Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. New York State

Port Washington​のわざわざ行く価値のあるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(30)

Cipollini Trattoria and Barの写真
4.7
素晴らしい(1432)
価格:高い
• イタリア料理 • マンハセット
本日58回予約が入りました。
ロングアイランドで最も印象的なショッピングスポットのアメリカーナ・マンハセットに位置するCipollini Trattoria & Barは、カジュアルなマンハッタンスタイルのレストランです。都会的なレストランで、快適で居心地の良い雰囲気の中で満足のいく作りたての料理をお手頃な値段で楽しめます。Cipolliniは様々なモダンなイタリア料理のほか、ギリシャ料理とアメリカ料理に影響を受けた料理で高い評価を得ています。Cipolliniでは、おいしいサラダ、魅力的な前菜、石釜で作った焼きたてのピザなど、誰の口にも合う種類豊富な独特の料理を楽しめます。
Kyma - Roslynの写真
4.7
素晴らしい(2123)
価格:非常に高い
• ギリシャ料理 • ロザリン
本日71回予約が入りました。
Upon arrival you will notice an inviting outdoor dining patio that expresses traditional Grecian elements while maintaining contemporary detail. As you step inside you’ll be transported by the Santorini aesthetic where fresh ingredients hit your senses and human interaction is a refreshing priority.Kyma’s airy, whitewashed wood design balanced by European stucco, evoke the stylized spirit of the Greek Islands. Generous seating at long white wooden tables are lined with plush, white canvas cushions. More intimate tables also dot the larger dining room. A sleek, oval bar separates the dining room from the lounge area. Here you will have your choice of standing cocktail banquettes, bar and lounge style seating. Our resident DJ will keep the energy high in this fun social spot inside Kyma. In the warmer months an adjacent open-air outdoor patio is perfect for al fresco dining with views of the quaint village of Roslyn.
Besito Mexican - Roslynの写真
4.7
素晴らしい(3807)
価格:高い
• メキシコ・アメリカ南西部料理 • ロザリン
本日59回予約が入りました。
「小さなキス」を意味するBesito(ベシート)は、テーブル脇のワカモーレとベシート・パトロン・マルガリータで有名なレストランで、本格的なメキシコ料理を提供しています。ランチとディナーに毎日営業するBesitoでは、クラシックなトルティーヤスープ、エビとチポトレアドボのタマーレ、毎日作られるセビチェ、骨なしショートリブ、エンチラーダ・スイサスなどの名物料理を楽しめます。最後に行ったメキシコでの休暇の思い出が甦る、昔の素朴なメキシコを感じさせる洗練された雰囲気のAgave Loungeでは、60種類以上の世界クラスのテキーラを用意しています。
Bryant & Cooper Steakhouseの写真
4.8
素晴らしい(2090)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ロザリン
本日46回予約が入りました。
Bryant & Cooper Steakhouseは1986年、ロングアイランドにニューヨークの一流「ステーキハウス体験」を持ち込むという大きな野望をもとにオープンしました。最高品質の選りすぐりの熟成ステーキを提供するだけでなく、特別なプライベートクラブであるかのような雰囲気を味わえます。是非ご予約ください。 2世代に渡るレストラン経営の経験を持つ、ポール兄弟の3人によって創立されました。ギリス、ディーンとジョージは、素晴らしいレストランの秘訣は最高のサービスを提供することから始まる、と若い時から教わりました。 そのためステーキ、チョップス(骨付き肉)とジャンボロブスターは毎日選定され、サイドメニューは新鮮なものだけをBryant & Cooperで提供しています。 長年にわたりBryant & Cooperの全メニューは最高の評価を受けています。ニューヨーク・タイムズ紙は、「ロングアイランドで一番のステーキハウス」と発表しています。
Pearl Eastの写真
4.8
素晴らしい(1056)
価格:高い
• 中華料理 • マンハセット
本日11回予約が入りました。
Pearl Eastはレビューで、「おいしい料理」「周辺エリアで最高の寿司」「プレゼンテーション」「プレートがとても印象的」「すべての料理が芸術作品のよう」「スタッフが素晴らしい」「フレンドリーなサービス」「Pear Eastは料理と顧客サービスに誇りを持っている」「友人たちと楽しい夜を過ごしたい時はいつもPear Eastからスタートします」「ザガット・サーベイでエクセレント評価」「Pearl Eastは極東的すぎない珠玉のレストラン」などと評価されています。
FOSTERの写真
4.7
素晴らしい(173)
価格:高い
• アメリカ料理 • シー・クリフ
本日14回予約が入りました。
Welcome to Foster, we look forward to serving you soon!Highly SeasonalWhile our menu will change over with each passing season, we also continue to source the freshest ingredients from local farms to help inspire daily specials. Our goal is to give you the best tasting dishes, the easiest way to do that is to start with what’s in season.Nose to Tail, Root to LeafWe believe every part of the plant and animal can and should be used in the process making food. Whether it’s used as a component in making stocks/sauces, as the main ingredient of the dish, or as a garnish, our goal is to use 100% of the entire plant/animal we purchase. The goal is less waste and responsible consumerism.Return to CookingWith our wood fired oven and wood fired grill we are returning to the origins of cooking: cooking over fire. Here at Foster, we combine fresh ingredients, classic technique, and an open flame to serve you a meal that’s simply elegant.
La Coquilleの写真
4.9
素晴らしい(1149)
価格:非常に高い
• フランス料理 • マンハセット
本日16回予約が入りました。
While honoring the great traditions that La Coquille was built on, we are in the midst of taking things to another level!Now, and moving forward, our guests will enjoy two great concepts. On one side, we are dishing up a provocative selection of modern European cuisine… On the other, a bar and lounge… serving an eclectic mix of Tapas, and the finest cocktails anywhere.Combined, we offer something for everyone. Whether it’s a stylish dinner for two, or a casual gathering of friends… we know what you like!
Small Batchの写真
4.7
素晴らしい(2733)
価格:高い
• アメリカ料理 • ガーデン ・ シティ
本日71回予約が入りました。
Experiences offered during our normal hours of operation are always in addition to standard reservations and can be accessed by selecting your desired dining time.Created by Tom Colicchio and located in Garden City, Long Island. Small Batch offers rustic - yet approachable - casual American dining and warm, inviting hospitality. Enjoy our all-day menu (served 7 days/week starting at 12pm), for weekend brunch (Sat & Sun 1130am-3pm), or Happy Hour Mon-Fri (from 5pm-7pm). Our new Early Batch dinner menu offers three courses for $42/person and is available during our earliest dinner reservations (4:00pm - 5:30pm) every Mon-Fri.Takeout is available through our website https://www.smallbatchrestaurant.com & local delivery is powered by Caviar.
Opus Prime Steak, Seafood & Sushiの写真
4.6
素晴らしい(3190)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • エリコ
本日69回予約が入りました。
Opus Prime Steak, Seafood & Sushi offers an exciting menu with incredible dishes and specials that will be sure to suit every taste bud. Enjoy succulent steakhouse classics such as Prime Porterhouse for 2 or Rustic Pork Chop prepared in our open kitchen. Love seafood? Delight your palate with Dover Sole, Sea Bass, or whole fish that is flown in daily from the best waters from around the world. Opus’s wine list features over 600 selections, 40 of which are available by the glass. Enjoy an exceptional variety of Draft Beers and specialty drinks. Plus, no meal is complete without a decadent homemade dessert prepared by our talented pastry chefs.
Masaakiの写真
4.8
素晴らしい(166)
価格:高い
• 日本料理 • ベイサイド
本日11回予約が入りました。
Dear customers:Starting from 03/01/2024, we will be adjusting our Omakase pricing as following:Omakase Bar seating: $98 per person will be 15 courses, $138 per person will be 18 courses.Table Tasting Menu (not on bar): $88 per person will be 15 courses.Our Omakase reservation is available for four rounds each day: 1pm/5pm/6:30pm/8pm,each round will be one hour and half.If you want to reserve an Omakase bar seating, please go to the "experience" section and select the time slots that you would like to reserve (1pm/5pm/6:30pm/8pm),which will be the only reservation for our Omakase bar seating.All other reservations will be for our regular dine in table/ regular table Omakase tasting menu. Please double check before making reservations.We will be communicating through SMS and/or e-mail with customers about their opentable reservation, so please make sure that either the phone number or the e-mail address is correct when you make the reservation.Masaaki management team.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ