Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ハワイ

Kailua​のバー席があるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(7)

Gaslampの写真
4.7
素晴らしい(77)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ホノルル
本日14回予約が入りました。
"Swanky jazz lounge and steakhouse specializing in craft cocktails, Japanese wagyu beef, and global seafood offerings all while providing an entertainment driven atmosphere with the likes of fire dancing and live local jazz music"
Aloha Tableの写真
4.6
素晴らしい(817)
価格:普通
• アメリカ料理 • ワイキキ
本日32回予約が入りました。
Pacific Rim Fusion served with ALOHA!We`re serving No.1 Loco Moco in Hawaii!Garlic shrimp, Ahi Poke with Maui Onions, Mahi Mahi with Coconut Curry, Kalua Pork French Fries Nacho, Mango Pudding, Lychee Sorbet; Lapperts Homemade Ice Cream, that`s all our recommended menu.
Elevenの写真
4.6
素晴らしい(216)
価格:普通
• カクテルバー • Ala Moana
本日10回予約が入りました。
Tucked away in the corner of Foodland Farms Ala Moana, ELEVEN is Honolulu's secret spot a place to escape and enjoy creative cocktails, signature small plates and weekend brunch in a welcoming, award-winning, cozy space. Eleven gets back to the fundamentals of crafting cocktails with simple executions, complex flavors, and high-quality spirits. Savor the moment with fresh juices, house-made bitters, and elegant garnishes complementing locally inspired flavors. Please note that Bar and Cocktail Seating may not be ideal for elderly guests and young children. For their comfort and safety, we recommend selecting Dining Seating for your best experience. We’ll see you at Eleven.
natuRe waikikiの写真
4.7
素晴らしい(675)
価格:非常に高い
• フランス料理(コンテンポラリー) • ワイキキ
本日8回予約が入りました。
【VALIDATED PARKING AVAILABLE at HYATT CENTRIC WAIKIKI 4 HOURS FREE!!】We offer a seasonal tasting menu that utilizes ingredients that tells the story of our islands and the history behind it. Bar Area is accepting walk-ins.**Our Hale tasting menu is 6 courses for $120 and our Aina (Vegan) tasting menu is 6 courses for $100. We accommodate Pescatarian, No-Red Meat, Vegetarian, and Vegan diets.We CANNOT accommodate Gluten-Free. Please note if you are bringing kids for the tasting menu and if they will be having the course menu.Nae OgawaHer career started at the prestigious Michelin-starred NARISAWA in Tokyo. She then moved to New York at 21 years old to work at famed Michelin-starred Bouley.Shortly after, she was flown to Paris to work at the popular bistro, La Bourse et La Vie. In 2021, her ideas came to fruition with natuRe waikiki, an upscale restaurant featuring Sustainable Island French cuisine.
Piko Kitchen & Barの写真
4.6
素晴らしい(96)
価格:普通
• ハワイ地方料理 • ワイキキ
本日17回予約が入りました。
Piko is a local style hangout where you can sit back, relax and enjoy pau hana. In reference to its meaning, “the center where life begins,” Piko brings to life the food, lifestyle and aloha we know and love in Hawaii. Think shared plates of garlic noodles, mochiko chicken, dynamite fries and bao buns in a place you won’t want to leave.
Chef Chaiの写真
4.7
素晴らしい(1361)
価格:高い
• ハワイ地方料理 • ホノルル
本日6回予約が入りました。
Opened for both dine in and takeout. Masks required for both diners and staffOutdoor and indoor with the CDC distant guidelineNo contact menu available Chai Chaowasaree owner and Chef of Chef Chai at Pacifica Honolulu is recognized as one of Hawaii’s top Hawaii Regional Cuisine chefs. Known for fusing fresh Hawaii ingredients with the exotic flavors of Asia, Chef Chai has created a culinary style that reflects the cultural diversity of Oahu and the Hawaiian Islands. To further strengthen the partnership with Hawaii’s local farmers and fishermen, Chef Chai co-founded Hawaii Island Chefs (HIC), the second generation of Hawaii Regional Cuisine Chefs. This group of HIC chefs is on a mission to provide the world with the best of Hawaii’s diverse culinary resources from the culture of the people and the bounty of the land and sea.The exquisite experience await you at Chef Chai
Sushi Sasabune Hawaiiの写真
4.9
素晴らしい(989)
価格:非常に高い
• 寿司 • ホノルル
本日9回予約が入りました。
SUSHI SASABUNEは「ベストレストラン・ハワイ」に選ばれ、2011/2012年度のザガット・サーベイの「トップフード・オナーズ」を受賞しました。当店ではカリフォルニア巻きを提供していませんのでご承知おきください。「おまかせ」スタイルの寿司の大半は醤油またはわさびを必要とせず、お客様にとって新しい体験となるでしょうが、きっとお楽しみになることをお約束します。各小皿は先に提供される小皿を補い、次に提供される小皿に備えるものとなっています。刺身や純度の高い巧みな寿司をご体験されることでしょう。地元のフードライターはディナー後に当店の寿司を、「魚と貝類が非常に新鮮。臭みや後味はない。非常に新鮮なので甘い味がする。これは他のレストランでは体験できない」と述べています。ぜひお越しになって、シェフに市場からの最も新鮮な本日の魚の案内をさせてください。リラックスしてシェフにおまかせをお楽しみください。

OpenTable でレストランを見つけましょう

役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ