Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ウィスコンシン州

Milwaukee​のバー席があるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(3)

Bavetteの写真
4.8
素晴らしい(320)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ミルウォーキー
本日37回予約が入りました。
Bavette(バヴェッテ)は伝統的な地域の肉屋をモダンに演出したレストランです。Bavetteでは地元の小さな農家から肉を調達して肉をカスタムに切ることにより、最高品質にこだわった伝統を尊重しています。1体丸ごと仕入れることで、Bavetteはより環境に優しく、廃棄物を少なくしています。さらにBavetteは一つの農家から仕入れて肉に完全なトレーサビリティを与え、多くの場合1匹の動物から仕入れています。Bavetteのお客様は農場から食事に至るまでの完全な透明性を確認できます。朝のコーヒー、午後のサンドイッチや夜のワインとチーズまたはシャルキュトリ・プレートが楽しめる場所であった昔ながらの肉屋が持っていた地域とコミュニティの雰囲気をBavetteは目指しています。
SAGE - MKEの写真
4.6
素晴らしい(69)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ミルウォーキー
本日1回予約が入りました。
Concept heavily focused on art, color, growth and sustainability. This hip haunt features shareable cuisine inspired by nature’s organic palette. Guests will enjoy bright, dramatic plating on the menu. Plants and protein will be featured, accessing the beauty of the changing seasons. SAGE’s menu to include herbs and produce grown on site. (indoor and outdoor) The SAGE cocktail program is inspired by flavors from the garden while visually representing a hue derived from the natural ingredients. Guests will access a similar NBV eclectic mocktail menu. Local beer (draft and bottle) and wine to be featured.SAGE will feature patio and bar seating in the lush gardens on site. (May-October)
Eldr + Rimeの写真
4.5
非常に良い(775)
価格:高い
• アメリカ料理 • ウォーワトサ
本日20回予約が入りました。
VOTED BEST NEW RESTAURANT BY MILWAUKEE MAGAZINE'S READER'S CHOICEWith our appreciation for modern American cuisine and a motivation driven by locally sourced and seasonal ingredients, we invite you to share our food and admire the simplicity in culinary art. Our name, which translates to Fire+Ice, offers inspiration in all that we do.Spend some time together, share something new, and enjoy the opportunity to connect. Eldr+Rime is about gathering at the table and sharing a meal with the people that are important in your lives.For parties of more than six guests, please call the restaurant at (414) 867-9200.Dinner Monday through Saturday eveningsBrunch Saturdays and Sundays 9a-2p starting Happy Hour featuring half priced oysters offered Tuesday through Friday 4p-6p in our bar area.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ