Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューオーリンズ・ルイジアナ州

Bywater​のベストステーキレストラン

予算
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(28)

Chophouse New Orleans – Prime Steaksの写真
4.7
素晴らしい(5117)
価格:高い
• Steak • セントラル・ビジネス・ディストリクト
本日66回予約が入りました。
Chophouse New Orleansは、巧みに焼かれたフィレミニョン、骨付きリブアイ、2名用のポーターハウスの大きな40オンスなど、すべてのステーキにUSDAプライムを提供しています。レストランのリラックスした洗練さが、素晴らしい料理をひきたたせ、毎晩活気あるライブエンターテイメントも開催しています。
Morrow Steakの写真
4.6
素晴らしい(184)
価格:非常に高い
• Steak • セントラル・ビジネス・ディストリクト
本日44回予約が入りました。
Morrow Steak by Larry Morrow redefines luxury dining with an emphasis on exceptional steakcraft and sophisticated flavors. This restaurant skillfully blends opulence with innovation, creating a distinctive dining experience that captures the vibrant essence of New Orleans. Each carefully crafted dish invites diners to explore a fresh perspective on local cuisine, featuring a range of expertly selected steaks, exceptional sushi, fine fish options, and perfectly curated cocktails. With its elegant ambiance and meticulous attention to detail, Morrow Steak not only celebrates, but also elevates the rich culinary traditions of the region, making each meal a memorable journey through flavor and culture. 15 Minute Grace Period for ALL reservations. Please call if you are running late.$35 Cake Fee
New Orleans Creole Cookeryの写真
4.2
非常に良い(3328)
価格:普通
• Steak • フレンチ ・ クォーター
本日22回予約が入りました。
You haven't experienced New Orleans until you've been to New Orleans Creole Cookery! Enjoy traditional local specialties including Red Beans & Rice, Jambalaya, Chargrilled Oysters, Blackened Redfish or our famous "Taste of New Orleans", with a sampling of favorites! Our Bar features 5 Hurricane Categories - hold on to your hat! Along with our signature Bacon Bloody Mary, and Bourbon Street Tea. Enjoy Happy Hour 3p-6p Monday-Friday with drink specials and bar bites.Launched by Anna Tusa of the famous New Orleans Tusa restaurant family, the New Orleans Creole Cookery boasts a spark of new-generation energy, presenting some of New Orleans’ most treasured cooking traditions in an innovative setting that speaks to the way people dine today.
Justineの写真
4.6
素晴らしい(2665)
価格:高い
• Steak • フレンチ ・ クォーター
本日27回予約が入りました。
Justine is a brasserie in New Orleans’ historic French Quarter. Opened in 2019 by husband-wife team Justin & Mia Devillier of La Petite Grocery, Justine combines the sophistication of Parisian brasseries with the playfulness of the South’s most lively district. Featuring dishes like Mussels, Escargot & Steak Frites, the menu honors the technique and simplicity of French classics, while evoking the senses with exciting, grand presentation. Other seafood and steak favorites include Shrimp & Grits, Pan Roasted Red Snapper, Shrimp Remoulade, NY Strip & Hanger Steak. True to the heart of French brasserie culture, the bustling, multi-roomed restaurant offers a versatile space to be enjoyed by all, whether it’s for a weekday lunch, afternoon glass of wine or celebratory dinner. The café side opens to the Chartres Street sidewalk, emulating a quintessential Parisian-street experience with daytime fare. The kitchen is led by James Beard Award Winning Chef & Owner Justin Devillier.
Briquetteの写真
4.6
素晴らしい(2248)
価格:高い
• Steak • ウェアハウス・ディストリクト
本日19回予約が入りました。
Contemporary Coastal and New Orleans cuisine served in the historic Warehouse District. Briquette serves up unique seafood creations from the Louisiana Gulf waters and around the world. Seafood specialties include Louisiana Redfish On The Half Shell, Snapper Ponchartrain with Lump Crabmeat, and Whole Branzino. Features also include Prime steaks, pork porterhouse, lamb, veal and pastas. Enjoy fabulous hand-crafted cocktails and a curated wine list that is a Wine Spectator Award of Excellence Winner 6-years in a row!Wine Spectator Award of Excellence Winner 2019-2024Members of the Chaine des RotisseursNew Orleans Magazine Tops of the Town Award WinnerProud Member of Chef's Brigade Home of the Loaded Whole FishHost your group dinner, reception, or a cocktail party at Briquette. Seating for 240 guests and 400 for a reception. We also have a beautiful bar and community tables for small cocktail receptions with hors d’oeuvres.
Dickie Brennan's Steakhouseの写真
4.6
素晴らしい(5485)
価格:高い
• Steak • フレンチ ・ クォーター
本日29回予約が入りました。
Maxim MagazineとPlayboy紙の「トップ・ステーキハウス・イン・アメリカ」に選ばれ、Wall Street Journalにも掲載されたDickie Brennan’s Steakhouseは、正統派のプライムステーキにニューオリンズ風のアレンジを加えて提供しています。ハウスフィレ(マサ・フラッシュフライ・ルイジアナ・オイスター添え)、トマト・ブルーチーズ・ナポレオン、ポンタルバ・ポテト、ロースト・スィートポテト(クレオール・ピーカンバター添え)などの看板メニュー、人気デザートのココナッツケーキのシフォンバタークリーム添え、バナナフォスター・ブレッドプディングもぜひお試しください。
Fogo de Chao - New Orleansの写真
4.2
非常に良い(2511)
価格:普通
• Steak • フレンチ ・ クォーター
本日72回予約が入りました。
Fogo de Chãoは、一流のブラジル風ステーキハウス、すなわちシュハスカリアです。シュハスコと同じ調理法(ブラジル南部で何世紀も続いている調理法)で直火焼きにした高級肉を35年以上に渡って提供してきました。Fogoでは食材本来の風味を引き立てるべく、名物のピッカーニャ・サーロイン、フィレミニョン、リブアイ、ラムチョップなどをシンプルに味付けして直火で慎重に焼き上げます。Fogoのマーケット・テーブルでは、様々な季節のサラダ、新鮮な野菜、温かい付け合わせ料理、食肉加工品、スモークサーモンなど、市場の新鮮な食材を使ったカラフルなグルメ料理も楽しめます。ポン・デ・ケイジョ(温かいチーズパン)、カリカリの温かいポレンタ、カラメルバナナなどのブラジル南部の付け合わせ料理は、大皿のファミリースタイルで提供しています。魅力的なデザートメニュー、創作カクテル、定番カクテル、受賞歴のあるワインリストも用意しています。新たに導入した軽めの魚介料理もありますが、マーケットテーブルのグルメ料理のみ楽しむことも可能です。
Ruth's Chris Steak House - New Orleansの写真
4.5
非常に良い(3490)
価格:非常に高い
• Steak • セントラル・ビジネス・ディストリクト
本日75回予約が入りました。
予約をご希望の場合は、(504)587-7099 までお電話ください。ご希望に添えるよう最善を尽くします。 ルイジアナ州ニューオーリンズに位置する Ruth's Chris Steak House は、982℃の高温で調理した最高級のUSDAプライム牛を、260℃に暖めたプレートで提供しています。最初から最後の一口まで、熱々でおいしいジューシーなステーキを堪能できます。ニューオーリンズ風の前菜、USDAプライムステーキ、新鮮なシーフード、特製サイドディッシュ、自家製デザートを、Ruth’s Chris の温かく居心地の良い雰囲気の中で、本物のおもてなしとともにお楽しみください。Ruth’s Chris は、常連の方にも、噂を聞いて来店した方にも、最高の夜を過ごすのにぴったりです。毎晩のディナータイムに営業しており、来店の際には予約をお勧めしています。プライベートダイニングや、店外へのケータリングの手配も受け付けています。
Superior Seafoodの写真
4.8
素晴らしい(4810)
価格:高い
• Steak • アップタウン
本日70回予約が入りました。
Superior Seafood & Oyster Barはニューオーリンズの歴史的なアップタウンに位置しています。手頃な価格で楽しめる本格的なルイジアナのシーフードとクレオール風料理で知られています。 レストランは路面電車セントチャールズ線の路線上(24番停留所)のセント・チャールズ・アベニューとナポレオン・アベニューの角に位置し、ニューオーリンズのすべての美しい風景とざわめきに対して最前列の席を用意しています。メニューにはポーボーイからホタテのたたきまで様々なアイテムがあり、あらゆるお好みの方に対応しています。 夜間と週末には、便利な無料のバレーパーキングを利用できます。
Desi Vega's Steakhouseの写真
4.7
素晴らしい(2687)
価格:非常に高い
• Steak • ウェアハウス・ディストリクト
本日26回予約が入りました。
ニューオーリンズ誌の「クラスオブ13(Class of 13)」に選ばれたレストランです。Desi Vegaは、地元で人気を誇る「旬の」スタイリッシュなレストラン、Desi Vega's SteakhouseとMr. John's Steakhouseのオーナーです。Desiはレストランビジネスの中で育ち、Commander's Palaceを手がけるElla Brennan、Ruth's Chris SteakhouseとEmeril Lagasseを手がけるRuth Fertelの下で経験を積みました。細やかな配慮とクオリティへの徹底したこだわりにより、思い出に残るダイニングを演出しています。厳選された肉を丁寧に手でカットして柔らかく熟成させ、程よく焼き上げたUSDAプライムステーキを、熱々の鉄板の上でお楽しみください。Who Datシュリンプアペタイザーや、アンドゥイユとザリガニのマカロニ&チーズは、ニューオーリンズ・セインツや ニューオーリンズ・ペリカンの選手たちにも好評です。ご来店の上、ぜひお試しください!

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ