Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

North Beach​のプライベート空間・個室があるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(33)

Cassavaの写真
4.7
素晴らしい(733)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ノース ・ ビーチ
サンフランシスコのアウターリッチモンドに位置するCassavaは、モダンなカリフォルニア料理を提供する居心地のよい近所のレストランです。 平日のカフェスタイルの朝食とランチ、週6日のディナーのほか、週末はブランチも用意しています。 レストランは、大規模なディナーパーティの予約やプライベートダイニングの貸切に利用可能です。詳細については、当店ウェブサイトのプライベートダイニングのページを参照するか、電話または直接ご来店の上お尋ねください。
Tosca Caféの写真
4.6
素晴らしい(149)
価格:高い
• イタリア料理 • ノース ・ ビーチ
本日9回予約が入りました。
A legendary hangout in North Beach since it opened in 1919, and even more so from the 1980's onward when Jeanette Etheredge took over Tosca. Locals including Willie Brown, Lars Ulrich and Francis Ford Coppola were regular fixtures, Hunter S Thompson wrote his column for the SF Examiner in the corner booth, Bono, Lauren Hutton, and Mikhail Baryshnikov played pool in the back room, singing Opera and drinking Tosca House Cappuccinos. When Restaurateur Anna Weinberg and Interior Designer Ken Fulk heard Tosca Cafe was closing they joined forces to save it. As the new owners and passionate fans of the original establishment their goal was to return Tosca to its rightful place as a San Francisco institution. As Mikey Rapin wrote in Bon Appétit magazine: “It’s the kind of joint Beats got bounced, Bono belted opera, and a bullet hole memoralizes the night an A-LIST actor disagreed with a rockstar's choice of music"
The Barrel Room - San Franciscoの写真
4.5
非常に良い(283)
価格:高い
• 各国料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日1回予約が入りました。
The Barrel Room Restaurant & Tavernは、3ヵ月ごとにひとつの地域をピックアップし、その郷土料理を提供するレストランです。50種類以上のグラスワイン、地域ごとのユニークなレシピがあるカクテルリストを用意しています。ランチとディナーには料理を提供しています。 3カ月ごとに新しい地域をピックアップし、その郷土料理に基づいてメニューを変更します。 50種類以上のグラスワインは、ピックアップされている地域内の小規模生産ワイン業者から、ソムリエでもあるオーナーが慎重に選択しています。ヴィンテージシャンパンから熟成したボルドー、ボスニアやグルジアのようなユニークなワイン産地からのあまり知られていないワインなど、200ラベル以上のワインボトルリストを提供しています。 快適な雰囲気の中で美味しいワインをが楽しめるよう、ソムリエがお手伝いします。まったく異なるダイニングが体験できます。
Dalidaの写真
4.7
素晴らしい(810)
価格:高い
• 地中海料理 • Presidio
本日52回予約が入りました。
Beautiful Modern Mediterranean restaurant by Chefs Laura and Sayat (Star Chefs and San Francisco Chronicle Rising Stars) at the Main Parade Lawn in the heart of the Presidio National Park. The restaurant's menus feature Presidio-inspired seasonal craft cocktails, a progressive wine menu, and a cuisine that balances the comfort of familiar Mediterranean flavors with California sensibilities. In cohesion with the Presidio National Park, the design features soft, natural colors; repurposed furniture items from the Presidio; and a mural and a hand-drawn wall paper by Bay Area artist Emily Parkinson. Diners can enjoy a patio with a view of Alcatraz; an intimate private dining room; a lofty main dining room surrounded by windows on two sides; a cozy bar that is a local favorite; and an open-concept kitchen counter with counter seats and high tables.
Preludeの写真
4.6
素晴らしい(30)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日12回予約が入りました。
Prelude is a restaurant that is reimagining Southern cuisine. As a team, we will produce and serve nostalgic Americana food and drink, inspired by the Bay Area. We will be using some of the best produce in the world, combining modern high-level cooking techniques and recipes passed down through the generations of our Chef Celtin Hendrickson-Jones maternal family. Our offerings will be available in two menu formats: a multi course pre-fixe menu with options for guests to handpick their dining experience, and “salon menu” featuring quick bites to larger plates, all ordered at the guest's discretion.
Gary Dankoの写真
4.8
素晴らしい(1603)
価格:非常に高い
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • フィッシャーマンズ ・ ワーフ
本日29回予約が入りました。
Twenty-five years after opening its doors in San Francisco’s iconic Fisherman’s Wharf neighborhood, Restaurant Gary Danko continues to refine its award-winning combination of classic French cooking, thoughtful and inventive use of local ingredients and personable yet impeccable service.In a warm, enveloping space overhung with fresh flowers and vibrant artworks, an evening at Gary Danko is both intimate and theatrical—a loving nod to an old-world dining experience with its heart thoroughly planted in the new: fresh, locally grown and raised foods drawn from the region’s vast seasonal offerings, prepared with precision and flair.
Corzettiの写真
4.5
非常に良い(332)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日39回予約が入りました。
Step off the bustling streets of Union Square and into a glamorous, coastal Italian getaway. Corzetti is a Ligurian restaurant and bar that evokes summers spent on the Italian Riviera where life moves at a slower pace, and seaside restaurants serve up menus influenced by the day’s catch and peak-season produce from the region.Chef Tali Missirlian's focus on fresh, locally-sourced ingredients and handmade pasta reflects our commitment to sustainability and quality. You'll find fresh seafood-forward dishes on our menu including pizza, pasta and more, which pair perfectly with creative cocktails from our bar and an extensive list of Italian wines. Come in for lunch, happy hour, or a quick dinner before a show. Host birthday parties and get togethers in our private dining room. From our cozy and intimate atmosphere to our knowledgeable and attentive service, Corzetti invites you to savor the essence of Liguria's relaxed seaside culture in the heart of the city.
Boulevardの写真
4.7
素晴らしい(9049)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日67回予約が入りました。
1993年のオープン以来、Boulevardレストランはサンフランシスコで最高のレストランの一つとして評判を集めてきました。Boulevardには、デザイナーPat Kuletoと共同で作りあげた、ベル・エポック様式のエレガントで温かみのある居心地の良い内装が施され、シェフNancy Oakesによる心のこもった、風味豊かな、美しい料理にピッタリの雰囲気を演出しています。アメリカの地方料理、フランスの影響を受けたスタイル、魅惑的なデザインをすべて満喫できるBoulevardは、サンフランシスコの復活したウォーターフロントエリア中心部に位置する歴史的なAudiffredビル内にあります。Boulevardは、ジェームズ・ビアード・アワードの2012年アウトスタンディング・レストランを筆頭に、数々の賞を受賞しています。
Niseiの写真
4.8
素晴らしい(73)
価格:非常に高い
• 日本料理 • ロシアンヒル
本日5回予約が入りました。
Nisei presents a contemporary approach to Japanese American cuisine by combining deep Japanese flavors, refined cooking technique, and Northern California's finest ingredients. The restaurant is a personal reflection of Chef David Yoshimura's unique experience as a Michelin starred chef and second generation Japanese American, or Nisei. Nisei can accommodate most severe allergies with advance notice, however due to the nature of the tasting menu format, we can not meet all dietary restrictions or aversions. In order to maintain the spirit of our cuisine, the following items can not be removed: Salt, sugar, soy sauce, and egg cooked into items.All Experience prices below reflect a 20% Service Fee and 8.63% SF Sales Tax applied to the base price of each experience. This Service Fee goes towards paying our employees a livable wage as well as providing health insurance.
Sociale - San Franciscoの写真
4.8
素晴らしい(2409)
価格:高い
• イタリア料理 • プレシディオ ハイツ
本日32回予約が入りました。
Sociale(ソシアーレ)はフィレンツェのビストロで生まれ、ここプレシド・ハイツで育ったレストランです。下にある目立たない庭園の路地に位置する、星明かりに照らされた暖房付きパティオから、笑い声やイタリアの音楽が聞こえてきます。ご家族やご友人たちとともに街の喧騒を後にして、温かいパスタや、ハーブを使用したお肉、甘い蜂蜜とナッツでコーティングされたスフィンギ、バニラビーン・ジェラートシェイクの魅力的な香りが広がる、当店の新しい個室ダイニングルームや、伝統的なお部屋、またはパティオで、軽く、よりはっきりとイタリアらしい雰囲気をお楽しみください。様々なイタリアやカリフォルニアの魅力的なワインとともに、シェフのティア・ハリソンが、喜びと幸せを込めた週替りのメニューを地域の皆様にお届けします。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ