Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

Commerce​の暖炉があるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(6)

Luminarias Restaurant & Special Eventsの写真
4.5
非常に良い(1185)
価格:普通
• アメリカ料理 • モントレー ・ パーク
本日26回予約が入りました。
Introducing a reimagined Luminarias, with a newly modernized take following a multimillion-dollar interior and exterior remodel. Our open-concept dining room features 25-foot floor-to-ceiling windows — seamlessly blending into an expansive deck for sweeping views of the San Gabriel Valley. With a revamped menu comprised of New American dishes with Latin influence, and a vast bar of specialty cocktails and premium spirits, we're here to give you an unforgettable dining experience.
Perch LAの写真
4.6
素晴らしい(11762)
価格:高い
• フレンチアメリカン料理 • ダウンタウン
本日188回予約が入りました。
高いところにある休息場所。
The Raymond Restaurantの写真
4.6
素晴らしい(3553)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • パサデナ
本日36回予約が入りました。
The Raymond 1886は最高級の食材を使った季節の素晴らしい料理を提供するレストランで、西海岸と海外で生産された多様なワイン、1886(バー)の自家製カクテルとともに楽しめます。 レストランは名高いRaymond Hotelの元管理人のコテージ内にあります。パサデナの歴史的な一面を見せるレストランは、素晴らしいおもてなしの伝統、屋内コテージ席と屋外クラフトマンスタイルのパティオのある建築様式を引き継いでいます。
Magnolia Houseの写真
4.5
非常に良い(330)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • パサデナ
本日16回予約が入りました。
Located in a 100-year-old Pasadena craftsman bungalow, Magnolia House is a hideaway for those in the know – unique cocktails and a small plate menu from around the world. Stop by for handcrafted drinks, a boutique selection of wines, and local craft beers on tap while the menu boasts market-driven selection of seasonal shareable plates.
The Arbour - Pasadenaの写真
4.7
素晴らしい(2058)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • パサデナ
本日38回予約が入りました。
The Arbour brings rustic elegant dining to the historic Pasadena neighborhood of south Lake Avenue. Paying homage to the extraordinary agricultural bounty of California, The Arbour’s menu showcases relationships with sustainable local farms and purveyors.
Demeの写真
4.7
素晴らしい(18)
価格:高い
• 地中海料理 • ダウンタウン
本日6回予約が入りました。
Deme, short for Demeter, (the Greek Goddess of the Harvest) is a new Eastern Mediterranean and Aegean Sea-inspired poolside eatery at Hotel Figueroa, with nods to the sea-faring communities along the Eastern Mediterranean Coast, Turkey, and Israel, led by Executive Chef Blake Shailes. Think: housemade Mediterranean dips served with freshly made pita bread using a combination of ancient Kamut flour and Tehachapi Farms Red Fife Flour, Crispy Lobster Kataifi, Turkish Manti (Turkish Lamb Dumplings), Lahmacun (Turkish Pizza // Spiced Wagyu Flatbread), a Greek-inspired Glazed Octopus & Grilled Grape Skewers, and large-format platters designed for shareable feasts including Slow Cooked Lamb Neck Shawarma, Half Heritage Chicken Mansaf and desserts including housemade Baklava, and housemade Soft Serve paired with a refreshing and playful cocktail program developed by Bar Director, Milosz Cieslak. Open for dinner nightly from 5pm - close, excluding Sunday - Monday.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ