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West Seattle/Alki​の家族の食事に使えるお店

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料理ジャンル
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ダイニングオプション
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バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(42)

Spinasseの写真
4.8
素晴らしい(3818)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日29回予約が入りました。
地元産の有機食材を使用したイタリアのピエモンテ料理、ピエモンテワインのリスト、新鮮な手作りパスタを提供しています。 Spinasseに隣接するアペリティーヴォバーArtusiでは、ディナーの前に手作りカクテルや前菜を楽しめます。
The Georgeの写真
4.4
非常に良い(1225)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日30回予約が入りました。
Discover The George: A modern dining destination led by Director of Culinary Eraj Jayawickreme. Indulge in a brasserie-inspired menu within a high-design space, marking a new era for this historic hotel's iconic dining room. The menu celebrates local, seasonal ingredients through small plates, raw selections, vegetarian options, mains, and desserts. Savor Pacific Northwest flavors with the freshest seafood, artisan cheeses, and vibrant produce. The George pays homage to the historic Georgian Room, a Seattle icon since 1924. Designed by renowned Spanish studio Lázaro Rosa-Violán, the space blends history with timeless aesthetics. Hand-painted tiles, Art Deco chandeliers, and marble floors enhance the ambiance, while floor-to-ceiling iron and glass doors and original Palladian windows complete the vision. With a private dining room and semi-private enclaves, The George is perfect for groups and special occasions.Restaurant & Bar Design Awards: Best Design, Americas, 2023.
Toulouse Petit Kitchen & Loungeの写真
4.7
素晴らしい(4618)
価格:普通
• アメリカ料理 • クイーン・アン
本日78回予約が入りました。
フレンチクォーターとニューオリンズの料理、装飾、イメージを中心に置き、ビッグイージーの雰囲気を提供するToulouseは、野心的に作られた当代きってのレストランのひとつです。 多種多彩な料理を提供する幅広い種類のメニューには、伝統的なクレオール料理やフレンチクォーター料理、伝統的なパリ料理やフランスの郷土料理から、革新的な料理までが含まれ、Toulouseを他にはないレストランとしています。 Toulouseでは、手の込んだ豊かなインテリア、規律と技で調理された料理、素晴らしいカクテル、北西部とフランスを中心とした豊富なワインリスト、優れたスタッフなど、様々な形で価値を静かなコミュニティーの環境に提供することに献身しています。
Terra Plataの写真
4.7
素晴らしい(4226)
価格:非常に高い
• ファーム・トゥ・テーブル • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日37回予約が入りました。
Terra Plataはシェフ、タマラ・マーフィーによる「アース・トゥ・プレート(Earth to Plate)」がコンセプトのレストランです。 地元の生産者&職人から仕入れた季節の食材を使用し、心のこもったおいしい創作料理を提供しています。
Ben Parisの写真
4.2
非常に良い(1183)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日38回予約が入りました。
Just steps away from Pike Place Market, Ben Paris is a vibrant hangout where locals and guests can enjoy a modern spin on classic American cuisine featuring the bounty of the PNW, hand crafted cocktails and carefully selected local beer & wine.-Reservations will be seated when the whole party has arrived-Reservations will be held for 10 minutes from reservation, please call if running late-Walk-ins welcome!-Large party reservations of 9-16 guests are available by phone for dinner 7 days a week and lunch Monday-Thursday. A credit card is required to secure the reservation. We do not accept reservations for weekend brunch for groups larger than 8 guests. A charge of $25/guest will be applied for no-shows on large party reservations. We kindly require that all members of large party dinner reservations participate in our Tour the Menu family-style dining option.
Wild Ginger Downtown Seattleの写真
4.5
非常に良い(6399)
価格:高い
• アジア料理 • ダウンタウン
本日52回予約が入りました。
Wild Gingerの料理は環太平洋の中国からインドネシアに及ぶものです。これらの特徴ある地域の伝統的な料理を提供し、自家栽培の食材にこだわることを誇りにしています。スパイシーなチリサンバル、新鮮なココナッツミルク、デリケートな卵麺、辛味の強いオイスターソースはすべてシェフの手作りです。東アジアの気品ある風味を作り出すのに、豊かな古代文化の古くからの習慣に勝るものはありません。
Bateauの写真
4.6
素晴らしい(1226)
価格:非常に高い
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日8回予約が入りました。
Bateauでは店内で解体し、乾燥熟成させた牛肉を提供しています。ウィッビー島にある自家農場からの特選肉を取り揃えており、品質、持続可能性、動物福祉に関する同様の基準を満たした他の農場からも仕入れています。量り売り方式を採用しており、鉄板で調理しています。創作サイドメニュー、フライドポテト、有名なカクテル、種類豊富なボトルリストも用意しており、フレンドリーで洗練されたサービスを心がけています。 「私たちは自家農場の動物の部位すべてを無駄なく使用し、出産、世話、餌、と畜、解体、乾燥熟成といった全工程の指導を行っています。最高の牛肉を育て、準備し、いかなる場所でも提供することが私たちの願いです」とシェフのRenee Ericksonは述べています。
Half Shellの写真
4.8
素晴らしい(82)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • ベルタウン、パイクプレイスマーケット
本日25回予約が入りました。
Oysters | Steak | Sea Bar | Martinis Nestled just north of the Pike Place Market, we focus on serving seafood fresh from the Pacific Northwest waters with West Coast flavors. Our menu includes oysters, crab, salmon, fresh local catch plus steaks and a really great burger. Icy martinis, bubbles and spritzes center the Pearl Bar.
Riderの写真
4.1
とても良い(574)
価格:高い
• グリル料理 • ダウンタウン
本日13回予約が入りました。
RIDER celebrates the bounty of the Pacific Northwest by working closely with small, local, family-owned farms, ranches, fishermen, foragers, vineyards, and craftsmen. We strive to offer fresh, unique ingredients that showcase the region that we love.
Alder & Ashの写真
3.7
とても良い(267)
価格:高い
• アメリカ料理 • ダウンタウン
本日28回予約が入りました。
Alder & Ash is redefining the modern Pacific Northwest Bar & Grill. A casual, elevated modern brasserie serving seasonal cuisine from the Pacific Northwest with worldwide influences using local products and producers.Join Executive Chef Jason Stratton on a journey through the flavors and dishes that make this region so unique. Open seven days a week, Alder & Ash is located at the corner of 7th and Pike in downtown Seattle. Right in the heart of the Central Business District, Alder & Ash is the perfect place for breakfast, lunch, dinner, or a late night cocktail.Breakfast is offered daily from 6am to 10:30am, followed by lunch from 11am to 3pm, happy hour from 4pm to 6pm and dinner from 5pm to 10pm.

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  • Nabeel
    シアトル・イースタンワシントン •2​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    Look, I judge restaurants by the food primarily. So the small things I prefer or don't like about noise, value, or service timing matter, but not that much. Because the food at Terra Plata was really really good. We had one course from each quadrant of the menu (starter, earth, land, sea), and they were all good. We had the albracore crudo (really really good despite finding one pinbone), shishito peppers (normally an afterthought at restaurants - not here, the spices added a lot of depth), and the truffle and mushroom risotto (perfect texture). The land course (portuguese roast pig) was probably the only disappointment because it just wasn't as much of a flavor bomb as we expected from the ingredient's listed and just lacked something special. But it was still quite good, just overshadowed by the other dishes. And finally, the dessert (Basque Cheesecake) was amazing. No store bought pre-made dessert here. Unbelievable texture and the blood orange caramel was perfectly balanced. Tiny notes: the food comes out as it's done, which sometimes leads to awkward timing unless you plan what makes sense to have in what order. The service is good, but the restaurant was busy and you won't have them checking on you often. Not inherently an issue - I would rather have someone bothering me less than more. And we did find a pin bone in the crudo. But overall, it's a place I would recommend to foodies.
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    Terra Plata価格:非常に高い• ファーム・トゥ・テーブル• キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
    4.7
  • LeAnna
    シアトル・イースタンワシントン •1​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    Food and service were really great. We got the carnita bowl and baked eggs.
    詳細を見る
    Ben Paris価格:高い• アメリカ料理(コンテンポラリー)• ダウンタウン
    4.2
  • Melissa
    シアトル・イースタンワシントン •1​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    Luis and the food were amazing! Spinasse continues to be our favorite!
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    Spinasse価格:非常に高い• イタリア料理• キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
    4.8
  • harjeev
    シアトル・イースタンワシントン •1​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    Great experience, the staff was really accomodating and kind. I loved the service.
    詳細を見る
    The George価格:非常に高い• アメリカ料理(コンテンポラリー)• ダウンタウン
    4.4
  • Donna
    シアトル・イースタンワシントン •1​件の口コミ
    5.0
    7日前にご来店
    I had family here from California, and we arranged to meet at this restaurant, which I had been to once previously. I remembered that it was good, and also that it was near Seattle Center, and I had a hunch these two would want to poke around over there once our meal was done, so it was a perfect location. The service was warm and friendly, but never intrusive, and the food was divine. I ordered the "sweet stuff" French toast with caramel and strawberries; nobody else makes it like this, and it was mouthwatering! I also ordered (to go) some "soft scramble" eggs with asparagus and Dungeness crab. It's so hard to get real, fresh crab anymore, what with the overfishing, but my eggs had actual leg segments of crab in them, a perfect ratio of filling to egg. The eggs came with their amazing potatoes, and my husband and I had that dish, along with a small amount of leftovers from my French Toast, for dinner that night. This may be my favorite Seattle restaurant right now! The cherry on the sundae, so to speak, was that when we were finished, we sat and chatted and nobody seemed anxious to kick us out of our booth. Oh hell yes.
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    Toulouse Petit Kitchen & Lounge価格:普通• アメリカ料理• クイーン・アン
    4.7
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