Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シアトル・イースタンワシントン

Northgate​のわざわざ行く価値のあるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(49)

Jouleの写真
4.7
素晴らしい(1389)
価格:普通
• ステーキハウス • ウォリングフォード
本日14回予約が入りました。
有名なシェフのRachel YangとSeif Chirchi夫妻が最初にオープンしたレストランのJouleは、2012年10月にシアトルのウォリングフォード/フリーモント地区にある新規に開発されたFremont Collectiveへ移転しました。Jouleは2007年のオープン以来、夫婦のユニークでモダンな韓国料理が顧客の評判を呼び、地元や全国のメディアからも注目を集めてきました。YangとChirchiは、Jouleのほかにも、韓国人が愛する型破りの牛肉料理と取り分けて楽しめるユニークな付け合せを提供するレストランRevelも手がけています。 Jouleでは、大勢のお客様に食事を提供できるよう2時間制の予約を受け付けています。次のお客様のために、恐れ入りますが時間厳守でお願いしています。2時間以上のパーティーをご希望の場合は、備考欄にその旨を明記してください。折り返しご連絡いたします。
Bar Sur Merの写真
4.5
非常に良い(83)
価格:高い
• タパス・小皿料理 • グリーンウッド
本日13回予約が入りました。
BarSurMer is a seafood focused lounge with influences mainly from the Basque region, best known for Tapas, Vermouths, Gin Tônicas, Sherries, & Porron wine service.This small intimate gem located in the Greenwood neighborhood features small plates from a wood-fired oven, and house-crafted cocktails. BarSurMer is the third Restaurant for award winning chef Eric Donnelly, founder of RockCreek Seafood & Spirits and FlintCreek Cattle Company. Come join us monthly for the Sunday Drive where our resident DJ spins an all vinyl set.
Autumn Seattleの写真
4.7
素晴らしい(466)
価格:高い
• アメリカ料理 • フィニー ・ リッジ
本日15回予約が入りました。
Welcome to Autumn Seattle! Located in the Phinney Ridge neighborhood of Seattle, Autumn Restaurant focuses on a simple approach to pasta, seafood & vegetables.
Sushi Kappo Tamura - Dining Roomの写真
4.8
素晴らしい(1733)
価格:非常に高い
• 日本料理 • レイク ・ ユニオン/イーストレイク
本日11回予約が入りました。
地元や季節の食材を使うことは日本料理において最も重要な要素で、国際的な料理のコミュニティでも第一の原則となっています。Tamuraはその理念に真剣に取り組み、太平洋岸北西部の旬の食材を使用した本格的な日本料理を提供しています。 Tamuraは割烹スタイルのレストランで、料理はオープンキッチンで調理され迅速にテーブルまで運ばれます。活気のある雰囲気の中で、スタッフとゲストが料理などについての話します。お客様を知り、親しみがありながらもプロフェッショナルな対応でサービスを提供する最高のレストランになることを目標にしています。
Art of the Tableの写真
4.7
素晴らしい(1001)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ウォリングフォード
本日4回予約が入りました。
当店はくつろげるダイニングルームや、キッチンを見渡す5席の「シェフズテーブル」、地元の農家や職人との緊密な連携により、シアトルで7年以上にわたり、食べ物と、太平洋岸北西部での食材の育成や収穫に命をかける人々に敬意を表してきました。シェフのダスティン・ロンスピーズによるArt of the Tableのメニューは、すべて地元産の様々な旬の食材を使用して一からお作りするため、毎日更新しています。当店を最もよく表しているテイスティングメニューは特におすすめです。水曜、木曜、日曜はテイスティングメニューに加え、アラカルトメニューを提供しています(金曜、土曜は食事制限のある方向けの代替メニューは提供しておらず、テイスティングメニューのみ提供しています)。
Haerfestの写真
4.6
素晴らしい(86)
価格:高い
• イタリア料理 • ウォリングフォード
本日13回予約が入りました。
Chef Brian Clevenger's latest restaurant, located in the Fremont neighborhood. A refined take on our signature approach—prioritizing the freshest ingredients, prepared with simplicity. Our menu showcases locally and sustainably-harvested produce, seafood, and, of course, fresh house made pastas.
Stoneburnerの写真
4.8
素晴らしい(1681)
価格:普通
• イタリア料理 • バラード/フリーモント
本日45回予約が入りました。
このレストランはシェフJason Stoneburnerによる、地中海のさまざまな調理スタイルと太平洋岸北西部の自然の恵みへのオマージュです。全120席あり、石炉を使った料理に重点を置いています。快適なレストランには世界中からの建築オブジェクトやアンティークが飾られ、温かい時代を超越した雰囲気が漂います。プライベートダイニングも可能で、ホテル最上階にある素晴らしいイベントスペース、Olympic Rooftop Pavilionも利用できます。
Walrus and the Carpenterの写真
4.7
素晴らしい(392)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • バラード/フリーモント
PLEASE NOTE: WE DO NOT TAKE RESERVATIONS. Please just stop in and we will seat you as soon as a table is available. Fishing pub meets restaurant. This bustling neighborhood restaurant specializes in oysters and other seafood dishes. Using nothing but the freshest ingredients, Chef Taylor Thomas creates seasonal food. The Walrus and the Carpenter also serves wine, smart cocktails, beer and cider. It makes an ideal after-hours hangout spot. Enjoy some fried oysters with a cold beer, surrounded by cozy rustic furnishings. If you prefer an alternative to seafood, look no further than the steak tartare, which comes with thinly sliced rye toast and egg yolk. Launched in 2010 to rave reviews, The Walrus and the Carpenter is open daily from 4 p.m. to 10 p.m. We hope to see you soon! Until we meet at the table....
Ada's Restaurant & Barの写真
4.9
素晴らしい(519)
価格:高い
• トルコ料理 • フィニー ・ リッジ
本日9回予約が入りました。
***OPEN FOR DINE-IN AND TAKE OUT***A chef-driven paradise wrapped in a small neighborhood vibe. Ada’s has been a staple in the Phinney Ridge neighborhood for years. However today, the new Ada’s is a creation stemmed from a lifelong dream of Executive Chef Ayhan Barlas. With a completely revised menu of American classics prepared with a European flair alongside Chef Ayhan’s native Turkish favorites, your senses will thank you!We are firm believers that the freshest ingredients create the best dishes, and that things that grow together, go together. So, in keeping with that mantra, we pride ourselves on using as many local purveyors as possible to best keep our dishes in line with the true spirit of the finest cuisine the Pacific Northwest has to offer.Here you'll find a modern, warm and romantic dining experience in an elegantly casual atmosphere. We also have a great bar and lounge area with a wonderful Happy Hour.When you dine with us, you’ll feel like part of the family.
The Blue Glassの写真
4.6
素晴らしい(67)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • フィニー ・ リッジ
本日12回予約が入りました。
The Blue Glass Restaurant and Bar in Seattle is a cozy 21 and over only, neighborhood seafood, steak, and garden house that also has vegan, vegetarian, and gluten-free menu offerings. A great choice for an intimate date, as well as brunch or dinner get togethers with friends and family. We are serious about our service, food, and drinks, and guest satisfaction is our #1 goal.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ