Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. New York State

New City​の家族の食事に使えるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

Pop Pasta Supper Clubの写真
4.9
素晴らしい(260)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • パークリッジ
本日7回予約が入りました。
Indulge in an unforgettable culinary journey at our exclusive supper club in Park Ridge, NJ, where the visionary Executive Chef Nicolas Pescatore and his bold, innovative techniques to craft culinary masterpieces. Chef Pescatore creates a dynamic six-course Michelin-style tasting menu that elegantly fuses Italian, Japanese, and American influences. Nicolas's meticulous attention to detail and creative approach, combined with daring fusion of French precision and Southeast Asian flavors, elevate each dish to an extraordinary level. Freshly made pasta, farm-to-table ingredients, and cutting-edge techniques merge in this ever-evolving works of culinary art that change every three weeks. This $85 per person, BYOB dinner promises a captivating and unforgettable dining experience. Join us to witness the seamless collaboration and harmonious artistry of culinary master at work.
River Outpost Brewing Companyの写真
3.6
とても良い(258)
価格:普通
• ブルワリー • ピークスキル
本日2回予約が入りました。
RIVER OUTPOST BREWING CO. IS WESTCHESTER’S NEWEST CRAFT BEER BREWERY AT CHARLES POINT IN PEEKSKILL, NY.Featuring a wide range of original beers, from IPAs to pilsners to stouts, brewed on location.
Olar Nosoの写真
4.8
素晴らしい(113)
価格:普通
• 地中海料理 • Northvale
本日28回予約が入りました。
From its humble beginnings in the quaint Hudson River town of Piermont, New York, Olar was known for serving up rustic Neapolitan pies, classic Spanish tapas, and hand crafted pastas that drew in both locals and foodies from all parts of New Jersey, upstate New York, and New York City and kept them coming back for over a decade.Now in its new location in Northvale, New Jersey, the restaurant, now known as Olar Noso - which means "our home" in Galego, the language spoken in Galicia where the Dominguez family is from - is an evolution in not only name alone.They have managed to scale the restaurant concept generously while replicating the quality and preserving the reputation the former Olar had garnered over the years. Evolving into Olar Noso meant giving Olar's loyal customers everything they loved, while also enhancing their experience with more seating, more elbow room, a full bar, a private event space, and, finally, ample parking.
Flames Bar and Grillの写真
4.4
非常に良い(468)
価格:非常に高い
• ステーキ • ブライヤークリフ ・ マナー
本日3回予約が入りました。
Flames Bar and Grill(フレームズ・バー&グリル)は、1992年にNick Vuliがニューヨークのウエストチェスターカウンティーで最高のアメリカンステーキハウスとして創業したお店で、地元や国内の評論家がアメリカ料理のベンチマークと称賛してきました。ワインスペクテイターのJohn Mariani氏は「ここ最近で最高の、肉々しくて風味豊かなサーロインを提供する店」と評価しています。時代を超越した、エレガントでクラシックな雰囲気のアメリカンレストランで、毎日市場から仕入れる最高級の食材のみを使用しています。厳選したプライムビーフ、仔牛や子羊、殻付きのロブスター(約910g~4.5kg)、大ぶりのカニ、魚は毎日レストランまで配達されます。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ