、とろけます。 押し寿司が一番のおすすめです。 握りはどれも美味しいけれど、一貫単位でお高いです。中トロが一貫10CAD、たいが一貫8.5CADでした。
    詳細を見る
    Minami Restaurant価格:高い• 日本料理• イエールタウン
    4.7
  • BillB
    バンクーバー、ブリティッシュ・コロンビア州 •1​件の口コミ
    5.0
    2024年1月4日にご来店
    季節の料理には堪能しています、本格的な日本料理を食べたければ最高だと思います。 全てが吟味された材料と調理法で創作料理に何時も満足して居ます。
    詳細を見る
    Yuwa Japanese Cuisine (fka Zest Restaurant)価格:非常に高い• 日本料理• キツラノ
    4.8
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ