Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

Los Angeles / Orange County​のわざわざ行く価値のあるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(100)

Bacari Silverlakeの写真
4.7
素晴らしい(3981)
価格:高い
• イタリア料理 • シルバー ・ レイク
本日145回予約が入りました。
Bacari Silverlake is a Venetian-inspired small plates restaurant featuring Mediterranean-influenced dishes by Chef Lior Hillel. We are the 5th restaurant of Kronfli Brothers, a family-owned, growing group of restaurants in the Los Angeles area. Alongside our delicious tapas, we offer a rotating curation of small-production wines and eclectic beers, unique craft cocktails & mocktails, and we are also known for our one-of-a-kind 90-minute open bar special.Our team provides warm hospitality in our indoor lounge & bar, or in one of many tree-house-like outdoor patios, all marked with rustic mediterranean decor. You will feel like home when dining at Bacari Silverlake.We welcome but do not require reservations — we love to accommodate walk-ins and large parties, even on busy nights. Bacari Silverlake is the go-to spot for our neighbors, and we look forward to hosting you soon!
Openaireの写真
4.5
非常に良い(2316)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • コリアタウン
本日15回予約が入りました。
Native Angeleno, surfer and two-Michelin star chef Josiah Citrin brings a culinary vision built around California’s bounty from land and sea to Openaire. The menu and ingredients reflect the seasons and the interplay of cultural influences that define LA, serving in a lush greenhouse and tented garden oasis on the 2nd floor terrace at the LINE hotel, in the heart of K-Town.For inquiries of 10+ guests, please email us at: Openaire@TheLineHotel.com.
Antico Nuovoの写真
4.7
素晴らしい(844)
価格:高い
• イタリア料理 • ハリウッド
本日48回予約が入りました。
Antico Nuovo is a restaurant nestled in "East Larchmont Village" that draws inspiration from the Italian countryside. The menu features Chef Chad Colby's ode to Italian ancient tradition and technique with hand-made pasta, wood-fired meats, vegetables, and fish. Curated and tailored to the menu, the wine program offers a deep dive into varietals from Italy and beyond.
Providenceの写真
4.9
素晴らしい(4380)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • ハリウッド
本日16回予約が入りました。
ミシュラン2つ星、2013年&2014年ベストレストラン(LAタイムズ紙)、2010年シェフオブザイヤー(Angeleno Magazine)、2014、2012、2011、2010年ベストシェフにノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストニューレストラン(Esquire Magazine)、ベストニューレストランにノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストシェフ「パシフィック」にノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストシーフードレストラン(Los Angeles Magazine)、全米トップ40レストラン(Gayot.com)、全米トップ50レストラン(Gourmet Magazine)などの評価を受けています。持ち込み料:ボトル1本につき50.00ドル(USD)、各テーブル3本まで(9名以上のグループの場合は持ち込み不可)。 *月曜の夜は持ち込み料がかかりません(9名未満のグループ限定、各テーブル3本まで、休日や特別イベントを除く)。
Mama Por Dios - DTLAの写真
4.1
とても良い(585)
価格:非常に高い
• メキシコ料理 • ダウンタウン
本日8回予約が入りました。
Mamá por Dios is a restaurant that highlights the best of México, with its flavors, aromas, colors, traditions and art. Bringing it closer to its customers and every drink in every corner. Mamá por Dios is a Mexican gourmet restaurant where you can celebrate every moment to the sound of live Mariachi or enjoy a shot to the beats of a great DJ.
CENTOの写真
4.8
素晴らしい(873)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • Mid-City
本日57回予約が入りました。
BREAKING THE MEDITERRANEAN MOLD. CENTO RESTAURANT IS INSPIRED BY THE MEDITERRANEAN AND LOCATED IN LOS ANGELES.
Joyceの写真
4.5
非常に良い(513)
価格:高い
• アメリカ地方料理(南部) • ダウンタウン
本日21回予約が入りました。
Joyce celebrates the essence of soulful Southern cuisine, spotlighting sustainable seafood and an exceptional raw bar. Our recipes reflect a heartfelt blend of flavors inspired by the coastal south. The menu features a a variety of small and large plates, inviting guests to enjoy in the spirit of a traditional southern table, where friends and family gather around for a shared dining experience. To complement our dishes, we curate a full wine list and zero-landfill cocktail program, blending innovation with a commitment to sustainability.
The Factory Kitchen - Los Angelesの写真
4.7
素晴らしい(3608)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン
本日40回予約が入りました。
2013年10月13日のオープン以来、高評価を得ているThe Factory Kitchenは、FactoryPlaceHospitalityGroup社が最初に創立したレストランです。 レストラン経営者のマッテオ・フェルディナンディと彼の妻でありソムリエ兼ビバレッジ・ディレクターのフランシーン・ダイアモンド=フェルディナンディを筆頭に、夫妻の長年の友人であるアンジェロ・ オーリアナをパートナー・エグゼクティブ・シェフに迎えたFactory Kitchenは、料理、サービス、デザインを巧みに織り交ぜたスタイルで、カジュアルダイニングを革新しました。 ロサンゼルスのダウンタウンにあるFactory Kitchenは、アート地区の中心部に位置する伝統的なイタリアンレストラン&バーで、イタリア北部の郷土料理を中心に、マンディッリ・ペスト・アッラ・ジェノヴェーゼ(Mandilli di Seta al Pesto alla Genovese)やフォッカチーナ・カルダ・アル・フォルマッジョ・ディ・ レッコ(Focaccina Calda al Formaggio di Recco)などの伝統的なリグリア料理にも力を入れています。
Guelaguetzaの写真
4.5
非常に良い(381)
価格:普通
• メキシコ料理 • コリアタウン
本日14回予約が入りました。
Our family was born in Oaxaca and migrated to the US in 1994. Ever since then, our goal has been to showcase not only our family recipes, but also the hard work and dedication that goes into each of them. Each year, we travel to Oaxaca, and hand pick our ingredients, and carefully select the people we partner with. Guelaguetza is a restaurant, boutique market, and advocates for Oaxacan culture located in the heart of Korea-town in Los Angeles. Our motivation behind our products is simple: uncompromising quality. The products found in our store have taken years of development, and we hope that when taking your first taste of our Mole, or your first sip of our Michelada, you are transported into what Oaxaca means to us...a true Guelaguetza.
Petit Trois L'Originalの写真
4.7
素晴らしい(105)
価格:高い
• フランス料理 • ハリウッド
本日46回予約が入りました。
In 2024, the original location of Petit Trois, on Highland Ave in Hollywood, celebrates 10 years as a beloved, can't miss part of LA's dining scene. Chef/Owner Ludo Lefebvre puts his spin on classic French flavors including the cult-favorite Big Mec burger, swimming in rich Bordelaise sauce, perfectly roasted Heritage chicken with compressed potatoes fried in clarified butter, a French Dip sandwich served with a version of the restaurant's onion soup for dipping, and lots more. Start with the restaurant's housemade baguette served with the creamiest French butter and pair it all with wine from the restaurant's thoughtfully curated list, which includes 16 by the glass options. With a design inspired by classic Parisian bistros, Petit Trois transports guests in its 2 dining areas as well as an outdoor patio. The dining room is also available for private events.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • Michael
    サンディエゴ •2​件の口コミ
    5.0
    本日ご来店
    Absolutely excellent! Will 100% return.
    詳細を見る
    Rao's Hollywood価格:非常に高い• イタリア料理• ハリウッド
    4.9
  • Faris
    ロサンゼルス •1​件の口コミ
    4.0
    3日前にご来店
    It was nice experience, good vibe , the food is tasty but one of the dishes ,the red pasta was a new taste for me
    詳細を見る
    CENTO価格:非常に高い• 地中海料理• Mid-City
    4.8
  • Christopher
    ロサンゼルス •2​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    Overrall, great experience, flower package was a plus for anniversary celebration
    詳細を見る
    Mama Por Dios - DTLA価格:非常に高い• メキシコ料理• ダウンタウン
    4.1
  • emily
    ロサンゼルス •9​件の口コミ
    5.0
    2024年11月17日にご来店
    I took my mom here for her birthday who is half Japanese and she had a wonderful time! We all really enjoyed experiencing flavors that were unique and fun to share with each other. We all ordered the omakase and ordered the almonds and chinmi separately. Maybe the only ding in the experience was the servers mispronounced omakase, which was weird considering it's a high-end Japanese restaurant. They don't put the emphasis on "ma", rather they make it sound like kamikaze which is off-putting at the ordering stage. I loved the Grilled California Holstein Beef Strip the most. It was so simple to look at, but the flavor of the beef with the salt crystals was divine. Loved the fresh seaweed shot with grapes! This made all of us say Wow! The omakase came with a mackerel sushi roll which wasn't on the menu, but it was a flavor bomb. The steamed rice was beautiful with the pork jowl. I could eat that rice on its own though! The miso soup was super tasty! I would skip the shiitake tempura but it's part of the omakase. Too oily, don't eat the whole thing. The new katsu with wagyu beef is a huge amount of food. My mom ate 1/4 of it and had to take the rest home, but my boyfriend ate the whole thing! The cocktails were fantastic, along with the sake pairings throughout our meal. The bartender was stellar. Loved the Yuzu Reviver (vodka) and the Old Fashioned. We left feeling full and satisfied, but not stuffed. It was all delicious! Expect a 2 1/2 hour delectable experience! Enjoy!
    詳細を見る
    Shibumi価格:非常に高い• 日本料理• ダウンタウン
    4.4
  • JesseVIP
    ロサンゼルス •53​件の口コミ
    4.0
    2024年8月10日にご来店
    Worth a visit for breakfast whether you're shopping the LA Flower Mart or not! I changed up and went with the shrimp n grits. The grits were better than most in town and the dish was flavor-packed! I could go for more grits in the serving though. My date had the crab benedict which she loved, with the exception of the biscuit. I had to agree, it was a little too dense. You can't miss with the chicken and waffles here. I also tried the Rose Mojito for the first time and the second time, lol! Really good, so be careful!
    詳細を見る
    Poppy + Rose価格:普通• アメリカ料理• Flower District
    4
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ